Bitcoin (BTC) árfolyam áttekítés 05.03.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

A Bitcoin (BTC) a kulcsfontosságú keresleti zóna alá süllyedt a 60.000 dollárnál.

Ez a terület sakkban tartotta az eladókat, de végül engedett. A CrypNuevo kriptotechnikai elemzője az X egyik bejegyzésében kiemelte, hogy a FOMC utáni ugrást kaphatunk 61.000 dollárig.

A kereskedők számíthatnak arra, hogy a 60.000 dolláros korábbi támasz visszaszerezhető lesz?

Itt van, hogy mire vigyázzatok, mielőtt megtennétek a következő lépéseteket.

A kulcsfontosságú szintek az 59.400 és a 60.700 dollár rövid távon. E szintek közelében valószínűleg egy likviditási csomópont van jelen, ami kritikus területként jelöli őket, ahol a csökkenő folytatás bekövetkezhet.

Egy ilyen folytatás várható, mivel az OBV a kéthetes támasz alá esett, kiemelve az eladási nyomás dominanciáját.

A likviditási szintek azt mutatták, hogy a halmozott liq-szintek deltaja nagymértékben negatív.

Ennélfogva rövid távon felfelé irányuló mozgásra számíthatunk a likviditás összegyűjtése és az egyensúlyhiány eltörlése érdekében.

A 60.500 és 63.800 dolláros szinteknél volt a legmagasabb a likvidációs szintek csoportja. Ennélfogva ezekre a szintekre való elmozdulás várható a lefelé fordulás előtt.

Egy CryptoQuant Insights bejegyzésben CoinLupin felhasználó egy érdekes fejleményre mutatott rá.

A realizált UTXO idősávokat tekintve a nagyobb bikafutások kezdete akkor következett be, amikor az 1-3 hónapos és a 2-3 éves sávok realizált árfolyama egy kisimulási folyamatot tapasztalt.

Ez 2020-ban történt januártól szeptemberig, és az árak hajlamosak konszolidálódni ezen korszakos sávok realizált árainak közelében.

A jelenlegi ciklusban nem volt annyi arany és halálkereszt e két korszakos sáv között.

A legutóbbi visszahúzódást azonban mélyebb veszteségek követhetik, mivel a hozzáértő piaci szereplők vásárolnak a türelmetlen rövidtávú BTC eladóktól. Ezt követheti az igazi bikafutás.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nigéria – Vajon a SEC új kripto szabályok lehetnek egy tervezet az Egyesült Államokban

A kriptopénzek elfogadása világszerte növekszik, és a Triple.A friss adatai megerősítik ezt a tendenciát. Tény, hogy 2024-re a becslések szerint a világ lakosságának 6,8%-a rendelkezik...

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!