A top 5 kihagyhatatlan kriptó minden portfólióhoz a híres kereskedő szerint

-


Vendégbejegyzés


A kriptovaluták optimális keverékének feltárása egy befektetési portfólió számára létfontosságú, különösen akkor, amikor a bikafutás teljes lendületben van.

A tapasztalt kereskedő megosztja meglátásait öt alapvető kriptovalutáról, amelyeket a befektetőknek érdemes megfontolniuk.

Ennek az időszerű tanácsnak az a célja, hogy segítsen eligazodni a felgyorsuló piacon, és rávilágítson azokra a választási lehetőségekre, amelyek optimalizálhatják az egyén befektetési stratégiáját.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az alábbi írás elmélyül ezekben az ajánlásokban, értékes perspektívákat kínálva mind az új, mind a tapasztalt befektetők számára.

A CYBRO előértékesítése: Ismerd meg a legelső Earn Marketplace-t a Blast-on

A CYBRO a Blast blokklánc innovációját kihasználva egységes piacteret vezet be a következetes kripto keresetekhez.

A 2024 Q2-ben induló platform kedvező belépési feltételek mellett invitálja a korai befektetőket az előértékesítésre.

A CYBRO innentől kezdve vonzó áron kínálja natív tokenjeit, mindössze 0,02 dollárt darabonként, ami elképesztő, 66%-os kedvezményt jelent.

A tokenek birtokosai kedvezményes hozzáférést kapnak a piactéri szolgáltatásokhoz és különböző bónuszokhoz a fokozott kereseti élmény érdekében.

A CYBRO a Blast ökoszisztémában és azon túl is lehetővé teszi a kriptónövekedést a Blast ökoszisztémán belüli és azon túli változatos trezorbefektetéseken keresztül, a konzervatívtól a magas hozamú stratégiákig.

A hozamok maximalizálása felhasználóbarát felülettel és hatékony kriptotranzakciókkal élvez prioritást, a jövőbeni fejlesztések közé tartozik az AIBroker a chatbot-asszisztált befektetésekhez és a One-Click Investment a hozamok optimalizálásához a DeFi és CeFi integráción keresztül.

A CYBRO tokenekkel lehetővé válik a staking jutalmak, az exkluzív Airdrop, a piaci cashback, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjak, valamint a házon belüli biztosítási program.

Ez a szilárd funkcionalitás pozícionálja a CYBRO-t a potenciális értéknövekedéshez közvetlenül a TGE után, 2024 harmadik negyedévében, ami jelentősen előnyös az előértékesítési befektetők számára.

>>> A CYBRO előértékesítése jelenleg is él <<<<

A Render (RNDR) figyelemre méltó növekedést mutat

A Render erős lendülettel mozog. Jelenleg 7,83 és 10,96 dollár között mozog, ami egyértelmű emelkedő tendenciát mutat.

Az elmúlt héten az érme értéke közel 23%-kal ugrott meg. Az elmúlt hónapot tekintve 6,64%-kal emelkedett, az elmúlt hat hónapban pedig lenyűgöző, több mint 320%-os növekedést láthattunk.

Az érme jelenleg impulzív mozgásokat tapasztal, ami folyamatos értéknövekedést okoz.

A legközelebbi ellenállási szint 12,05 dollárnál, a támasz pedig 5,79 dollárnál van, a Render bullish trendet mutat.

A dYdX árfolyamelemzése és előrejelzése

A dYdX token a közelmúltban némi erőt mutatott, 2,01 és 2,42 dollár között kereskedett. Az elmúlt héten 8,60%-kal emelkedett az ára.

Azonban egy hónapra visszatekintve 21,45%-kal csökkent. Az utóbbi hat hónapot tekintve az áresés szerényebb, 5,33%-os. A 67,43-as RSI-vel erős helyzetben van, de mégsem túlvásárolt.

A jelenlegi trend bikás, ami impulzív mozgást sugall a legközelebbi ellenállás felé, a 2,57 dolláros szint felé, és potenciálisan a 2,97 dolláros második ellenállási szintet célozza meg, ha fenntartja a lendületet.

A lefelé irányuló trend megfordulása esetén az 1,75 és esetleg az 1,34 dolláros támaszt tesztelheti.

Az Uniswap (UNI) volatilis kriptopiaci mozgásokat tapasztal

Az Uniswap árfolyama hullámvasúton van, jelenleg 6,81 és 8,15 dollár között mozog. Az elmúlt héten 1,33%-kal emelkedett, ami némi erősödő lendületet mutat.

Az elmúlt hónapban azonban -27,31%-kal esett, ami erős eladási nyomásra utal. Az elmúlt hat hónapot tekintve azonban az UNI 60,76%-kal ugrott meg. A mozgás impulzívnak tűnik, gyors árváltozásokkal.

A magas, 77,67-es Relative Strength Index (RSI) arra utal, hogy az UNI túlvásárolt lehet, míg a magas Stochastic-érték egyetért, ami arra utal, hogy közel lehet egy potenciális visszahúzódás.

A Moving Average Convergence Divergence (MACD) 0,09-es értéke egy kis bullish trendet mutat.

Az árfolyam közeli kihívása 8,68 dollárnál van, míg a támogatás 6,01 dollárnál található. Amennyiben a lendület folytatódik, akkor a 8,68 dolláros szint áttörésére tehetünk kísérletet.

Hedera árimpulzus erősödik

A Hedera árfolyama az elmúlt hat hónapban erőteljes növekedést mutatott, több mint kétszeresére nőtt az értéke. A HBAR csak ezen a héten 17,92%-kal emelkedett, ami a vevők egészséges étvágyát mutatja.

Az árfolyam jelenleg 0,095 és 0,12 dollár között lebeg, közelítve az első ellenálláshoz 0,13 dollárnál.

Amennyiben ez a lendület folytatódik, a HBAR tesztelheti a második ellenállási szintet 0,16 dollárnál.

A 70 feletti Relative Strength Index értékkel a mozgás impulzívnak tűnik, de figyeljünk a lehetséges korrekciókra, mivel a mutatók azt jelzik, hogy a túlvásárolt területhez közelíthet.

Következtetés

A befektetők sokszor úgy tekintenek az RNDR-re, a dYdX-re, az UNI-ra és a HBAR-ra, mint egy változatos portfólió kulcsfontosságú részeire. Míg ezek stabilitást nyújthatnak, rövid távú növekedési potenciáljuk korlátozottnak tűnik, mivel a 2024-es bikafutás megkezdődött.

Az igazi lehetőség a CYBRO-ban rejlik, a Blast blokkláncon lévő egyedülálló platformban, amelyet a natív hozamokon keresztül történő keresésre terveztek.

A 2024 második negyedévében történő várva várt bevezetése a CYBRO-t jelentős kilátásként pozícionálja a kedvező belépési pontokat kereső befektetők számára.

Az érdekeltek kihasználhatják a jelenlegi CYBRO token előértékesítés előnyeit, hogy korán beszállhassanak ebbe a projektbe.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!