Ankr Network (ANKR) technikai elemzés 03.08.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ankr Network (ANKR)

A mesterséges intelligencia kriptopénzek rajongói továbbra is a március 18-21. között a Szilícium-völgyben megrendezésre kerülő eseményre szegezik a tekintetüket, ahol az Nvidia története legnagyobb konferenciáját tartja, amelyet NVIDIA GTC24 konferenciának kereszteltek el.

A Web3 adatelemző eszköz arról számolt be, hogy az Ankr vezérigazgatója és technológiai igazgatója, Chandler Song és Stanley Wu is ott lesz a kriptopénzek vezetői között, akik részt vesznek az Nvidia konferenciáján a Szilícium-völgyben.

A jelentés alapján az ANKR árfolyama 40%-ot robbant a hír nyomán.

A cikk írásakor az ANKR árfolyama 0,0498 dolláron kereskedik a folyamatban lévő nyereségfelvétel közepette, ahogy a kereskedők beváltják a 40%-os robbanást.

Ennek ellenére az emelkedési potenciál továbbra is életképes, mivel a Relative Strength Index (RSI) emelkedik, ami a növekvő lendület jele.

A volumenmutató is kifejezett zöld gyertyát mutat, ami arra utal, hogy a köztes trend még mindig erősödik.

Az AI konferencia még közel két hétig tart, az ANKR árfolyama visszanyerheti az elvesztett terület egy részét, esetleg átlépheti a 0,0588 dolláros csúcsot, hogy a 0,0600 dolláros pszichológiai szintet jelölje meg.

Másrészről, a fokozott nyereségelkötés miatt az ANKR árfolyama tovább folytathatja az esést, és akár a 0,0300 dolláros pszichológiai szint teszteléséig is elmehet.

Mindazonáltal úgy tűnik, hogy az AI-narratíva még mindig tart, és az olyan ágazati tokenek, mint a Render (RNDR) és a Fetch.ai (FET) még mindig ragaszkodnak a korábbi nyereségükhöz.

Ugyanezt nem lehet elmondani a mémérme csoportról, mivel a Dogecoin (DOGE), a Shiba Inu (SHIB), a Pepe (PEPE) és a Bonk Inu (BONK) még mindig tehermentesítő gyakorlaton vannak.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!