A Twitter vezérigazgatója nagy lehetőségeket lát a bitcoin számára Afrikában

-

Jack Dorsey, a Twitter vezérigazgatója nemrég posztolt egy tweetet, melyben bejelenti, hogy még egyszer elmegy Afrikába, mivel úgy hiszi, hogy ez a kontinens „írhatja a jövőt.”
Afrika mindig is egy lenyűgöző kontinens volt sokak számára, és egy friss Twitter-bejegyzés szerint Jack Dorsey is így érez.
Azonban sokan a változatos kultúra, éghajlat és állatvilág miatt akarják meglátogatni az országot, de Dorsey úgy hiszi, hogy itt megcsodálhatja a jövő alakulását.

A Twitter vezérigazgatója visszatér Afrikába

A bejegyzése szerint Dorsey nem örül annak, hogy elhagyja a kontinenst, de nagy lehetőségeket lát Afrika jövőjében.
Úgy véli, hogy a bitcoin számára nagy lehetőségeket rejthetnek az afrikai országok. A kontinens kriptoipara gyorsan terjed, ugyanis a bankokat nélkülöző emberek is hozzáférnek az internethez és így a kriptopénzekhez.
Bejegyzése szerint tervezi visszatérését, és 3-6 hónapot fog Afrikában tölteni 2020 közepén. Egyelőre nincsenek konkrét tervei, ugyanis nem tudja, hogy hol lesz ezen időszak alatt.
Azonban Dorsey mindenképpen úgy tervez, hogy pár hónapon belül visszatér.
Dorsey Afrika iránti újdonsült csodálata egy rövid út után alakult ki, melyet még Októberben jelentett be. Ezalatt számos országot, köztük Ghánát, Nigériát, Dél-Afrikát és Etiópiát is meglátogatta.
Kint töltött ideje alatt számos vállalkozóval találkozott, akikkel a kontinens életkörülményeinek javításáról beszélt.

Afrika a jövő

Dorsey ismert világjárásáról és arról, hogy minden meglátogatott országban megismeri a helyi szokásokat. Egyes szokásokat még az országok elhagyása után is meg szokott tartani.
Afrikai túrájában meghatározó szerepet kaptak a kontinens technológiai szakértőivel folytatott megbeszélések.


Dorsey nagy lehetőségeket lát Afrikában, annak ellenére, hogy a kontinenssel általában nem foglalkoznak a techcégek a nyugati stílusú infrastruktúra hiánya miatt.
Azonban a Twitter vezérigazgatója ismert látnoki képességeiről, és ha hisz abban, hogy Afrika nagy lehetőségeket rejteget, akkor hamarosan sokan követhetik példáját.

Olvastad már? A bitcoin 100 000-szeresen szárnyalta túl az aranyat 2010 óta

Forrás: bitcoinist.com
Kiemelt kép: JD Lasica

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!