Innovatív kriptók 2024-ben: A Chainlink, Avalanche és a DTX Exchange versenyeznek a lehetőséggel

-


Vendégbejegyzés


A világ legnagyobb bankja szerint a kripto az új olaj és az arany, és a befektetők egyre inkább vonzódnak hozzá. A kriptoközösség folyamatosan keresi az új és futurisztikus kriptókat.

A 2024-es innovatív kriptók listájának élén a Chainlink (LINK), az Avalanche (AVAX) és a DTX Exchange (DTX) áll.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A szakértők szerint a legnagyobb potenciállal a DTX Exchange rendelkezik, amely erős fundamentumokkal és innovatív üzleti ötletekkel forradalmasíthatja a kereskedési iparágat.

A kriptopiac konszolidációs üzemmódban van, a Bitcoin kereskedése közel van az eddigi legmagasabb szintjéhez, hamarosan láthatjuk, hogy a piac minden idők legmagasabb szintjére emelkedik.

A Chainlink (LINK) a DeFi pontos árfolyamokkal való ellátása

A Chainlink (LINK) precíz és megbízható árinformációkat biztosít, amelyek létfontosságúak a DeFi alkalmazások, például a kölcsönzési platformok, a decentralizált tőzsdék és a szintetikus eszközök számára.

A Chainlink (LINK) ezt decentralizált Oracles hálózatán keresztül teszi, amelyek különböző kiváló minőségű forrásokból gyűjtik az adatokat. Ez a módszer biztosítja az árak pontosságát és védelmet nyújt a manipuláció vagy a hamisítás ellen.

A Chainlink (LINK) pillanatnyilag medvés árfolyam-akciót mutat, az összes kulcsfontosságú mozgóátlag alatt kereskedik.

A 15 dolláros ellenállási zónából való kitörés után az árfolyam ismét újra teszteli a zónát, ami támaszként működhet a Chainlink (LINK) számára.

A Chainlink rövid távú kilátásai medvésnek tűnnek, de a jó fundamentumok mellett a jövőben jó mozgásokat láthatunk.

Az Avalanche (AVAX) és a láncok közötti átjárhatóság

Az Avalanche (AVAX) a cross-chain interoperabilitás élharcosa, ami megkönnyíti a különböző blokklánc hálózatok együttműködését.

Az Avalanche (AVAX) innovatív konszenzusprotokolljának és fejlett áthidaló technológiájának köszönhetően lehetővé teszi az eszközök és adatok zökkenőmentes mozgását a láncok között anélkül, hogy a sebesség, a biztonság vagy a decentralizált jelleg feláldozódna.

Az Avalanche (AVAX) különböző blokkláncok összekapcsolásának képessége növeli a likviditást, több felhasználót vonz, és ösztönzi az innovációt, mivel lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy sokoldalú, több ökoszisztémában működő alkalmazásokat hozzanak létre.

Ennek következtében az Avalanche (AVAX) a blokkláncipar egyik kulcsszereplőjévé válik, segít integrálni és egységesíteni a különböző blokkláncplatformokat egyetlen, hatékony hálózatba.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A DTX Exchange vezeti az innovatív kriptók listáját 2024-ben

Az egész kriptopiac konszolidációs üzemmódban van, és a Chainlink (LINK) és az Avalanche (AVAX) is lassú árfolyammozgást mutat.

A korrekció közepette a DTX Exchange máris 100%-os nyereséget mutatott fel néhány nap alatt.

A DTX-et úgy tervezték, hogy a kereskedők számára a tökéletes platform legyen, amely több mint 120 000 eszközhöz kínál hozzáférést, beleértve a Forex-et, részvényeket, kötvényeket, kriptovalutákat és árukat.

Kiemelkedik az egyik legjobb kriptoprojektként, amely figyelemre méltó, akár 1000-szeres tőkeáttételi lehetőséggel rendelkezik.

Ez a nagy tőkeáttétel lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy felerősítsék potenciális nyereségüket, miközben hatékonyan kezelik a kockázatokat.

A platform a tőzsdei eszközök széles skálájával rendelkezik, lehetővé téve a felhasználók számára a különböző kereskedési lehetőségek felfedezését.

A DTX minden tapasztalati szintet kiszolgál, a kezdőktől a tapasztalt befektetőkig, és a hagyományos eszközöktől kezdve az innovatív szintetikus és származtatott eszközökig mindent kínál.

A DTX jelenleg a második előértékesítési szakaszában van, így a befektetők számára ez egy kedvező időpont a részvételre.

Látogass el a DTX előértékesítésre
Olvasd el a Whitepaper-t
Csatlakozzon a DTX közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Robert Kiyosaki Bitcoin árfolyam előrejelzése, ha Trump megnyeri az amerikai választásokat

Robert Kiyosaki jelentős gazdasági változást jósol, ha Donald Trump visszatér az elnöki székbe, ami szerinte az arany, az ezüst és a Bitcoin árának emelkedéséhez fog...

Mémcoin őrület augusztusban: Legjobb választások a kripto szakértők részéről

Vendégbejegyzés A kriptopiac jelenleg nyugodt, de bikafutás várható. Ez az időszak jó belépési lehetőséget kínál az altcoinok számára, amelyek emelkedőben vannak. Az értékrobbanás hamarosan bekövetkezhet. A várakozás...

Polygon, Mantle árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Polygon, Mantle A kriptopénzek piacán továbbra is jelentős árfolyam-ingadozás tapasztalható, az Ethereum ETF tőzsdei bevezetése órákra van. Figyelemre méltó, hogy az ETH árfolyama 3520 dolláron jegyzik, 20,871...

Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Jupiter (JUP) A Jupiter (JUP) pénteken az 1 dolláros ellenállás felett zárt, és a június 2. hetében elvesztett terület felett. A mai napon a JUP volumen zavart...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!