Három kivételes márciusi piaci esemény

-

Digitális eredetű eszközosztály lévén a kriptovaluták árai egyértelműen érzékenyek a piacot mozgató hírek alakulására, amelyek azonnal elterjednek az interneten.
A bikás bejelentések figyelése segíthet a kriptokereskedőknek hatalmas nyereséget kaszálni, de a kriptohírek táján való navigálás ijesztő is lehet.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Két nagy akadály van, a potenciálisan releváns információk bősége és az a nehézség, hogy az ember mindig az elsők között értesüljön a valóban fontos hírekről.
Kiterjedt kutatások azt mutatják, hogy a kriptóval kapcsolatos fejlemények három típusa mozgatja meg a digitális eszközök árfolyamát a legkövetkezetesebben: a tőzsdei bevezetések, a staking bejelentések és a nagy partnerségek. Ez a felismerés némileg leszűkíti a kereskedőket leginkább érdeklő fejlemények körét.
Most mi a legjobb módja annak, hogy a kriptósok biztosítsák, hogy a potenciálisan következetes sztorikhoz a többiek előtt hozzáférjenek? Technológiai megoldásokból nincs hiány, kezdve a Twitter-riasztások listájának gondos összeállításától a különböző kriptoadat-terminálokig.
A Cointelegraph Markets Pro előfizetőinek könnyű dolguk van. Hozzáférést kapnak a NewsQuakes-hez – egy gépi tanulási szolgáltatáshoz, amely folyamatosan több ezer elsődleges forrást figyel, és automatikusan értesíti a közösséget a megjelenést követő perceken vagy akár másodperceken belül.
Íme három példa arra, hogyan használhatták ki a Cointelegraph Markets Pro előfizetői a NewsQuakes erejét márciusban.

ANC: A staking bejelentése rallyt indított el

ANC ár, március 2–8. Forrás: Cointelegraph Markets Pro

Az ilyen bejelentések erőteljes piaci mozgatórugók lehetnek, különösen akkor, ha egy eszköz programja elindul egy nagy platformon, és vonzó feltételekkel jár.
Az Anchor Protocol Binance Staking indítása akár 40%-os éves százalékos hozammal az ANC-n tökéletesen illeszkedik a képbe.
A bejelentés, amelyet a Cointelegraph Markets Pro előfizetői számára szinte azonnali NewsQuake hírként kaptak meg, a Binance Twitter-fiókjából származik. A token 3,79 dolláron állt a hír megjelenésekor, és ezt követően gyorsan felvette a lendületet.
Tizennyolc órával később az ANC árfolyama elérte a 4,90 dollárt, majd még magasabbra szökött, és március 5.-re átlépte a 6,00 dolláros szintet.

SNX: Egy tőzsdei bejelentés

SNX ár , március 5–12. Forrás: Cointelegraph Markets Pro

Egy másik sorsdöntő tweet hatalmas felfelé irányuló nyomást gyakorolt a Synthetix Network Token (SNX) árfolyamára. A hír az SNX Binance.US-ra történő bevezetésére vonatkozott.
Érdekes módon két Twitter-bejelentés is történt a közelgő tőzsdei bevezetésről, de úgy tűnik, az első (a március 8-i első NewsQuake szimbólum a grafikonon) nem okozott nagy felhajtást.
Az SNX kereskedés tényleges elindításának híre (a piros kör a grafikonon) azonban 23 óra alatt 3,98 dollárról 4,77 dollárra tornázta fel az SNX árfolyamát – ami 19,8%-os emelkedést jelent.

SAND: A nagy partnerség nagy nyereséget jelent

SAND ár, március 11-18. Forrás: Cointelegraph Markets Pro

A partnerségi bejelentések a többi hírrel összehasonlítva kissé ritkábban jelennek meg a legkövetkezetesebb NewsQuakes hírek között. Néha azonban előfordulnak olyan partnerségi megállapodások, amelyek árfolyamnövelő hatása háttérbe szorítja a legtöbb más kriptopénz NewsQuakes-ét.
Ökölszabályként elmondható, hogy ha egy nem kriptós cégről hallunk, amely egy kriptoprojekthez társul, akkor a kapcsolódó token árfolyama valószínűleg emelkedni fog.
A bankóriás HSBC minden bizonnyal egy olyan intézmény, amelyet a legtöbb kereskedő ismer. A The Sandbox által elősegített belépése a metaverzumban olyan dolog volt, ami hatalmas emelkedést indított el a SAND token számára.
Az biztos, hogy a SAND árfolyama percekkel azután, hogy a Cointelegraph Markets Pro közönsége értesült a hírről, szinte függőlegesen megugrott, és mindössze 18 óra alatt 2,85 dollárról 3,28 dollárra (15%-os emelkedés) ugrott.

Olvastad már? Így árthat a kriptoiparnak az új szankciós törvényjavaslat

Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: Coin Grammar

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!