Janice McAfee nem tudja elfogadni az „öngyilkossági narratívát” John halálával kapcsolatban

-

Janice McAfee, John McAfee özvegye megkérdőjelezte az „öngyilkossági narratívát”. Mint mondja, nem talált búcsúlevelet, amikor elhozta a férfi személyes tárgyait a börtönből.
Janice McAfee, az vírusirtó-úttörő John McAfee özvegye azt állítja, hogy nem tudja „elfogadni az öngyilkossági története” férje halálával kapcsolatban, amíg a vizsgálat le nem zárul.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Július 7-i Twitter-bejegyzésében McAfee megjegyezte, hogy még mindig sokkos állapotban van, mivel nem hiszi el, hogy a 75 éves férfi azért lett volna öngyilkos, mert az Egyesült Államoknak való fenyegető kiadatása miatt adócsalás vádjával és életfogytiglani börtönbüntetés lehetőségével kell szembenéznie.
A szókimondó kriptopártolót néhány órával azután találták holtan a börtöncellájában, hogy a spanyol bíróság június 23-án elrendelte kiadatását az Egyesült Államoknak.
A spanyol hatóságok jelenleg is folytatják a hivatalos boncolást, de az El Pais című lap meg nem nevezett forrásokra hivatkozva azt írta, hogy az előzetes eredmények szerint a halál oka öngyilkosság volt.
Janice a mainstream médiát „rosszindulatú rákos daganatnak” nevezte, és azt mondta, hogy megkérdőjelezi „John öngyilkosságának történetét”, megjegyezve, hogy a zsebében talált „búcsúlevélről” szóló beszámolót soha nem látta, amikor a börtönből elhozta a holmiját, és ezt az MSM (mainstream média) előbb tudta meg, mint ő maga.
McAfee véleménye szerint a spanyol bíróságok döntése nem volt meglepetés John számára, és nem billentette volna ki, mivel készült arra, hogy fellebbezzen az eljárás ellen:

„Volt egy cselekvési tervünk a fellebbezési eljárás megkezdésére, és megbeszéltük a jogi harcának következő szakaszaira vonatkozó terveket. A kiadatás nem történt volna meg azonnal, legalább hónapokig tartott volna”.

„John harcos volt, és még nagyon sok harc volt benne. Azt mondta nekem, hogy ne aggódjak, tovább fogunk küzdeni az összes szükséges fellebbezéssel” – tette hozzá.
A tagadás a „gyász öt szakasza” közül az első, és sokan, köztük Edward Snowden és Charles Hoskinson, nyilvánosan kijelentették, hogy az öngyilkosság érthető válasz volt arra a helyzetre, amelyben McAfee volt.
Azonban Jeffrey Epstein öngyilkosságához hasonlóan gyorsan elkezdtek kavarogni az összeesküvés-elméletek, amelyek azt állították, hogy McAfee nem a saját kezétől halt meg.
A McAfee Antivirus alapítója korábban azzal hencegett, hogy elég szennyes van az amerikai kormányról ahhoz, hogy meggyilkolják, és 2019 decemberében megjegyezte, hogy „ha öngyilkos lennék, akkor nem én voltam. Megőrültem. Nézd meg a jobb karomat” – utalva a tetoválására, amelyen az állt, hogy „WHACKD”.

Gyászoló özvegye reméli, hogy a nyomozás további részleteket tár fel.

„A John halálával kapcsolatos nyomozás még folyamatban van, de megosztom majd, amit tudok, amikor csak tudom. Addig is, nem fogadom el az „öngyilkossági” történetet, amelyet az MSM rosszindulatú rákos daganata terjesztett. Az meg nem nevezett forrásaikban nem lehet megbízni” jelentette ki.

Olvastad már? Valamit nagyon félreértett a Barclays a Binance-szel kapcsolatban

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

2000 dollár lehet a tényleges Ethereum cél?

Az Ethereum, a második legnagyobb piaci tőkeértékű kriptopénz, a közelmúltban egy mérsékelt, 5%-os árfolyam-ugrást produkált az elmúlt héten. Ez az ármozgás azonban egybeesik a kereskedők jelentős...

A dollár katasztrofális helyzetbe kerülhet

Peter Schiff, az ismert aranyrajongó és közgazdász szerint az USA államadóssága, az ország gazdasága, és a dollárra leselkedő veszély nem múlt el. A politikusok nemrégiben...

Ismét emelkedni kezdett a bitcoin ATM-ek száma

Végre megtört a közel egy éve tartó eső trend, és ismét növekedett az újonnan üzembe helyezett ATM-ek száma, nagyjából 1400-zal. Az idei év első négy hónapjában...

Bitcoin technikai elemzése 06.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin hamis kitörést mutatott egy rövid távú tartományon túlra a múlt hétvégi pozitív fejleményeket követően az amerikai adósságplafonról szóló tárgyalásokkal kapcsolatban. A múlt heti...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!