Heti vissza tekintés: Stoners, Binance, Kucoin, Cash App

-

Mai cikkünkben a Stonersről lesz szó, akik részvényeiért, a High Times magazin állításával ellentétben mégsem lehet majd bitcoinnal fizetni. A Binance akadémiát indít, a Kucoin az intézményi befektetőknek kedveskedik, a CashApp pedig USA-szerte elérhetővé vált.

A Stoners IPO-ja mégsem fogad el kriptót

A marihuána-kultúra népszerű kiadványa, a High Times nemrég bejelentette, hogy belevág az első nyilvános kibocsátásba (IPO), amely az első A+ módon szabályozott részvény lesz, és olyan kriptopénzeket is elfogadnak, mint a BTC és az ETH.

A SEC nyilatkozata szerint azonban az egész csak egy szimpla hiba volt. A bejelentést „hibásan terjesztették, mivel a vállalat nem fog bitcoint elfogadni a részvényekért cserébe.

Ahogy a vállalat kínálattal kapcsolatos megállapodásában olvasható a vállalat csak csekk, bankkártya, ACH vagy átutalásos fizetéseket fogad el részvényekért cserébe” – állítja most a High Times.

Miközben feltételezhetnénk, hogy valaki, akár egy másik vállalat szerette volna megfordítani a bika piac tendenciáját, vagy a szabályozók fenyegettek meg valakit, addig az a legvalószínűbb, hogy a cikk írója nem lehetett a helyzet magaslatán.

A Binance akadémiát indít

A népszerű kriptotőzsde, a Binance bejelentette, hogy egy vadonatúj oktatással kapcsolatos portál béta verzióját indította el. A Binance Academy egy nyílt hozzáférésű tanulási központ lesz, amelyet váltó csapata támogat majd.

„Célunk, hogy egy bárki számára elérhető egyablakos platformot nyissunk a blokklánc és a kriptoval kapcsolatos oktatási anyagoknak, amely mindenkinek a hasznára válik” – mondták.

A jelenlegi témák a blokklánc, az érmék és tokenek, a Binance, a biztonság, a kereskedés, de ezen felül többet is terveznek majd. a Binance azt mondta, hétről hétre egyre több oktatási anyagot szeretne hozzáadni az Akadémiához, a tervek elmondásuk alapján már készen vannak, de a közösségi visszajelzések alapján majd alkalmazkodni fognak.

A Kucoin intézményi befektető programja

A szingapúri kirptotőzsde, a Kucoin nemrég bejelentett egy új programot, mely az intézményi befektetőket szeretné bevonni, a kereskedési tevékenységekben való aktívabb részvétel céljából.

Az Intézményi Befektető Program azok számára készült, akik nagy mennyiségű vagy magas frekvenciás kereskedést stb. szeretnének folytatni. Azok az intézmények, amelyek jogosultságot nyernek a programban való részvételre, jelentős – 20-80%-os – kereskedési díj engedményekben részesülnek.

A váltó nemrég válaszolt a média jelentéseire, miszerint hongkongi központi irodájuk üres.

A csapat kifejtette, hogy: „A KuCoin hongkongi nyilvános címe valójában csak egy levelezési cím, a KuCoin számos leányvállalata számára. A KuCoin székháza Szingapúrban van. A KuCoin mindig is egy globális cég volt, több mint 300 alkalmazottal, és négy nagy irodával Kínában, A Fülöp-szigeteken, Szingapúrban és Thaiföldön.”

A Cash App kiterjeszti kriptoszolgáltatásait Amerikában

A Square által üzemeltetett Cash App pénzapplikáció, illetve BTC vásárlással és eladással foglalkozó szolgáltatás a közösségi médiában jelentette be, hogy a funkció mostantól elérhető az Egyesült Államok mind az 50 államában.

A kiválasztott egyének egyébként már múlt év novemberétől használhatták az alkalmazást kísérlet céljából. Februárban azonban már csak négy olyan állam volt, ahol a lakosok a szabályozások miatt nem férhettek hozzá az szolgáltatáshoz: ezek Hawaii, New York, Wyoming és Gerogia államok voltak.

A Square Inc (NYSE:SQ) nemrég számolt be a második negyedév pénzügyi eredményeiről. Elmondták, hogy a kriptoeszközökből származó 37 millió dolláros bevétel sokat segített a vállalt növekedésének felgyorsításában.

Forrás: news.bitcoin.com


Legfrissebb bejegyzéseink

Vajon a Bitcoin bálnák segítettek a BTC-nek átlépni a 60.000 dollárt?

A Bitcoin (BTC) az elmúlt hetekben következetesen felfelé ívelő pályán volt, ami spekulációkat váltott ki az intézményi érdeklődés fenntarthatóságáról és annak lehetőségéről, hogy a BTC-t...

Melyik coint kell megvenni, hogy milliomossá váljon ezen a bikafutamon

Vendégbejegyzés A felgyorsuló kriptopiaci lendület a közelmúltban 60.000 dolláros csúcs felé vitte a Bitcoint, ami intenzív piaci spekulációkat váltott ki. Ilyen bika futások közepette a megfelelő digitális...

Anthony Scaramucci elmélete az Bitcoinról

A Bitcoin (BTC) feleződése körüli növekvő várakozás közepette befektetői jóslatok készülnek. A legújabb Anthony Scaramucci-tól, a SkyBridge Capital alapítójától származik. A CNBC TV-nek nyilatkozva Scaramucci kiemelte...

Ez az altcoin áttörte a fő trendvonalat: Megmenekül a medvecsapdából?

A bika futás úgy tűnik, hogy hivatalosan is elkezdődött, mivel a Bitcoin árfolyama belép az ATH előtti utolsó ellenállási zónába. Mindeközben az altcoin rally még...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!