Hogyan változtatja meg az új bikafutás a kriptovaluta piacot?

-


Vendégbejegyzés


Megérkezett a pillanat – a Bitcoin felére csökkent, a bányászatért járó jutalom 6,25 BTC-ről 3,125 BTC-re csökkent blokkonként.

A kriptoközösség már régóta várta ezt a pillanatot, mivel ez mindig is nagy hatással volt a piacra.

A BTC feleződésének történeti grafikonja négyévente bullish hangulatú mintát mutat, így lehet, hogy a forrongó kriptószezonba lépünk.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ebben a cikkben a BTC feleződésével járó változásokat és lehetőségeket vizsgáljuk meg.

Kripto bikafutás előrejelzése: Mi várható?

A felezés elsősorban a BTC szűkösségének fenntartását szolgálja. Ez csökkenti a piacra kerülő érmék kínálatát, ami árhullámot indít el.

A felezés utáni kripto bikafutás előrejelzése optimista: a Bitcoin a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező vezető kriptopénz, így bikafutása kihat az egész kriptoterepre.

A többi érme értékének emelkedésére késztet, és hatalmas piaci lehetőségeket nyit a befektetők előtt.

A következő kripto bikafutás kihasználása

Sok kriptorajongó teljesen felkészül, és ha a piac zöldre vált, a portfóliójuk tele van ígéretes kriptoeszközökkel, amelyek készen állnak arra, hogy az egekbe szökjenek.

Ilyen forgatókönyv esetén már csak ki kell találniuk a megfelelő pillanatot az eladásra, sokszorosára növelve a kezdeti befektetéseket.

Azonban, még ha el is veszítettek egy lehetőséget a merülés megvásárlására, még mindig a következő kripto bikafutás kezdetén vagyunk.

A legtöbb kriptovaluta még messze van a csúcsárától, és még mindig érdemes befektetést jelenthet.

Ráadásul, ha egyszer magasan eladod, növelheted a nyereségedet az iGaming platformok által kínált különböző ösztönzőkhöz való csatlakozással.

Nézzük példának a Fairspint, egy vezető blokklánc-alapú szerencsejáték-platformot.

Több mint 7500, a legjobb szolgáltatóktól származó, innovatív funkciókkal, magas RTP-vel és csábító játékmenettel rendelkező játékot kínáló, kiterjedt játéktárat kínál.

A platform rendszeres időközönként rekordnyereményeket jelent be, kiemelve a blokklánc technológiával lehetővé tett tisztességes játékot.

A játéknyeremények mellett a felhasználók növelhetik profitjukat rakeback, staking és egyéb, a TFS Token köré összpontosított ajánlatok révén.

Olvasd tovább, hogy többet tudj meg a Fairspin natív tokenjéről, és arról, hogyan segíthet a tőkéd növelésében.

TFS Token: A passzív jövedelemhez

A TFS Token egy ERC20/BEP20 digitális eszköz, amely minden Fairspin ösztönzőt megalapoz.

Minden egyes újonnan regisztrált felhasználó automatikusan 200 TFS-t kap, és az első négy befizetés esetén akár 450 TFS + 140 FS üdvözlő csomagot is feloldhat.

Az elképzelés lényege, hogy a felhasználókat TFS-sel jutalmazzák a platformmal való interakciójuk során.

Így többféle módon is lehet tokeneket kapni és szaporítani, a napi és heti cashbacktől kezdve a Liquidity Staking-ig.

Játsszon, hogy keressen

Minden játékos a tétje bizonyos százalékát valódi pénzeszközökért kapja vissza, akár veszít, akár nyer.

A rakeback százalékos aránya a játék típusától függ. A nyerőgépeknél például 0,2%, míg a videó póker esetében 0,08%. Így minden játék eredménye biztosan feltölti az egyenlegét némi TFS-sel.

Versenyek

A buzgó játékosok számos versenyhez csatlakozhatnak, mind a Fairpsin belső, mind a játékszolgáltatók által szervezett versenyekhez. A legjobb teljesítményt nyújtókat nagyvonalú, akár több millió dolláros nyereményalapokkal jutalmazzák.

Hűségprogram

A Fairspinnél való regisztráció azonnali csatlakozást jelent a 10 szintű hűségprogramhoz. Az új felhasználók a „Játékos” szintről indulnak, fokozatosan feljebb lépve és több kedvezményhez jutva.

Ide tartozhat a napi és heti készpénzvisszatérítés fogadási követelményekkel és azok nélkül, valamint a staking limited coefficient (tétlimit-koefficiens).

A legfelső szint a „VIP Club Platinum Card”, amely 10% napi cashbacket garantál tét nélkül, 5% heti cashbacket tét nélkül, 50% heti cashbacket 60-szoros tét mellett, valamint a Play to Earn × 15 000 staking limitet.

Hold to Earn

Miután a felhasználók rendelkeznek néhány TFS-sel, feltölthetik azokat, és passzív jövedelemhez juthatnak. A Hold to Earn program 8 órás, 1 napos és 3 napos időtartamra szóló terveket kínál.

A birtoklási időszak lejárta után a tulajdonos kamatot kap, amely az adott időre vonatkozó általános platform nyereségéből való részesedését jelenti.

A jutalom egyenlő a Fairspin GGR × felhasználói részesedés × idő szorzójának százalékával. Tehát minél több tokent ad be a tulajdonos, annál magasabb a potenciális jövedelme.

Ez kockázatmentes, mivel a felhasználók akkor is visszakapják a pénzüket, ha a platform nyeresége a megadott időszakban nulla.

A másik lehetőség a Liquidity Staking, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy addig tartsák a kriptót, ameddig csak akarják, és bármikor bármilyen összeget kivehessenek.

Itt TFS-t és USDT-t adnak hozzá a Staking Poolhoz, növelve annak likviditását.

Záró gondolatok

A 2024-es kripto bikafutás számos lehetőséget nyit a befektetők előtt. Ahogy a BTC árfolyama emelkedik, más kriptók is követik a nyomát a post-having-őrület közepette.

A bikapiac során a befektetők végre profitot kaszálhatnak a magas eladással, és az iGaming világában kínált lehetőségek révén tovább sokszorozhatják jövedelmüket.

A blokklánc-alapú Fairspin platform átlátható módokat biztosít a natív TFS Token fogadására és megsokszorozására.

Játssz a rakeback-ért, csatlakozz a versenyekhez, és stakeld a kriptodat – a jutalom minden kanyarban vár rád!

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!