Hogy profitálj akkor, ha a bitcoinnak alacsony a volatilitása?

-


Támogatott cikk


A bitcoin árfolyama továbbra is oldalaz: a Blockforce Capital legutóbbi adatai szerint a bitcoin volatilitási szintje május óta most a legalacsonyabb. A kriptopénz értéke egyébként akkor 7000 dollár körül mozgott.
Augusztusban aztán beléptünk a 10 000 – 11 000 dolláros sávba. Szeptember elsején a világ legnagyobb kriptopénze hirtelen növekedésbe kezdett, amely miatt mindenki arra számított, hogy elérkezett a következő bikafutam. A 11 ezer dollár elérése után azonban visszatért a kiindulópontba: a cikk írásakor például 10 160 dollárra, amely heti viszonylatban 1,55%-os csökkenés.
Eddig a különféle, ágazattal kapcsolatos elemzők biztosak abban, hogy mindez csak egy vihar előtti csend: a bitcoinnak ezek az eddigi legmagasabb árfolyamgödrei. Szilárd támogatással rendelkezik, és készen áll egy újabb rali megkezdéséhez.
Azon kereskedők számára azonban, akik rövid távú befektetési lehetőségeket keresnek, fárasztó lehet a következő bikafutamra várni. Néhányan ezek közül a tőkeáttételes módszert választották.
Az egyik nagy tőkeáttételes, más néven margin kereskedést elérhetővé tévő paltform például a hongkongi Bexplus, amelyen megbízható, 100-szoros tőkeáttétel is lehetséges.

Bexplus: profit a bitcoinárfolyam legkisebb kilengéséből

A Bexpluson történő kereskedés segítségével a kereskedők akár a legkisebb árfolyamváltozásból is profitot generálhatnak, köszönhetően a 100-szoros tőkeáttételnek.
Példában szemléltetve: tegyük fel, hogy szeretnél 1 BTC-t vásárolni 10 000 dolláros áron. A klasszikus váltókon mind a 10 000 dollárt ki kellene fizetned. Ha a bitcoin árfolyama 1 százalékot emelkedik (és a BTC értéke 10 100 dollárra nő), megkapod a 100 dolláros profitot, amennyiben eladod az 1 bitcoint. Az eredeti, 10 000 dollárodból tehát 100 dolláros bevételre tettél szert.
Hasonlítsuk össze, miben hatékonyabb a Bexplus használata: a bitcoin értékének mindössze 1%-át kell kifizetned, hogy megnyisd ugyanazt a kereskedést. Ez azt jelenti, hogy 100 dollárra (0,01 BTC) van szükséged egy 1 BTC-s pozícióhoz. Ha a bitcoin árfolyama 1%-ot emelkedik, ugyanúgy megkapod a 100 dollárt, a költségek azonban jóval alacsonyabbak!

Bexplus-jutalomcsomag az új felhasználóknak: erősítsd meg befektetéseidet

 A Bexplus szeptemberben minden új felhasználójának egy speciális, kezdő jutalomcsomagot ígér: erősítsd meg befektetésedet egy 10 dolláros regsztrációs bónusszal, egy 100 dolláros beutalási bónusszal, és egy 10 százalékos díjkedvezménnyel!

10 %-os kedvezmény kereskedési díjra

A Bexplus általános kereskedési díja egy BTC/USDT pár esetében 0,075% – ez jóval alacsonyabb, mint a legtöbb versenytárs esetében. Az ajánlat révén az új felhasználóknak mindössze 0,07%-ot kell fizetniük BTC/USDT-váltásért. A kedvezmény folyamatosan érvényes marad onnantól kezdve, hogy regisztrálsz a kampány oldalán keresztül.

10 dolláros regisztrációs bónusz

Regisztráció után minden felhasználó kap egy 10 dolláros (0,001 BTC a cikk írásakor) regisztrációs bónuszt: nem kell semmilyen beutalást végrehajtanod. A 10 dolláros bónuszt egy valódi kereskedési fiókban használhatod fel, az ezzel származó bevételt pedig kiutalhatod saját felhasználásra.

100 dolláros beutalási bónusz

Minden olyan felhasználó, aki több mint 0,008 bitcoint utalt Bexplusos számlájára, igényelhet egy 100 dolláros (0,001 BTC) bónuszt.
Ezt később margin kereskedésre használhatja majd fel, az ezzel szerzett profit így magasabb lesz, mintha nélküle kereskedett volna. Csak a profit utalható majd ki.
Azok a felhasználók, akik kevesebb, mint 0,008 BTC-t utalnak számlájukra, legelőször 100%-os beutalási bónuszra lesznek jogosultak. 0,004 BTC behelyezésekor például így 0,008 BTC-t kapnak majd.

10 BTC demó fiókra

A Bexplus mindig is barátságos platform volt a kezdők számára. Ennek fényében egy kereskedési szimulátor is elérhető felületükön.
A felhasználók ennek segítségével fejleszthetik a tőkeáttételes kereskedésre vonatkozó képességeiket: a demó fiók 10 BTC-s egyenlegét regisztráció után megkapod.

Kövesd a Bexplust:

Weboldal: www.bexplus.com
Facebook: https://www.facebook.com/Bexplusglobal/
Telegram: https://t.me/bexplusexchange
Twitter: https://twitter.com/BexplusExchange

Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Figyelem! A tőkeáttételes kereskedés jelentős kockázattal járhat.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kifogyóban a kriptopiac a Bitcoinból? Mit kell tudni

A központi tőzsdékről február folyamán közel 50.000 Bitcoint (BTC) vontak ki, ami a világ legnagyobb kriptopénzének „megvásárolható" kínálatában meredek visszaesést okozott. A CryptoQuant adatainak felhasználásával elemezve,...

Új Solana-t keres? Tekintsd át ezt a kripto választékot

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piacán jelenleg jelentős fellendülés tapasztalható, amelyet a Solana (SOL) vezet, amely erős bikás mintát mutatott, meghaladta a 130 dolláros határt, és erőteljes piaci...

Az Ethereum ETF 2024-ben? A kíváló kripto ügyvéd pesszimista

Az Egyesült Államok felügyeleti hatósága, a SEC túl sok „politikai ellencsapást" kapott, miután a Bitcoin spot ETF-eket engedélyezték az Egyesült Államokban, mondja a tapasztalt jogi...

A Floki a következőkben különbözik a többi mémérmétől

A Floki (FLOKI) tokenek összértéke, amelyeket a platform négy hónapja futó staking programjában zároltak, 300 millió dollár fölé szökött, miután az elmúlt 24 órában parabolikusan...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!