Jihan Wu: „a bika piac nem feltétlenül fogja azonnal követni a feleződést”

-

Jihan Wu, a Bitmain társalapítója nemrég egy interjúban megosztotta néhány jóslatát a bitcoin, a bányászás, a feleződés és a kriptopénzek gazdaságának jövőjével kapcsolatban.
A koronavírus-járvány és hatása ellenére Wu optimista, és úgy hiszi, hogy a modern jegybankok laza pénzügypolitikája jelentősen megdobhatja a pénzügyi technológiák értékét.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Lassú növekedés és árfolyamcsúcs

Wu, az egyik legnagyobb ASIC-bányászgép gyártó társalapítója úgy hiszi, hogy a kriptopénzek nagyon ígéretesek lehetnek a jelenlegi gazdasági válság miatt.
Egy pénteki interjúban Wu elmondta, miszerint nagyon bízik az olyan digitális valuták értékében, mint a bitcoin.
Wu szerint a nemrég bejelentett kisegítések és gazdaságélénkítések is tovább növelhetik a digitális valuták értékét. Wu azt is hozzátette, hogy a bitcoin értékének van egy csúcsa, és hogy időnként jelentősen lelassulhat a növekedése.

„A bitcoin összértékének növekedésével egyre kevésbé mozog majd értéke, és sokkal stabilabb lesz. Ez azt jelenti, hogy nem lesznek ilyen hirtelen növekedések sem. De attól függetlenül, hogy meddig megy az árfolyam, egyszer elér egy csúcsot. Ezt megelőzően azonban még sokat fog oldalazni, néhány váratlan fordulattal az elkövetkezendő évek során.”

45 NAP – KÖRÜLBELÜL ENNYI VAN MÉG HÁTRA A BITCOIN BLOKKJUTALOM-FELEZŐDÉSÉIG

Wu hozzátette:

„Úgy hiszem, hogy a bika piac nem közvetlenül a feleződés után fog beindulni. Valószínűleg késni fog.”

Next-gen bányászok, menedékstátusz, Bitcoin Cash és az Ethereum

Wu szerint a bitcoin nem szolgálhat „menedékként egy bizonytalan világban. A bitcoin és a pénzügyi piacok kapcsolata olyan, mint egy szörfdeszka és a hullámok. A képességeidtől függ, hogy mennyire tudod meglovagolni a hullámokat.
Wu ezután beszélt a következő generációs Bitmain bányászgépekről. A Bitmain nemrég bemutatott két bányászgépet, melyekkel akár 110 TH/s-os sebességgel lehet bányászni. Wu szerint ezek a gépek legalább 3-4 évre elláthatják a bányászpiacokat.
A Bitmain vezérigazgatója szerint a bitcoin cash is egy ígéretes projekt, és szerinte a „túl ambiciózusa célokat szüneteltetni kéne.
Az Ethereumról Wu azt mondta, bízik a kriptopénz jövőjében, de a fejlesztőknek kevésbé kellene a proof-of-work eltávolításával foglalkoznia és inkább a technológia fejlesztése felé kellene kacsingatniuk.

Olvastad már? Pantera Capital: a bitcoin ebben a válságban válik felnőtté

Forrás: news.bitcoin.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Melyik coint kell megvenni, hogy milliomossá váljon ezen a bikafutamon

Vendégbejegyzés A felgyorsuló kriptopiaci lendület a közelmúltban 60.000 dolláros csúcs felé vitte a Bitcoint, ami intenzív piaci spekulációkat váltott ki. Ilyen bika futások közepette a megfelelő digitális...

Anthony Scaramucci elmélete az Bitcoinról

A Bitcoin (BTC) feleződése körüli növekvő várakozás közepette befektetői jóslatok készülnek. A legújabb Anthony Scaramucci-tól, a SkyBridge Capital alapítójától származik. A CNBC TV-nek nyilatkozva Scaramucci kiemelte...

Ez az altcoin áttörte a fő trendvonalat: Megmenekül a medvecsapdából?

A bika futás úgy tűnik, hogy hivatalosan is elkezdődött, mivel a Bitcoin árfolyama belép az ATH előtti utolsó ellenállási zónába. Mindeközben az altcoin rally még...

A republikánus szenátorok szerint a CBDC-k „sértik a szabadságukat” – Miért?

Ted Cruz szenátor vezette republikánusok nemrégiben megosztották véleményüket a központi banki digitális valutákról (CBDC). A fiat valuták e digitális formáit, amelyeket számos ország, köztük az Egyesült...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!