Jim Cramer figyelmeztetés adott ki Bitcoinnal kapcsolatban

-

A CNBC prominens műsorvezetője, Jim Cramer nemrégiben szigorú figyelmeztetést adott ki a Bitcoin pályájáról, arra utalva, hogy a digitális valuta jelentős visszaesés küszöbén áll.

„Sokan, akik minket néznek, azt keresik, hogyan lehet nem pénzt veszíteni, hanem pénzt keresni. Én nem tudok aranyat venni, mert az arany nem megy jól. Nem léphetek ki a Bitcoinnal, mert… Mr. Bitcoin nagy zuhanás előtt áll” – mondta.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Paul Tudor Jones továbbra is bikás

Cramer megjegyzései válaszul érkeztek arra, hogy Paul Tudor Jones milliárdos befektető a CNBC „Squawk Box” című műsorában való keddi szereplése során bizalmát fejezte ki a Bitcoinban.

A közelgő Federal Reserve kamatemelésekkel és a növekvő geopolitikai nyugtalansággal kapcsolatos növekvő aggodalmak ellenére Jones fenntartja, hogy a Bitcoin az arany mellett továbbra is megbízható fedezeti eszköz.

A Bitcoin (BTC) jelenleg 27.408 dolláron kereskedik, miután az elmúlt 24 órában 0,8%-os nyereséget ért el.

A vezető kriptopénz a nap folyamán hullámzásokat tapasztalt, árfolyama a 27.296 dolláros 24 órás mélypont és a 27.726 dolláros csúcs között ingadozott.  A Bitcoin éves szinten 65%-os emelkedést mutat.

Fogadás Cramer ellen

Cramer ellen fogadott Jim Cramer közelmúltbeli medvés kilátásai a Bitcoinról nem maradtak figyelmen kívül, különösen a kriptopénzek szerelmesei körében.

Peter Smith, a Blockchain.com vezérigazgatója humorosan utalt egy lehetséges „Uptober”-re Cramer medvés előrejelzését követően.

Egy másik felhasználó, @btc_dan, odáig ment, hogy azt sugallta, hogy Cramer legutóbbi megjegyzése gyakorlatilag megerősíti az új Bitcoin bikapiacot.

Az elemző megkérdőjelezhető teljesítménye egy „Inverse Cramer ETF”-hez vezetett, amely lehetővé teszi a befektetők számára, hogy Cramer részvényválasztásai ellen fogadjanak.

A Matthew Tuttle, a Tuttle Capital Management vezérigazgatója által indított ETF azt a szélesebb körű érzést tükrözné egyes kereskedők körében, hogy Cramer előrejelzéseivel szemben a kontrarias szemléletmód nyereségesnek bizonyulhat. Az ETF-et augusztusban leállították.

Olvastad már? Saját mikrocsipet fejleszt az OpenAI

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana (SOL) technikai elemzés 05.23.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) esetében megugrott a non-fungible token kereskedési volumene. Egy friss jelentésből kiderült, hogy a Solana-alapú NFT volumene 30%-kal nőtt a megjelenést megelőző 24...

3 altcoin, amely megnyerheti az ETH ETF jóváhagyása által indított bikafutamot

Vendégbejegyzés A piac felhevülésével az ETH tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetséges jóváhagyása pozitív hullámokat indított el a kriptoterületen. Az új fejlemény kibontakozásával több kriptovaluta is készen áll...

A Bybit vezérigazgatója tagadja a fizetésképtelenségi pletykákat

Ben Zhou, a Bybit vezérigazgatója az X-en foglalkozott a fizetésképtelenségről szóló pletykákkal, megerősítve azok alaptalanságát és bizonyítékot szolgáltatva a tartalékokról. A Bybit tőzsde vezérigazgatója, reagált a...

Az Axie Infinity (AXS) kitörése hamarosan bekövetkezik

Az Axie Infinity (AXS), a gyorsan növekvő, számos nosztalgikus játékkal foglalkozó virtuális világ, közeledik a bikás kitörés fordulópontjához. A közepes kapitalizációjú altcoin, melynek fully diluted értékelése...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!