Hatalmasat ugrott etherutalások forgalma, mi ennek az oka?

-

Az ether az egyik legjobban teljesítő kriptovaluta volt az elmúlt napok során, a mostani áremelkedéssel pedig még távolabbra került a nemrég elért mélypontjától.
Az emelkedéshez a kiterjedt piac fellendülése is hozzájárulhatott, de valószínűleg az válthatta ki, hogy a hírek szerint jelentős intézményi pénzek mozogtak az etherbe 2020 első negyedéve során.
A nagymértékű ethertranzakciók száma jelentősen megemelkedett, amely azt mutatja, hogy nagy játékosok utalnak tokeneket a bika lendület közepette.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Jelentős mennyiségű intézményi vagyon áramolhatott az Ethereumba

A Grayscale Investment legújabb negyedéves jelentése alapján a cég szerint a legtöbb ether-alapba egyre több pénzt utalnak, ezzel március 10-e óta először vette át a vezetést a bitcointól.

Forrás: Grayscale

Jelentős intézményi pénzek beáramlásával zárul az ether negyedéve, és egyre több intézmény próbál beszállni.
Spenver Noon, a kriptobefektetésekkel foglalkozó DTC Capital főnöke is hozzászólt az „okospénzek” etherbe való beszállásához:

 „Az intézményi befektetők ethert vásárolnak. Kiderült a titok. A Grayscale cikke alapján: 110 millió dollár áramlott az Ethereum-alapokba az első negyedév során. Ez több mint az előző két év összesített értéke (95,8 millió dollár).”

Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta ezt a hirtelen emelkedést, de lehetséges, hogy részben az áll mögötte, hogy az ether túlteljesítette a bitcoint az év nagy része során.

Hirtelen megugrott a nagy értékű ethertranzakciók száma

Az IntoTheBlock blokkláncelemző cég adatai szerint az elmúlt napok során több mint 120 %-ot ugrott a nagy értékű ethertranzakciók száma.
A 100 000 dollár fölötti tranzakciók tartoznak ebbe a kategóriába, április 15-én 360 ilyen tranzakció volt, majd másnap 819. Ez egybeesett a Grayscale adatainak megjelenésével, valamint az árfolyam is 150 dollárról 175 dollárig emelkedett.
2020 óta jelentősen megugrott a nagy értékű ethertranzakciók száma, az átlagértékük jelentősen megemelkedett a 2019-es adatokhoz képest, amikor naponta 180 és 290 körül mozgott a számuk.

Forrás: IntoTheBlock

Ennek a mutatónak a megemelkedés az intézmények beszállásának lehet a következménye, amely egy pozitív jel lehet az Ethereum növekedésének szempontjából.

Olvastad már? Pénzt osztogat az Egyesült Államok? Havi 2000 dollár közel mindenkinek

Forrás: cryptoslate.com
Kiemelt kép: Bit Gid
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Az elemzők szerint a legjobb kriptok a piaci csökkenése ellenére

Vendégbejegyzés A kriptopiac jelenleg egy összetett környezetben navigál, mivel a befektetők és a piaci szereplők várják a közelgő Bitcoin Halving eseményt, amely várhatóan 2024. április 22-én,...

A Bitcoin 150.000 dollárig 2024-ben? Miért mondja a vezető ezt az árjóslatot?

A Bitcoin küzd a visszautasítás után, amely azt követően következett be, hogy az árfolyam 53.000 dollárt tesztelt az árfolyamgrafikonon. Az árfolyam február 20-án 51.774 dollárról néhány...

Digitális aranyláz: Hogyan alakítja át a kriptovaluta a sportfogadási piacot?

Vendégbejegyzés A kriptovaluta, amely egykor még csak egyszerű érdeklődést kapott a technológia rajongóitól, ma már rengeteg különböző iparágban, köztük a sportfogadásban is előszeretettel alkalmazzák. Ez a...

Az Ethereum Alapítvány fontos bejelentést tesz közzé

Az Ethereum Alapítvány kulcsfontosságú bejelentést tett, amely inspirálni fogja a kutatást és fejlesztést a Zero-Knowledge proof-ok és a ZK L2 szabványok területén. A ZK finanszírozás első...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!