Jelentősen növekedett az NFT-értékesítés mértéke június első hetén

-

A 2024. június 1-8 között az NFT-értékesítés növekedést mutatott az előző héthez képest. Az számadat elérte a 133,19 millió dollárt, ami 7,51%-os növekedést jelent.

A héten az NFT eladások 7,51%-os növekedést mutattak több hétnyi csökkenés után.

A hétnapos eladások összesen 133,19 millió dollárt tettek ki, közel 90.000 vevő és eladó részvételével.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A legdrágább NFT eladás ezen a héten a Cardano láncból származott, három nappal ezelőtt 219.102 dollárért kelt el egy gyűjteménydarab.

A második legdrágább NFT egy Ethereum alapú Cryptopunk #1002 volt, amely két nappal ezelőtt 193.372 dollárért kelt el.

nft
Forrás. cryptoslam.io

Dübörög az NFT-értékesítés biznisz

Az Ethereum vezette az NFT eladásokat ezen a héten, 35,91 millió dollárt szerezve, ami enyhe, 0,33%-os növekedést jelent a múlt héthez képest.

A Bitcoin NFT eladások 35,61 millió dollárt tettek ki, ami 10,93%-os növekedést jelent.

A harmadik helyen a Solana állt 19,17 millió dolláros eladással, ami 1,97%-os növekedést jelentett. A Polygon és az Immutable X következett, a Polygon eladásai 21,39%-kal nőttek.

A legkelendőbb digitális gyűjtemény ezen a héten az Immutable X’s Guild of Guardians volt, amely 6,79 millió dollárt gyűjtött össze, ami 18,54%-os növekedést jelent.

A Bitcoin PIZZA NFT-k 5,91 millió dollárt, míg a Polygon Moongirl NFT-k 5,77 millió dolláros forgalmat könyvelhettek el.

Mivel a mostani héten a különböző blokkláncok NFT-eladásai jelentősen megélénkülnek, úgy tűnik, hogy a digitális eszközök térképe fokozatosan stabilizálódik.

Természetesen a vezető platformok, például a Bitcoin, a Solana és a Polygon növekedési rátái eltérőek voltak, ami a piac diverzifikálódására utal.

Az elmúlt hét napban tapasztalt emelkedő tendencia, amelyet az olyan gyűjtemények kiemelkedő eladásai emeltek ki, mint a Guild of Guardians, valószínűleg a gyűjtők megújult érdeklődését jelzi, ami potenciálisan egy élénk nyárnak vetíti előre az NFT-szektort.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Az XRP, a SEC és a közzétételi szabályok – Mit jelent a bíróság döntése?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!