ImmutableX (IMX) technikai elmezés 05.03.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

ImmutableX (IMX)

A kriptopénz-iparág már a második egymást követő napon mutatott pozitív árfolyammozgást az értékelés tekintetében, 3,37%-os emelkedést rögzítve az elmúlt 24 órában, ami a kriptopiacon megnövekedett vásárlási nyomásról tanúskodik.

Másrészről, miután körülbelül egy hónapig medvés hangulatban kereskedett, az ImmutableX (IMX ) árfolyama a hónap kezdete óta erős bikás fordulatot mutatott az árfolyamgrafikonján, ami kiemeli a pozitív árfolyam-akció nagy esélyét május folyamán.

Az IMX token pozitívan kezdte az évet, mintegy 72%-os ugrással, 2,130 dollárról márciusra 3,655 dollárra emelkedett.

A felső ellenállási szinten való elutasítással szembesülve azonban a bikák elvesztették lendületüket, és azóta az árfolyam medvés befolyás alatt kereskedik, és 40%-ot veszített az értékéből.

Pozitívan az IMX token az elmúlt napon belül 11,19%-ot, az elmúlt hét napban pedig 7,85%-ot tett hozzá, ami a bikás befolyás növekedését jelzi a kriptoterületen.

A Cross EMA 50/200-napos kereszt EMA azonban medvés tendenciát mutat, ami a jövőbeli árfolyammozgás bizonytalanságát emeli ki.

A Relative Strength Index (RSI) jelentős emelkedést mutat a grafikonon, ami a kriptoiparban megnövekedett vételi-eladási nyomásra utal.

Ezenkívül az átlagok bikás mintázatot mutatnak, ami pozitív kilátásokat sugall az altcoin számára az elkövetkező időben.

Az IMX ára emelkedni fog?

Amennyiben az IMX árfolyama továbbra is bikás befolyás alatt kereskedik, az altcoin tovább fog emelkedni, és a következő hétvégén tesztelni fogja a 2,55 dolláros ellenállási szintet.

Ha az árfolyam ezen a szinten marad, az megteremti a feltételeket ahhoz, hogy az ImmutableX token még ebben a hónapban megpróbálja tesztelni a 3,085 dolláros felső ellenállási szintjét.

Amennyiben a medvék legyőznék a bikákat, az IMX token negatívan esne, és tesztelné az 1,9295 dolláros támaszszintjét.

Sőt, ha a medvék továbbra is uralják a piacot, akkor zuhan és esik, hogy tesztelje az 1,53 dolláros alsó támaszszintjét.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!