Rossz hírek a Binancen kereskedő amerikai állampolgárok számára. Kevesebb mint 90 napjuk van és leáll a kereskedés számukra. De CZ-nek van egy terve, érkezik a „Binance America”

Kevesebb mint 90 nap múlva leáll a kereskedés

Június 14-én a világ legnépszerűbb tőzsdéje frissítette felhasználási feltételeit.

Az Egyesült Államokbeli felhasználók számára ez a következőt jelenti:

A Binance nem képes többé szolgáltatásokat nyújtani az amerikai ügyfelek számára. A Binance továbbra is fenntartja a jogot, hogy maga válassza ki piacait és hatáskörét, így korlátozhatja szolgáltatásait egyes országokban.

Ha ez nem lenne tiszta, akkor a cég kiadott egy közleményt, melyben elmondták, hogy továbbra is folytatják a szabályozások betartását.

2019 szeptember 12-től azok a felhasználók, akik nem felelnek meg a felhasználási feltételeknek továbbra is hozzáférhetnek tárcáikhoz és tartalmukhoz, de többet nem kereskedhetnek vagy utalhatnak a Binance.com-ra.

De érkezik a Binance America

A szigorú törvények miatt az amerikai állampolgárok a rövidebbet húzták, ha kriptopénzeket akarnak kereskedni. Némiben ellensúlyozhatja a rossz hírt a bejelentés, hogy hamarosan indul a Binance.US.

Pillanatok alatt a Binance bejelentette, hogy üzleti társulást kezdenek a BAM Trading Services Inc.-el, hogy kereskedési lehetőségeket nyújtsanak az amerikai állampolgárok számára.

Hogy fog olyan ismeretlen vizekre evezni a tőzsde, ahova eddig senki sem merészkedett (a Huobin és a Btflyeren kívül)? Sikerrel jár ott, ahol mások már elbuktak? A Binanceről beszélünk, szóval bármi elképzelhető.

A BAM-mal alkotott üzleti megállapodás keretében a tőzsde minden egyes technológiáját elérhetővé partnere számára, ami teljesen szabályozott és FinCEN által is engedélyezett.

Changpeng Zhao (CZ) elmondta:

„Izgatottak vagyunk, hogy végre elindíthatjuk a Binance.US-t, mellyel elhozzuk a Binance.com biztonságát, sebességét és likviditását Észak-Amerika számára. A Binance.US-t helyi társunk, a BAM fogja vezetni, mely minden Egyesült Államokbeli szabályozásnak megfelel.”

A bejelentést a BAM blogján is megerősítésre került:

 „A BAM Trading Services izgatott, hogy bejelentheti üzleti társulását a globálisan piacvezető Binance tőzsdével a Binance.US elindításra.”

Egyelőre azonban nem ismerni a részleteket. Az amerikai kereskedőknek „várakoznia kell” a tovább fejleményekre a Binance America kapcsán.

A BNB token nem örült a híreknek

A binance coin (BNB) 5,27%-ot esett a felhasználási feltételek frissítése és az új társulás bejelentése után, a cikk írásakor 33,28 dollárra, mely megmutatja, hogy sokan nem örülnek az előttük állú útnak.

Lehet, hogy a Binance.US elindításával csak a DEX növekedését szeretnék elősegíteni és elfoglalni a szabályhozókat. Egy idő után mindent átállíthatnak a decentralizált platformra, így nem lehetne geo blokkolni a felhasználókat.

Azonban ez még mindig csak spekuláció, ugyanis nem tudhatjuk mit tervez a Binance csapata. Ha az amerikai kereskedők a DEX-et választják, akkor sem úszhatják meg a szabályozásokat. Az ügyfélazonosítás romba döntheti ezt a tervet.

Olvastad már? Mégsem áll le a CCN, a Google javítja az oldal láthatóságát

Attól függetlenül, hogy mit terveznek, ha CZ és társai be tudnak törni az Egyesült Államok piacára, akkor precedenst állíthatnak egyéb tőzsdék számára, amivel megnyílna az egész piac. Ezen a ponton olyan tőzsdék is beszállnának, mint a Fidelity, TD Ameritrade és a Bakkt.

Forrás: bitcoinist.com

Kiemelt kép: Dayana Kirlin


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂

 

Kezdőlap Fórumok Indul a „Binance America”

Ennek a témakörnek tartalma 0 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  Mészáros András 4 hónapja telt el.

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.