Sonny Singh, a BitPay  felelős vezetője teljességgel optimista a Bitcoin kapcsán, véleménye szerint az árfolyam a következő év első és második negyedéve között elérheti a 15.000 – 20.000 dolláros árfolyamot.

Olvastad már?  Bányászat: Norvégia visszavonja a támogatást, a Bitmain új egységet indít Washingtonban

 

Még a jelenlegi medvepiacon is kitart állítása mellett, miszerint a Bitcoin valóban a jövő technológiája. A szakértő szerint az árfolyam nem olyan fontos, sokkal inkább az számít, ami a háttérben zajlik.

Sonny Singh bizakodó a Bitcoinnal kapcsolatban

Singh a egy Bloombergnek adott interjúban fejtette ki véleményét a Bitcoinról a jelenlegi medvetendenciák közepette. Elmondta, hogy szerinte a BTC árfolyama akár a 20.000 dollárt is elérheti a következő évben:

Forrás: wikimedia.com

„Nem hiszem, hogy az árfolyam határozottan fel, vagy le felé mozdul addig, amíg nincs ami új irányt adjon, mint a Fidelity vagy a Bakkt termékének elindítása, vagy a Blackrock ETF-ek elérhetővé tétele. Szerintem egyelőre nincs olyan piaci katalizátor a színen amely bármilyen irányba mozgathatná a piacot.”

Idén szerinte tehát marad az oldalazó piaci tendencia, ugyanis nagyon valószínűtlen, hogy bármely vállalat az ünnepek alatt indítaná el termékét. A Bakkt például januárra halasztotta határidős szerződéseinek elstartolását.

Singh, a BitPay egyik vezetője tehát nem tartja csalásnak a Bitcoint sőt, szerinte a következő év a BTC legalizációjának éve lehet. A Fidelity és hasonló cégek pénzügyi termékei, a Bakkt határidős szerződései és a Coinbase IPO bevzetése is ezt példázza.

Az altcoinokban már nem ennyire biztos

A BTC-vel kapcsolatban alkotott véleménye ellenére Sonnyt nem igazán érdeklik az altcoinok. Állítása szerint:

„A Bitcoin a 100 fontos gorilla, az egyetlen akinek hatalmas hálózati hatása van. A többivel nem tudom mi fog történni.”

Az SEC intézkedései miatt az ICO piacot a szakértő halott ügynek tartja. Az ICO-kat jelentős mennyiségű kritika érte azért, mert segítségükkel az egyes szervezetek anélkül gyűjthettek pénzt, hogy a hagyományos IPO-hoz szükséges lassú és költséges procedúrát végigcsinálják.

Mi lesz a következő hálaadáskor?

Singh szerint a következő hálaadáskor a panoráma teljesen más lesz, ahogy ő mondta:

„Véleményem szerint jövőre világszerte elindul egy Blackrock-féle cég ETF-e, és egy Fidelity termék, amely a BitPay és Coinbase konkurense is lehet. Biztosan izgalmas lesz.”

Nyilatkozatának lezárásában pedig kiemelte, hogy a BitPay még mindig több mint egymilliárd dollárnyi fizetési műveletet dolgoz fel, az emberek jó része számára ugyanis a Bitcoin még mindig az egyszerű, határokon átnyúló pénzmozgatás eszközét jelenti.

 

Forrás: btcnn.com

 

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon és az Instagramon. Legyen szép estéd!

Ha tetszenek a posztok és az oldalam, illetve szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt megteheted:

BTC: 37Vhz41ZecsMqmDkCntAmY8JUsu6Jp32DC

LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE