Litecoin (LTC) árfolyam elemzése 05.06.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Litecoin (LTC)

A Litecoin (LTC) árfolyamát a múlt hónapban a Litecoin [LTC] medvei uralták, hiszen az érme piaci kapitalizációjának jelentős részét elvesztette.

A zuhanás az LTC-t a 20. helyre szorította a piaci kapitalizáció szerinti top kriptók listáján. Most azonban a bálnák elkezdték felhalmozni az LTC-t.

A CoinMarketCap szerint a Litecoin árfolyama több mint 18%-kal csökkent az elmúlt 30 napban. A hatalmas áresés az LTC-tulajdonosok többségét veszteségbe taszította.

Az IntoTheBlock adataira pillantva kiderült, hogy az LTC-tulajdonosoknak mindössze 43%-a volt nyereségben. A csökkenő, precíz akció az érme társadalmi mérőszámait is megviselte.

A Santiment adatainak elemzése azt mutatta, hogy a Litecoun közösségi volumene alacsony maradt.

Ezenkívül a Weighted Sentimentje a múlt hónap nagy részében a negatív zónában maradt. Ez arra utalt, hogy az érme körüli medvés hangulat dominált a piacon.

Ugyanakkor, miközben az érme árfolyama csökkent, a bálnák kihasználták a lehetőséget, és több érmét vásároltak. Ez a 10 000-100 000 LTC-t birtokló címek számának emelkedéséből is látszott.

Ettől eltekintve azt is megállapítottuk, hogy a hosszú távú tulajdonosok nem szívesen adták el az LTC-t, mivel a Hodler Net Position Change diagramja továbbra is zöld maradt.

A Hodler Net Position Change a hosszú távú befektetők (HODLerek) havi pozícióváltozását mutatja.

A zöld diagram hosszú távú bikás elképzelést adott, mivel azt sugallta, hogy a bálnák és az LTH-k arra számítanak, hogy az LTC árfolyama az elkövetkező hetekben vagy hónapokban emelkedni fog.

A bálnák LTC-re gyakorolt vásárlási nyomása szerepet játszhatott az LTC trendfordulójában, mivel a piac bikára fordult. Az érme ára az elmúlt 24 órában 1,5%-kal emelkedett.

A cikk írásakor az LTC 81.84 dolláron kereskedett, piaci kapitalizációja pedig meghaladta a 6,1 milliárd dollárt. Az érme Fear and Greed Indexe azt jelezte, hogy a piac a „félelem” fázisában van.

Valahányszor a mérőszám eléri ezt a szintet, az árfolyam-emelkedésre utal. A legutóbbi árfolyam-emelkedést a Open Interest emelkedése kísérte, ami azt jelzi, hogy a bikás trend tovább folytatódhat.

Hogy jobban megértsük, hogy ez a trend tartós lesz-e, akkor megnéztük a Litecoin napi grafikonját. Azt találtuk, hogy a MACD bikás kereszteződést mutatott.

Az érme ára a 20 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) közelében is volt. Egy sikeres kitörés ezen ellenállás fölé lehetővé tenné az LTC számára, hogy kilábaljon a múlt havi áresésből.

De nem minden volt bikás, mivel a Chaikin Money Flow (CMF) csökkenést regisztrált.

Ez jelezte, hogy az LTC nem biztos, hogy képes lesz a 20 napos EMA fölé emelkedni.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!