Itt az altcoin-szezon: Legjobb tippek a robbanásszerű növekedéshez

-


Vendégbejegyzés


A piac forrong a különböző kriptopénzek számára ígéretes időszak beköszöntével.

A 2024-es bikafutás beindulásával a figyelem az ígéretes altcoinok felé fordul, amelyek jelentős növekedést könyvelhetnek el.

Ezeknek a választásoknak megvan a potenciálja, hogy figyelemre méltó hozamot kínáljanak, és felhívják magukra a befektetők figyelmét, akik igyekeznek kihasználni az idei szezon lendületét.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az alábbiakban olyan érmék kurátori listáját mutatjuk be, amelyek az elemzők szerint a jelenlegi fellendülésben jelentős bővülésre számíthatnak.

A BlastUP előértékesítés: A kiszámíthatóság jelzőfénye az ingatag kriptotérben

Az előértékesített tokenek immunisak a piac vad kilengéseire, mivel áruk egy bizonyos szinthez van rögzítve.

A kiszámíthatóság az egyik legfontosabb előnye az olyan előértékesítési projekteknek, mint a BlastUP.

altcoin

A BlastUP az első launchpad a Blast-on, az egyetlen Layer 2 megoldás, amely natív hozammal rendelkezik az ETH és a stablecoins számára.

Az előértékesítése óta eltelt néhány hét alatt ez a platform több mint 6 millió dollárt gyűjtött össze, ami sokat elmond arról, hogy széles körben elismert a hozzáértő befektetők körében.

BlastUP tokenek előértékesítése folyamatban van, ami tisztességes esélyt kínál arra, hogy alacsony áron fektessünk be egy ígéretes eszközbe.

> Ne maradj le! Vásárolj BlastUP tokeneket a legjobb áron! <<

Akik ebben a szakaszban BlastUP tokeneket vásárolnak, exkluzív hozzáférést kapnak egy Airdrophoz, amely ingyenes tokenek egy részét osztja szét. Ezenkívül extra jutalmakhoz juthatnak a staking révén.

A BlastUP elkötelezetten támogatja a Blast ökoszisztémával egy erős közösséget, ahol mindenki profitál a kölcsönös növekedésből.

Az AI és a Web3 eszközök kombinálására irányuló ambiciózus tervekkel a BlastUP célja, hogy egy igazán kifizetődő és biztonságos környezetet hozzon létre a DApps zökkenőmentes bevezetéséhez.

A BlastUP emelkedőben van, és a kripto startupokat táplálja a közösséget előnyben részesítő hangulattal és az innovációval a középpontjában.

Gyorsan a Blast ökoszisztéma központjává válik, nagy tervekkel 2026-ig.

> Gyorsan cselekedj! A BlastUP tokenek kínálata korlátozott – biztosítsa a helyét MOST! <<

Az Avalanche a lendületes mozgások hullámát lovagolja meg, és potenciális mozgásra készül

Az Avalanche árfolyama a közelmúltban megszabott magas és alacsony pontok között ingadozott, a lendület egy lehetséges emelkedésre utal, ha a vevők továbbra is lelkesek maradnak.

Az ellenállás és a támasz szintek kialakultak, jelezve, hogy az ár hol fordulhat el.

A coin mozgását átlagosan egy emelkedő trend irányította, ami bullish hangulatra utal a piacon.

A kereskedők figyelik ezeket a trendeket, így az Avalanche hamarosan tesztelheti a következő felső határát.

Az elmúlt hónapok erős teljesítményét tekintve a piac pozitív hangulata további nyereséget hozhat az AVAX számára.

Az Aptos altcoin piaci hangulata óvatossá válik az ármozgások közepette

Az Aptos árak közelmúltbeli trendje óvatos hangulatot tükröz a kereskedők és a befektetők körében.

A piac némi visszaszorulást tapasztalt a magasabb árszinteken, ami olyan állapothoz vezetett, ahol nem volt erős mozgás egyik irányba sem.

Úgy látszik, hogy az Aptos keresi a helyét, mivel az árak egy meghatározott tartományon belül ingadoznak.

A piac küzd, hogy megtalálja az egyértelmű irányt, az Aptos árát befolyásolhatja az, hogy képes-e vagy áttörni a felfelé irányuló kihívásokat, vagy fenntartani az általa tesztelt alsó küszöbértékek felett.

A Hedera a piaci ingadozások közepette rendíthetetlen növekedést mutat

A Hedera kereskedési mintázata az utóbbi időben folyamatos emelkedést mutat, ami azt jelzi, hogy többen vásárolnak, mint ahányan eladnak.

Ez a fellendülés a befektetők növekvő bizalmát tükrözi a potenciáljával kapcsolatban.

A Hedera a nagy mennyiségű tranzakciók gyors lebonyolítására való képessége, alacsony díjai és a különböző alkalmazásokhoz kötött partnerkapcsolatai jó pozíciót biztosítanak számára a piacon.

Ahogy fenntartja ezt a lendületet, a Hedera még nagyobb figyelmet kelthet, ami fényes kilátásokat sugall, ha továbbra is bizonyítja hasznosságát és vonzza a felhasználókat a hálózatához.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Következtetés

Az altcoin-szezon a szélesebb körben ismert Bitcoinon túli kriptovaluták iránti jelentős érdeklődés és potenciális befektetési hozadékok időszakát jelzi.

A kiemelt figyelemre számot tartó szereplők közül az AVAX, az APT és a HBAR némi növekedési lehetőséget kínálnak, de rövid távon talán nem látnak annyi aktivitást.

A BlastUP ezzel szemben kiemelkedik a robbanásszerű növekedés vezető jelöltjeként.

E projekt vonzereje az innovatív koncepciójában és a tágabb Blast ökoszisztémába való integrációjában rejlik, ami erős alapot biztosít a fejlődéséhez és a siker lehetőségeihez.

A befektetők, akik a legígéretesebb altcoint keresik, a BlastUP-ot találhatják a legmeggyőzőbb választásnak ebben a bika ciklusban.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!