Injective (INJ) technikai elemzés 03.08.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Injective (INJ)

Az Injective (INJ) árfolyama több mint két hónapja konszolidálódik, és most a kitörés jeleit mutatja. Türelemmel a befektetők kétszámjegyű nyereséget realizálhatnak az elkövetkező napokban.

A több mint két hónapos konszolidáció után az Injective árfolyama közel áll ahhoz, hogy áttörje a 31,09 és 43,40 dollár közötti tartományt.

Az INJ ebben a tartományban három markáns alsó csúcsot produkált. Ezeket a kilengési pontokat egy trendvonal segítségével összekötve látható, hogy az altcoin nagy eladási nyomással szembesült.

A vevők közelmúltbeli kiugrása azonban arra késztette az Injective árfolyamát, hogy február 27-én áttörje ezt a csökkenő ellenállás trendvonal szintjét, ami 13%-os rallyt eredményezett.

Érdekesség, hogy a március 5-i likvidálási esemény az INJ-t lefelé taszította, hogy újra tesztelje ezt a csökkenő ellenállási szintet, megerősítve a sikeres átfordulást egy támaszpadlóba.

Jelenleg az Injective árfolyama éppen a 43,40 dolláros tartományi csúcs alatt lebeg, és megpróbálja legyőzni azt. Mivel a Bitcoin konszolidációba csúszik, az altcoinok valószínűleg kitörnek.

Ilyen esetben az INJ kitörést válthat ki, ami egy gyors 17% -os rallyt eredményezhet az 51 dollárig.

Tekintve, hogy az említett cél közel van az 50 dolláros egész számhoz, az INJ természetesen gravitálna ehhez a szinthez, így ez egy nagy valószínűségű szint a bikák számára.

Ha a vásárlási nyomás továbbra is folytatódik, az Injective árfolyama akár 55 dollárig is felszökhet, ami 28%-os nyereséget jelentene.

Másrészről, ha az Injective ár egy tizenkét órás gyertyatartó 34,15 dollár alatti zárást produkál, akkor ez egy alacsonyabb mélypontot eredményezne, és érvénytelenítené a bikás tézist.

Egy ilyen fejlődés esetén az INJ újra a 31,09 dolláros tartományi mélypontra kerülhet, ami 9%-os csökkenést jelentene.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

4 kriptoprojektet nevezett meg szakértő, amelyek idén nyáron nagy hozamot hozhatnak

Vendégjegyzés A bikafutás és az altcoin-szezon a láthatáron van, a piaci feltételek stabilak, az altcoinok pedig potenciálisan robbanásszerű növekedésre készülnek. Az iparági bennfentesek előrejelzése szerint bizonyos kriptoprojektek...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!