Avalanche technikai elemzések 05.02.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Avalanche

Az Avalanche árelemzés ma azt mutatja, hogy az AVAX árfolyama a 16,50 dolláros árszintre esett, mivel az árfolyammozgás folytatja a csökkenő mozgást.

Az árfolyam azonban támogatást talál a 16,50 dollárnál, amely lehetővé teszi a bikák számára a visszavágást.

A szélesebb kriptopénz piacon az elmúlt 24 órában bikás piaci hangulatot figyeltek meg, mivel a legtöbb jelentős kriptopénz pozitív árfolyammozgásokat regisztrált.

A főbb szereplők közé tartozik az ICP és a HBAR, amelyek 5,90, illetve 5,15 százalékos csökkenést mutatnak.

A MACD jelenleg medvés, amit a hisztogram piros színe fejez ki. Ezen túlmenően a mutató a cikk írásakor folyamatos csökkenő lendületet mutat, amint az a hisztogram magasságában megfigyelhető.

A mutató világosabb árnyalata azonban csökkenő medvés lendületre utal, mivel az ár a 16,50 dolláros határnál talál támaszt.

Az EMA-k az átlagos pozíció közelében mozognak, mivel az elmúlt tíz nap nettó ármozgása továbbra is alacsony.

Jelenleg az EMA-k egymástól távol kereskednek, ami a cikk írásakor folyamatos csökkenő lendületet mutat. Másrészt az egymáshoz közeledő EMA-k lassan csökkenő medvés lendületre utalnak.

Az RSI az elmúlt hét napban a semleges tartományban kereskedett, mivel az árfolyam a 17dolláros szint körül mozgott.

A cikk írásakor a mutató a túladott régió közelében, a 41-es indexszintnél kereskedik, mivel az ár csökkenő medvés lendületet sugall, a felfelé irányuló lejtő pedig csökkenő medvés nyomásra utal a jelenlegi árszintnél.

A Bollinger sávok jelenleg szűkek, mivel az árfolyammozgás kevés vagy semmilyen volatilitást nem figyel meg a rövid távú grafikonokon.

Továbbá, ahogy az ár stabilizálódik a 16,50 dolláros szint felett, a sávok további konvergenciát fognak mutatni.

A sávok alsó határa a 16,40 dolláros értéknél nyújt támogatást, míg a felső határ a 17,88 dolláros értéknél jelent ellenállási szintet.

A kereskedőknek arra kell számítaniuk, hogy az AVAX a jelenlegi árszinten oldalazó mozgást fog tapasztalni, mielőtt az árfolyammozgás folytatja lefelé irányuló mozgását.

A javaslatot megerősíti a rövid és középtávú grafikonok közötti eltérés, amelyek bikás és medvés tendenciákat sugallnak.

Jelenleg az árfolyam várhatóan 17 dollárig mozdulhat el, mielőtt erős ellenállási szintre találna.

Avalanche

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 60 ezer dollárral kapcsolatos aggodalmak miatt a kriptopiac érzi a borzongást

A Bitcoin (BTC) közelmúltbeli felfutása nagy reményt keltett a kriptoterületen az elmúlt hónapokban. A BTC közelmúltbeli árfolyammozgásai azonban teljes mértékben megváltoztatták az árfolyamot. Mozgatók, megrendítők és...

A kripto szakértők nagyot fogadnak erre az új VR tokenre, ezt érdemes tudni róla

Vendégbejegyzés Egy új VR játékplatform vár megjelenésre, amelynek nemrég kezdődött az előértékesítése. Az 5thScape projekt 5SCAPE névre hallgató, natív használati tokenje a 15 millió dolláros céljának...

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!