Így forradalmasíthatja a bitcoin a Google-höz hasonló platformokat

-

A bitcoin alapja a blokklánc – egy digitális főkönyv, amely átlátható adatokat és információkat tárol a tranzakciókról. A blokkláncba bevitt adatokat nem lehet módosítani, így azok megbízhatóak.
A különböző reklámplatformok, mint a Google Ads, anonim felhasználói adatokat használ, hogy digitális marketingstratégiákat alkosson. Ez egy bizonyos célközönségre van kihegyezve, sokszor azonban megbízhatatlan és nehezen beállítható.

A bitcoin teljesen átszabhatja ezt az élményt. A hálózat segítségével a hirdetők fizethetnének a reklámfelületekért, így átláthatóbb és gyorsabb tranzakciókkal vásárolhatnának, amely nem igényel hagyományos bankokat és havi fizetéseket.
Sőt mi több, a blokklánc technológiájával sokkal egyszerűbben tárolhatná a Google a reklámozási adatokat. A világban egyre fontosabb és fontosabb az adatok védelme, a felhasználók pedig biztonságban szeretnék tudni adataikat.
Jelenleg a Google és hasonló cégek bonyolult titkosítást alkalmaznak, amely nem hatékony az adatok tárolására. Ha azonban blokkláncra váltanának, akkor anonim és biztonságos módon lehetne biztonságban tudni a felhasználók adatait.
Röviden, a blokklánc segítségével a reklámplatformok gördülékenyebbé tehetik szolgáltatásaikat, az adatvesztések veszélye nélkül.
Összességében a bitcoint és a blokkláncot nagyon sok mindenre lehetne alkalmazni, melyet egyelőre nem használnak ki a cégek, mivel nem értik vagy nem ismerik ezt a területet.
Ha a mainstream iparágak is megkezdik a bitcoin és egyéb kriptopénzek elfogadását, akkor valószínűleg a Google és a Facebook is elkezdi használni a blokkláncot egy sokkal hatékonyabb módon. a reklámipar biztosan az egyik első lépésük között fog szerepelni.

Olvastad már? A Twitter vezérigazgatója nagy lehetőségeket lát a bitcoin számára Afrikában

Forrás: cryptodaily.co.uk

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum Alapítvány fontos bejelentést tesz közzé

Az Ethereum Alapítvány kulcsfontosságú bejelentést tett, amely inspirálni fogja a kutatást és fejlesztést a Zero-Knowledge proof-ok és a ZK L2 szabványok területén. A ZK finanszírozás első...

Miért lesz beleszólása az intézményeknek a BTC jövőjébe?

A CryptoQuant adatai szerint február eleje óta megugrott az 1000 és 10.000 Bitcoint (BTC) tartalmazó Unspent Transaction Outputs (UTXOs) száma. A BTC UTXO egy olyan mérőszám,...

A legjobb kriptók, amit a Bitcoin feleződése előtt meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A Bitcoin feleződésének közeledtével, amely várhatóan 2024 áprilisában bekövetkező jelentős esemény, a kriptopiac reflektorfénybe került, és a befektetők élénken figyelik a lehetséges elmozdulásokat, amelyek történelmileg...

Polygon (MATIC) technikai elemzés 02.22.

Prémium Polygon (MATIC) A Polygon Foundation szerződése szerdán az utolsó 273 millió MATIC tokent is kiosztotta, ezzel véget ért a vesting időszak. Ez a fejlődés azt jelenti, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!