Janice McAfee nem tudja elfogadni az „öngyilkossági narratívát” John halálával kapcsolatban

-

Janice McAfee, John McAfee özvegye megkérdőjelezte az „öngyilkossági narratívát”. Mint mondja, nem talált búcsúlevelet, amikor elhozta a férfi személyes tárgyait a börtönből.
Janice McAfee, az vírusirtó-úttörő John McAfee özvegye azt állítja, hogy nem tudja „elfogadni az öngyilkossági története” férje halálával kapcsolatban, amíg a vizsgálat le nem zárul.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Július 7-i Twitter-bejegyzésében McAfee megjegyezte, hogy még mindig sokkos állapotban van, mivel nem hiszi el, hogy a 75 éves férfi azért lett volna öngyilkos, mert az Egyesült Államoknak való fenyegető kiadatása miatt adócsalás vádjával és életfogytiglani börtönbüntetés lehetőségével kell szembenéznie.
A szókimondó kriptopártolót néhány órával azután találták holtan a börtöncellájában, hogy a spanyol bíróság június 23-án elrendelte kiadatását az Egyesült Államoknak.
A spanyol hatóságok jelenleg is folytatják a hivatalos boncolást, de az El Pais című lap meg nem nevezett forrásokra hivatkozva azt írta, hogy az előzetes eredmények szerint a halál oka öngyilkosság volt.
Janice a mainstream médiát „rosszindulatú rákos daganatnak” nevezte, és azt mondta, hogy megkérdőjelezi „John öngyilkosságának történetét”, megjegyezve, hogy a zsebében talált „búcsúlevélről” szóló beszámolót soha nem látta, amikor a börtönből elhozta a holmiját, és ezt az MSM (mainstream média) előbb tudta meg, mint ő maga.
McAfee véleménye szerint a spanyol bíróságok döntése nem volt meglepetés John számára, és nem billentette volna ki, mivel készült arra, hogy fellebbezzen az eljárás ellen:

„Volt egy cselekvési tervünk a fellebbezési eljárás megkezdésére, és megbeszéltük a jogi harcának következő szakaszaira vonatkozó terveket. A kiadatás nem történt volna meg azonnal, legalább hónapokig tartott volna”.

„John harcos volt, és még nagyon sok harc volt benne. Azt mondta nekem, hogy ne aggódjak, tovább fogunk küzdeni az összes szükséges fellebbezéssel” – tette hozzá.
A tagadás a „gyász öt szakasza” közül az első, és sokan, köztük Edward Snowden és Charles Hoskinson, nyilvánosan kijelentették, hogy az öngyilkosság érthető válasz volt arra a helyzetre, amelyben McAfee volt.
Azonban Jeffrey Epstein öngyilkosságához hasonlóan gyorsan elkezdtek kavarogni az összeesküvés-elméletek, amelyek azt állították, hogy McAfee nem a saját kezétől halt meg.
A McAfee Antivirus alapítója korábban azzal hencegett, hogy elég szennyes van az amerikai kormányról ahhoz, hogy meggyilkolják, és 2019 decemberében megjegyezte, hogy „ha öngyilkos lennék, akkor nem én voltam. Megőrültem. Nézd meg a jobb karomat” – utalva a tetoválására, amelyen az állt, hogy „WHACKD”.

Gyászoló özvegye reméli, hogy a nyomozás további részleteket tár fel.

„A John halálával kapcsolatos nyomozás még folyamatban van, de megosztom majd, amit tudok, amikor csak tudom. Addig is, nem fogadom el az „öngyilkossági” történetet, amelyet az MSM rosszindulatú rákos daganata terjesztett. Az meg nem nevezett forrásaikban nem lehet megbízni” jelentette ki.

Olvastad már? Valamit nagyon félreértett a Barclays a Binance-szel kapcsolatban

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Vajon a BNB 2024-ben megdönti az eddigi csúcsát?

A Binance Coin (BNB) az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kriptopénzpiacon. A kérdés azonban minden befektető fejében ott motoszkál: Vajon a BNB idén meg...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!