Ismét leállította a bitcoin-kiutalást a Binance tőzsde

-

A népszerű tőzsde a Binance május 8-án leállította a platformjáról történő bitcoin-kiutalásokat, hálózati torlódásra hivatkozva.

A tőzsde a saját Twitter-fiókján jelentette be, hogy időlegesen felfüggesztette a kiutalásokat, olyan sok várakozó tranzakciót regisztráltak.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A torlódás elsődleges okaként azt jelölték meg, hogy a tranzakciók nagy része az átlagos bányászati jutalék mértékével lett elküldve, a hálózaton viszont éppen kiugróan magas az aktivitás, így a jutalékok is megemelkedtek.

Az első tweet után két órával a tőzsde ismét nyilatkozott a felhasználóknak, hogy a várakozó kiutalásokat felülírták, és magasabb fee-vel küldték be őket ismét a mempoolba, így a bányászok előbb blokkba foglalják majd azokat.

Három óra elteltével így a kiutalás ismét működik, viszont csak a magasabb jutalék használata mellett.

Emellett azt is elmondták, hogy már dolgoznak a Lightning Network támogatásának a bevezetésén, amely elméletileg meg tudja oldani, hogy a jövőben ne legyen efféle probléma.

Már egy nappal korábban, hetedikén is le kellett állítani a kiutalásokat, és akkor is arra hivatkoztak, hogy túl sok tranzakció torlódott fel a rendszerben.

Akkor másfél órával később tudták ismét helyreállítani a kiutalásokat. Hetedikén a Bitcoin mempool nagyjából 400 ezer várakozó tranzakciót tartalmazott.

A Binance második kiutalási leállásakor ez a szám már 485 ezernél járt, ez derül ki a mempool.space adataiból.

Forrás: Mempool Space

A mempoolban várakoznak a beküldött, de blokkba még nem foglalt tranzakciók, és a bányászok ezeket vezetik fel a blokkokba, a főkönyvbe.

A Binance tőzsde jelentős mennyiségű kiutalást tapasztalt május hetedikén.

A CryptoQuant adataiból látható, hogy megközelítőleg 175650 bitcoin utaltak ki a tőzsdéről, azaz nagyjából 4,95 milliárd dollárt.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A tőzsde elmondása szerint ezek belső utalások voltak, azaz a saját online és hidegtárcáik között mozgatták a coinokat.

Egy nappal előtte a BTC árfolyama 3,5%-ot esett a 29.700 dolláros heti csúcsáról.

A Binance szóvivője semmilyen további kommentet nem fűzött hozzá a hivatalos bejelentésekhez.

Olvastad már? Hirtelen áresést szenved el a Pepe coin

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!