Kevin O’Leary szerint nagy pánik lesz a piacon, de ő örül neki

-

A Shark Tank sztárja, Kevin O’Leary, azaz Mr. Wonderful, a kriptotérben közelgő „nagy pánikra” figyelmeztetett. „Nem hiszem, hogy még nem értük el a mélypontot, én másképp látom” – mondta.

Kevin O’Leary „nagy pánikra” figyelmeztet a kriptobizniszben

Kevin O’Leary, a Shark Tank sztárja a múlt héten a Meet Kevin Youtube-csatornán adott interjúban osztotta meg kriptopiaci kilátásait.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Megkérdezték tőle, hogy meddig eshet a bitcoin ára, és hogy a BTC 13K dollárra eshet-e, ahogy azt egyesek megjósolták. „Lehetetlen tudni, hol van a mélypont” – válaszolta O’Leary, majd hozzátette:

„Nem hiszem, hogy még nem láttuk a mélypontot, és én másképp látom a dolgot.”

A Shark Tank sztárja korábbi tapasztalataira utalva azt mondta: „Ismét visszatérek más eszközosztályokhoz, amelyekbe évtizedek óta fektetek be.”
„Minden esetben – hagyományos kötvények, hagyományos részvények, ingatlanok, alternatív eszközosztályok – a mélypontokat egy eseménnyel – egy pánikeseménnyel, ahogy én nevezem – érik el, és ez minden eszközosztályra igaz.”
O’Leary megjegyezte:

„Ezt még nem láttuk a kriptóföldön. Még nincs olyan nagy fickó, aki nullára ment volna, és szerintem ez még várat magára.”

Szerinte a Voyager, a múlt héten 11. cikkely szerinti csődeljárást kezdeményező kriptohitelező túl kicsi ahhoz, hogy számíthasson. „A többi fickó a teljes piaci tőkeérték szempontjából eléggé lényegtelen” – vélekedett.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA


A Shark Tank sztárja rámutatott, hogy a kriptopiac, beleértve a bitcoint is, „majdnem a felére csökkent a teljes piaci tőkeértéket tekintve, így azt gondolnánk, hogy a mélypont felé tartunk”.
Hangsúlyozta azonban: „Szeretem a nagy, nagy pánik eseményeket. Ez mindig is remek módja volt a mélypontnak – törölköződobálás, kapituláció, hatalmas volumen, totális pánik az utcákon – és mindig remek vételi lehetőség”.
Elmondta:

„Fogalmam sincs, ki lesz a következő.”

Mr. Wonderful így zárta mondandóját: „Ez mindenképpen nagyon jó dolog lesz ennek az iparágnak. Nagyszerű dolog lesz, mert kiiktatja az összes rossz, elromlott üzleti modellt, a nagy tőkeáttételt, a túl kockázatos spekulációt.”
A Shark Tank sztárja azt jósolta, hogy dollárbilliók özönlenek majd a kriptóba az intézményi befektetőktől, amint a szabályozók elfogadják a kriptopolitikát.
Úgy véli, hogy a kriptó az S&P 12. szektorává fog válni. Júniusban O’Leary elárulta, hogy 32 pozíciót tart a digitális eszközök területén, és a kriptopiaci eladás ellenére sem ad el egyet sem.
„Nem adok el semmit… Hosszú távon csak ki kell gyomorral bírni. Meg kell értened, hogy lesz volatilitás, és hogy néhány projekt nem fog működni” – hangsúlyozta.

Olvastad már? Jutalékmentes lehet a BTC-kereskedés a Binance tőzsdén

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!