John McAfee életben lehet, és Texasban bújkál

-

Ezt állítja legalábbis egy ex-barátnője, akit megszólaltattak a legendás vállalkozó életéről szóló Netflix dokumentumfilmben.
A héten adásba került film a Running with the Devil: The Wild World of John McAfee címet viseli, és ebben hangzik el ez a merész állítás.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


McAfee Belize-ből származó barátnője, Samantha Herrera vallomásáról a rendező sem tudta eldönteni, hogy vajon komolyan gondolja-e. Herrera azt állítja, McAfee fel is hívta őt az állítólagos öngyilkossága után, amelyet megrendezet, és amely eljátszásáért fizetett is a résztvevőknek.

„Nem tudom, hogy egyáltalán el szabadna-e ezt mondanom, de két héttel a halála után kaptam egy telefonhívást. A hívó azt mondta, hogy ő John, fizetett azért, hogy megrendezzék a halálát, és, hogy összesen csak hárman tudják, hogy még életben van.”

A New York Post egyik munkatársa ezek után kapcsolatba akart lépni Herrerával, de ez nem sikerült. Charlie Russel viszont, a film rendezője szintén beszélt erről az esetről egy interjúban.
Az Esquire számára készített interjúban megkérdezték, hogy mi a véleménye Herrera állításairól.

„Nem tudom, mit gondoljak, de szerintem ő sem igazán tudja. Tényleg ezt mondta, a kamerák előtt, és nem tudtam rájönni, hogy ő maga igaznak hiszi-e egyáltalán. Az biztos, hogy nagyon haragszik McAfeera. Közös jövőt ígért neki, és azt hiszem, tényleg nagy volt a szerelem, dacára a hatalmas korkülönbségnek. Egy új jövőre kapott ígéretet, aztán McAfee egyszerűen ott hagyta. Ez elég fájdalmas dolog, nem csoda, hogy évek alatt sem sikerült teljesen kiheverni.”

Kereskedj $500 bónusszal és találd meg a következő Gem coint a KuCoinon!

McAfee özvegye szerint nem valószínű, hogy Texasban bújkálna a férje

Janice McAfee a spekulációk ellenére sem hiszi, hogy John tényleg életben lenne, de ha mégis így lenne, akkor sem Texasban bújkálna.
A Twitteren szót is ejtett erről, mikor megosztotta a New York Post cikkét erről, és határozottan kijelentette, hogy John az Államokat választotta volna búvóhelyként.

„Azt kívánom, hogy bárcsak igaz lenne. Ha John élne, akkor viszont nem Texasban bújkálna. Texas remek hely, ez kétségtelen. John viszont azért volt egy spanyol börtönben, mert az amerikai adóhatóság kérésére letartóztatták. Erősen kétlem, hogy az Egyesült Államokba jött volna ez után. Az hülyeség lenne.”

Nemrégiben kapott nagyobb nyilvánosságot az ügy, hogy McAfee holtteste még mindig egy spanyol hullaházban van, több, mint egy évvel a halála után is.
Az özvegye és az ügyvédei egy független boncolást szeretnének kieszközölni, a spanyol legfelsőbb bíróság viszont folyamatosan akadályokat gördít ez elé, így az ügy még mindig nem zárult le véglegesen.

Olvastad már? Kriptotárcákat foglaltak le az ukrán biztonsági erők

Forrás: news.bitcoin.com
Kiemelt kép: Kamal Singh

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Chainlink jelentős rallyra készül: 150-300%-os árfolyam-emelkedést jósol az elemző

A Chainlink (LINK) ebben az évben kiemelkedően teljesített, lenyűgöző növekedést mutatva a kriptopénz piacon. Bár 40%-kal az 52,70 dolláros történelmi csúcs alatt van, a LINK...

Top 5 kripto milliomos potenciállal 2024-ben: 💼💸

Vendégbejegyzés A piac a 2024-es bikafutástól hangos, a vadászat pedig a vagyonformálást ígérő kriptovalutákra folyik. A hatalmas választékban kulcsfontosságúvá válik a valódi milliomos-teremtési potenciállal rendelkezők pontos meghatározása. A...

Ripple vs SEC: Hogyan befolyásolhatja Biden kormánya az XRP-pert?

James "MetaLawMan" Murphy, a Murphy & McGonigle ügyvédi iroda alapítója és elnöke nemrég elemezte, hogy Joe Biden elnök kormányzati politikai kiigazításai hogyan befolyásolhatják a Ripple...

Most kell megvenni a Bitcoint? A legendás elemző feltárja a MAX profit kulcsfontosságú zónáit

A Bitcoin árfolyamának alakulása sok befektetőt értetlenül hagyott. Ez egy vásárlási lehetőség, vagy az előttünk álló problémák jele? Michaël van de Poppe neves kriptoelemző megosztotta legfrissebb...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!