Justin Sun bekapcsolódik a SLERF-be: Mi a terv?

-

Mivel a piaci hangulat a mém érmékkel kapcsolatban fellendült, a Slerf (SLERF) , a HTX tőzsdén lévő token, kihasználta ezt a hype-ot.

A mém érme sok tulajdonosának azonban veszteséget kellett elkönyvelnie, mivel a token árai összezuhantak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Erre azért került sor, mert a SLERF a 10 millió dollár összegyűjtése után „tévedésből” az összes pénzt egy tokenégető címre utalta át.

Justin Sun a SLERF képviseletében lépett be

Justin Sun, hogy megpróbáljon segíteni a mém érmét megvásárló ügyfeleknek, bejelentette, hogy lépéseket tesz a SLERF helyzettel kapcsolatban.

Egy tweetben bejelentette, hogy a HTX a HTX Global-on folytatott SLERF kereskedésből származó összes kereskedési bevételt felajánlja.

Ez a bevétel mindenkinek jár, aki részt vett a SLERF privát eladásában a HTX-en.

Ezenkívül a HTX adományozni fogja a natív tokenjének (HTX) egy részét a SLERF kereskedési díjának bányászatáért a HTX.com platformon.

Justin Sun
Forrás: X

Vegyes reakciók

Annak ellenére, hogy ez a lépés dicséretet váltott ki Justin Sun számára a közösségi médiában számos felhasználói fiókból, mások szkeptikusak maradtak.

Az X közösségen belül olyan spekulációk keringtek, amelyek szerint Justin Sun a SLERF mögött álló hajtóerő.

Sun 2023 májusában nyilvánosságra hozta szándékát, hogy mém érmékkel fog kereskedni és potenciális szórakoztató projekteket vizsgál meg, és ígéretet tett arra, hogy az ebből származó nyereséget jótékony célra ajánlja fel.

Justin Sun
Forrás: X

Justin Sun a tulajdonosok megsegítésére tett kísérlete ellenére a Huobi és a Tron (TRX) körüli Weighted Sentiment (súlyozott hangulat) csökkent.

Ez arra utalt, hogy a kriptoközösség a társadalmi fronton negatívan vélekedik ezekről a hálózatokról.

Forrás: Santiment

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A SLERF árfolyam a megjelenési időpontban továbbra is negatív maradt. Az elmúlt 24 órában a SLERF árfolyama 18,73 %-kal esett.

Viszont a token kereskedési volumene hatalmas mértékben, 550%-kal ugrott meg.

Olvastad már? Austin Hilton szerint a Green Bitcoin jelenleg a legjobb környezetbarát kriptó

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nigéria – Vajon a SEC új kripto szabályok lehetnek egy tervezet az Egyesült Államokban

A kriptopénzek elfogadása világszerte növekszik, és a Triple.A friss adatai megerősítik ezt a tendenciát. Tény, hogy 2024-re a becslések szerint a világ lakosságának 6,8%-a rendelkezik...

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!