Idén nem számíthatunk bitcoin árfolyamrobbanásra

-

A MarketWatch egyik profi kereskedője szerint nincs sok esély rá, hogy idén visszaáll ötszámjegyű árfolyam fölé a bitcoin.

Olvastad már? Már bitcoinban is kifizethetjük a vagyonadót egy kanadai városban

A 2018-as év mindenképpen medve piacnak mondható, novemberben hatalmas mennyiségű eladás történt, kétszámjegyű összegekkel csökkent a bitcoin árfolyama, mely 5.600 dolláros mélypontra süllyedt.

A kriptoszférában egyre népszerűbb az opciós kereskedés, mely során arra fogadhatunk, hogy egy adott eszköz árfolyama elér-e egy bizonyos összeget.
Emmanuel Goh, a JPMorgan Chase korábbi kereskedője és a kriptoadatokat elemző Skew alapítója nyilatkozott a MarketWatchnak.  A kriptopénzekkel kapcsolatos opciós kereskedések napi forgalma megkétszereződött év eleje óta.
Goh véleménye:

 „Van egy 10.000 dolláros szeptemberben lejáró becslésünk ötös delta értékkel.”

Ez azt jelenti, hogy egy kereskedő szerint 5% esély van rá, hogy a bitcoin árfolyama 10.000 dollár lesz szeptemberre.
Goh szerint 20.000 dolláros becslést is talált júniusra, de szerinte ez esélytelen. Az opciók lehetőséget nyújtanak, hogy egy adott dátumon fix áron vásárolhassunk egy eszközből, de a pozíció nyitása nem jár vásárlási kötelezettséggel.
A „kriptotél” elhúzódása ellenére számos szakértő és kereskedő továbbra is bízik a vezető kriptopénzben.
Arthur Hayes, a BitMEX vezérigazgatója és társalapítója nemrég azt mondta, hogy szerinte már idén ismét eléri a 10.000 dollárt a bitcoin árfolyama és jövőre akár a 20.000 dollárt is.
A tavalyi összeomlás alatt Tim Draper,  a milliárdos kockázati tőkebefektető azt mondta, hogy 2022-re 250.000 dollár lesz a bitcoin árfolyama. Draper nemrég azt is elmondta, hogy öt éven belül nevetségessé és elavulttá válik minden fiatpénz.
Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon a Telegramon és az Instagramon. Legyen szép napod!

Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!
A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Egy kriptó, amelynek hatodik érzéke van a csalások kivédésére

Vendégbejegyzés A Scotty the AI egy igazán ügyes kriptoérme, a befektetők el is kényeztetik az előértékesítése során. A számláló eddig 779 ezer dollárnál jár, és természetesen...

A Bitcoin ára 2021 decembere óta először éri el az 57.000 dollárt

A Bitcoin árfolyama február 15. és 25. között alacsony volatilitást mutatott, de az elmúlt két napban úgy tűnik, hogy a vevők visszatértek, mivel a BTC...

Bitcoin előrejelzés: Michael Novogratz szerint 150.000 dollárra emelkedhet

A bitcoin tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) körüli lelkesedés nem mutatja a lanyhulás jeleit, és a várakozások szerint az ágazatban tartós növekedés és elfogadás várható. Michael Novogratz,...

Az Ethereum bálnák 64 millió dollárt vontak ki a tőzsdékről

Az Ethereum (ETH) bizalmának figyelemre méltó megnyilvánulásaként a kriptopénz bálnák együttesen mintegy 64 millió dollár értékű ETH-t vontak ki a főbb tőzsdékről - jelentette a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!