Így kell túlélni a medvepiacot a Skybridge alapítója szerint

-

Anthony Scaramucci, a Skybridge Capital, egy 3,5 milliárd dolláros vagyonkezelő cég alapítója tanácsokat adott a kriptobefektetőknek, hogyan lehet túlélni a medvepiacot és a kriptovérfürdőt.

Scaramucci arról, hogyan lehet túlélni a kriptomedvepiacot

A Skybridge Capital alapítója, Anthony Scaramucci a CNBC-nek adott hétfői interjújában megosztotta bitcoinos kilátásait és tanácsokat a kriptopiaci kiárusítás túlélésére vonatkozóan.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


„Vérfürdőben vagyunk” – mondta. „Ez a nyolcadik medvepiacom. Arra számítok, hogy ezt is túl fogom élni.” Scaramucci úgy vélekedett:

Bátorít az a tény, hogy a bitcoin jelenleg a teljes kriptopiaci tőke 50%-áért felel, ami egy újabb jele annak, hogy a minőségbe menekülünk.”

„Természetesen a Celsius nyomást gyakorol rá – ugyanúgy, ahogy a LUNA-helyzet is nyomást gyakorolt rá körülbelül hat héttel ezelőtt” – folytatta.
A Celsius kriptokölcsönző platform vasárnap este bejelentette, hogy befagyasztotta a kifizetéseket, miközben a terra (LUNA) és a terrausd (UST) kriptopénzeik május elején összeomlottak.
A Skybridge vezetője ezután néhány tanácsot adott a befektetőknek, hogy segítsen nekik túlélni a kriptomedvepiacot.

Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!

Azzal kezdte, hogy azt ajánlotta az embereknek, hogy „maradjanak függetlenek, de tartsák be a hosszú távú befektetési fegyelmüket”.
Scaramucci leírta: „Mindenkinek hosszú távú perspektívája van, amíg rövid távú veszteségei nem lesznek … akkor elkezdik felgyújtani a hajukat és körbe-körbe szaladgálni.” Elmondta: „Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem!”

„Csak arra figyelmeztetem az embereket, hogy vásároljanak minőséget, ne legyenek tőkeáttételesek, és maradjanak fegyelmezettek.”

Hozzátette, hogy a befektetőknek „fel kell ismerniük, hogy medvepiacok előfordulnak”, hozzátéve, hogy „valószínűleg minden ötödik évben egyszer fordult elő, ha az elmúlt 120 évet nézzük”. Megjegyezte: „Ha fegyelmezettek maradnak ezekben az időszakokban, akkor nagyon gazdagok lettek, és azt hiszem, ez az üzenet a befektetők számára.”
Scaramuccit konkrétan arról kérdezték, hogy a fegyelem megtartása azt jelenti-e, hogy a hétfőihez hasonlóan csökkenő piacon is vásárolni kell.
Erre a kérdésre így válaszolt:

„Igen, azt hiszem. Az alapunkba érkező többletpénzzel több bitcoint és ethereumot vásároltunk.”

Hozzátette, hogy cégének van egy magánrészesedése az FTX kriptopénz tőzsdén, megjegyezve: „Az FTX nagyon jól teljesít. Növekszik a piaci részesedése, és ez egy nyereséges vállalat.”
Az ügyvezető úgy vélekedett: „Az igazat megvallva, az emberek visszatekintve erre a bukásra azt fogják mondani, bárcsak lett volna friss készpénzem, hogy beszálljak ebbe.”
Néhány coin, például a LUNA és az UST összeomlását kommentálva Scaramucci megjegyezte: „Több mint 8000 érme van… Sok ilyen projekt nullára fog leértékelődni. Öt-tizenöt olyan érme lesz, amelyről úgy gondoljuk, hogy a jövő felhasználási esetei lesznek.”
Hangsúlyozta:

„Minden bizonnyal sok ilyen coint el fognak törölni.”

Olvastad már? Felmérés: az NFT-flipping nem annyira nyereséges a vevők számára

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

2000 dollár lehet a tényleges Ethereum cél?

Az Ethereum, a második legnagyobb piaci tőkeértékű kriptopénz, a közelmúltban egy mérsékelt, 5%-os árfolyam-ugrást produkált az elmúlt héten. Ez az ármozgás azonban egybeesik a kereskedők jelentős...

A dollár katasztrofális helyzetbe kerülhet

Peter Schiff, az ismert aranyrajongó és közgazdász szerint az USA államadóssága, az ország gazdasága, és a dollárra leselkedő veszély nem múlt el. A politikusok nemrégiben...

Ismét emelkedni kezdett a bitcoin ATM-ek száma

Végre megtört a közel egy éve tartó eső trend, és ismét növekedett az újonnan üzembe helyezett ATM-ek száma, nagyjából 1400-zal. Az idei év első négy hónapjában...

Bitcoin technikai elemzése 06.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin hamis kitörést mutatott egy rövid távú tartományon túlra a múlt hétvégi pozitív fejleményeket követően az amerikai adósságplafonról szóló tárgyalásokkal kapcsolatban. A múlt heti...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!