A bitcoin 72% eséllyel átlépheti a 10 000 dollárt

-

A bitcoin árfolyama kiszámíthatatlannak tűnik, pedig gyakran követ mintázatokat.
A mostani ármozgások olyan szinten megfelelnek ezeknek a mintázatoknak, hogy két általános technikai elemzés is azt sugallja, hogy a kriptopénz értéke még az elmúlt hétnél is nagyobb teljesítményt hozhat.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A bitcoin értéke két mintázat szerint is nagyot ugorhat

„Nunya Bizniz” kriptoelemző szerint a 14 000 dolláros csúcs óta a bitcoin egy lefelé tartó, szélesedő ék formát rajzol, amelyet a legendás Thomas Bulkowski írt le elsőként.
Az ék alakot több hónapnyi árcsökkenés rajzolta ki és az egyre szélesedő mozgások végül magasabb szinten fognak beállni, legalább 72 százalék eséllyel.
Ez azt jelenti, hogy ha hihetünk Bulkowski kutatásainak, akkor a bitcoin nagy eséllyel 14 000 dollár felé halad, amivel áttörné az ék alakzatot.


Azonban nem ez az egyetlen mintázat, amely szerint a bitcoin hamarosan megfordítja március 12-ei összeomlását.
kriptopénz értéke az elmúlt hetek során kirajzolta az úgynevezett „bump-and-run reversal (BARR) bottom” alakzatot, amely egy csökkenő értéket mutat egy jelentős összeomlással, amelyet egy rövid vásárlási időszak követ, és végül hatalmas értéknövekedéssel zárul.
Ha a bitcoin követi ezt a mintázatot, akkor a következő hetek során a 9000 dollárt is áttörheti, a következő hónap végére.

Minden szempár a 8000 dolláron

A két mintázat szerint a bitcoin értéke 10 000 dollárig és akár tovább is könnyen emelkedhet, de ez így távol van az igazságtól.
A „Filb Filb” nevű elemző, aki megjósolta a bitcoin 2019 utolsó negyedéves és 2020 januári árfolyamát, nemrég írt egy új elemzést, melyben elmondta, hogy a 8000 dolláros szint „a legnagyobb ellenállási szint lehet a 2018-as medve piac óta.”
Valóban, grafikonja szerint is több fontos technikai szintet kell áttörni, amely ellenállási szintek lehetnek:

  • A 200 napos mozgóátlag
  • A 100 napos mozgóátlag
  • A 50 napos mozgóátlag
  • A 20 havi mozgóátlag
  • A Fibonacci visszahúzási szint 61,8%-a, februártól a 3800 dolláros mélypontig
  • És az éves átbillenési pont

Az, hogy ezek mind 8000 dolláron vannak, azt jelenti, hogy nem lesz könnyű áttörni ezt a szintet. Filb Filb szerint:

„Minden 7000 dolláron indított long pozíció olyan ellenállási szintekbe fog ütközni, amelyeket a 2018-as medve piac óta nem láthattunk, így nagyon óvatosnak kell lennünk, ha a bitcoin áttöri a 7000 dolláros szintet, ugyanis a 15%-os lehetséges növekedés ellenére úgy hiszem, hogy valószínűleg megrekednénk a 7000 dolláros szinten.”

Olvastad már? Az X-Y generáció fogja megváltoztatni a bitcoint

Forrás: cryptoslate.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért lesz beleszólása az intézményeknek a BTC jövőjébe?

A CryptoQuant adatai szerint február eleje óta megugrott az 1000 és 10.000 Bitcoint (BTC) tartalmazó Unspent Transaction Outputs (UTXOs) száma. A BTC UTXO egy olyan mérőszám,...

A legjobb kriptók, amit a Bitcoin feleződése előtt meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A Bitcoin feleződésének közeledtével, amely várhatóan 2024 áprilisában bekövetkező jelentős esemény, a kriptopiac reflektorfénybe került, és a befektetők élénken figyelik a lehetséges elmozdulásokat, amelyek történelmileg...

Polygon (MATIC) technikai elemzés 02.22.

Prémium Polygon (MATIC) A Polygon Foundation szerződése szerdán az utolsó 273 millió MATIC tokent is kiosztotta, ezzel véget ért a vesting időszak. Ez a fejlődés azt jelenti, hogy...

Ripple (XRP) technikai elemzés 02.22.

Prémium Ripple (XRP) Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletet (SEC) bírálták a Ripple és egy kriptotőzsde ellen indított per miatt, a LEJILEX a Crypto Freedom Alliance of Texas...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!