A kriptohírekkel foglalkozó CCN.com (korábban CryptoCoinsNews) teljes fordulatot vett, egy június 12-én megjelent cikk szerint.

A CCN hétfőn közzétett egy figyelmeztetést, hogy megszűnik az oldal üzemeltetése, miután vitába keveredett a Google indexelése miatt. Most azt mondták, hogy próbálják megérteni az online láthatósággal kapcsolatos változásokat.

A Google algoritmusának frissítése következtében 70%-kal csökkent a CCN forgalma, emiatt a vezetőség azt mondta, hogy nem tudnak mást tenni, otthagyják a projektet.

A Google támogatása miatt megváltoztak terveik a teljes leállással kapcsolatban, miután kiderült, hogy az algoritmus számos cikket a CCN korábbi CryptoCoinsNews identitátsa alá sorolt be.

„Míg a háttérben azon dolgoztunk, hogy megértsük miért esett ekkorát láthatóságunk, a Google fórumok egyik segítőkész felhasználója megemlítette, hogy a „CryptoCoinsNews.com” – a korábbi doménünk továbbra is megjelenik a Google találatai között.” – írta Jonas Borchgrevink A CCN piaci igazgatója

Hozzátette:

„Ez nagy meglepetés volt számunkra, ugyanis 2017-ben személyesen kérvényeztem a domén névváltoztatását CryptoCoinsNews-ról CCN.com-ra. Azóta a „CryptoCoinsNews” lényegében nem volt jelent a Google-ön. Most visszatért, és valamiért a friss 2019-es CCN.com cikkeket használja. Ez nagyon váratlan és zavaró.”

Kommentátorok szerint minden kriptohírekkel foglalkozó oldal, a Bitcoinist kivételével, jelentősen károsodott a Google frissítése miatt. Azonban a Cointelegraph forgalmát sem érintette a Google frissítése.

Olvastad már?  Ártippelős nyereményjáték a Kriptoworldön!

A legfrissebb fejlemények nem garantálnak teljes visszatérést, de megpróbálják helyreállítani az esés előtti állapotokat. A CCN eredeti bejelentésében azt is elmondták, hogy a CCN csapata átköltözik a HVY.com-ra egy másik hírplatformra.

Forrás: cointelegraph.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂

Kezdőlap Fórumok Mégsem áll le a CCN, a Google javítja az oldal láthatóságát

Ennek a témakörnek tartalma 0 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  Mészáros András 4 hónapja telt el.

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.