Három kivételes márciusi piaci esemény

-

Digitális eredetű eszközosztály lévén a kriptovaluták árai egyértelműen érzékenyek a piacot mozgató hírek alakulására, amelyek azonnal elterjednek az interneten.
A bikás bejelentések figyelése segíthet a kriptokereskedőknek hatalmas nyereséget kaszálni, de a kriptohírek táján való navigálás ijesztő is lehet.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Két nagy akadály van, a potenciálisan releváns információk bősége és az a nehézség, hogy az ember mindig az elsők között értesüljön a valóban fontos hírekről.
Kiterjedt kutatások azt mutatják, hogy a kriptóval kapcsolatos fejlemények három típusa mozgatja meg a digitális eszközök árfolyamát a legkövetkezetesebben: a tőzsdei bevezetések, a staking bejelentések és a nagy partnerségek. Ez a felismerés némileg leszűkíti a kereskedőket leginkább érdeklő fejlemények körét.
Most mi a legjobb módja annak, hogy a kriptósok biztosítsák, hogy a potenciálisan következetes sztorikhoz a többiek előtt hozzáférjenek? Technológiai megoldásokból nincs hiány, kezdve a Twitter-riasztások listájának gondos összeállításától a különböző kriptoadat-terminálokig.
A Cointelegraph Markets Pro előfizetőinek könnyű dolguk van. Hozzáférést kapnak a NewsQuakes-hez – egy gépi tanulási szolgáltatáshoz, amely folyamatosan több ezer elsődleges forrást figyel, és automatikusan értesíti a közösséget a megjelenést követő perceken vagy akár másodperceken belül.
Íme három példa arra, hogyan használhatták ki a Cointelegraph Markets Pro előfizetői a NewsQuakes erejét márciusban.

ANC: A staking bejelentése rallyt indított el

ANC ár, március 2–8. Forrás: Cointelegraph Markets Pro

Az ilyen bejelentések erőteljes piaci mozgatórugók lehetnek, különösen akkor, ha egy eszköz programja elindul egy nagy platformon, és vonzó feltételekkel jár.
Az Anchor Protocol Binance Staking indítása akár 40%-os éves százalékos hozammal az ANC-n tökéletesen illeszkedik a képbe.
A bejelentés, amelyet a Cointelegraph Markets Pro előfizetői számára szinte azonnali NewsQuake hírként kaptak meg, a Binance Twitter-fiókjából származik. A token 3,79 dolláron állt a hír megjelenésekor, és ezt követően gyorsan felvette a lendületet.
Tizennyolc órával később az ANC árfolyama elérte a 4,90 dollárt, majd még magasabbra szökött, és március 5.-re átlépte a 6,00 dolláros szintet.

SNX: Egy tőzsdei bejelentés

SNX ár , március 5–12. Forrás: Cointelegraph Markets Pro

Egy másik sorsdöntő tweet hatalmas felfelé irányuló nyomást gyakorolt a Synthetix Network Token (SNX) árfolyamára. A hír az SNX Binance.US-ra történő bevezetésére vonatkozott.
Érdekes módon két Twitter-bejelentés is történt a közelgő tőzsdei bevezetésről, de úgy tűnik, az első (a március 8-i első NewsQuake szimbólum a grafikonon) nem okozott nagy felhajtást.
Az SNX kereskedés tényleges elindításának híre (a piros kör a grafikonon) azonban 23 óra alatt 3,98 dollárról 4,77 dollárra tornázta fel az SNX árfolyamát – ami 19,8%-os emelkedést jelent.

SAND: A nagy partnerség nagy nyereséget jelent

SAND ár, március 11-18. Forrás: Cointelegraph Markets Pro

A partnerségi bejelentések a többi hírrel összehasonlítva kissé ritkábban jelennek meg a legkövetkezetesebb NewsQuakes hírek között. Néha azonban előfordulnak olyan partnerségi megállapodások, amelyek árfolyamnövelő hatása háttérbe szorítja a legtöbb más kriptopénz NewsQuakes-ét.
Ökölszabályként elmondható, hogy ha egy nem kriptós cégről hallunk, amely egy kriptoprojekthez társul, akkor a kapcsolódó token árfolyama valószínűleg emelkedni fog.
A bankóriás HSBC minden bizonnyal egy olyan intézmény, amelyet a legtöbb kereskedő ismer. A The Sandbox által elősegített belépése a metaverzumban olyan dolog volt, ami hatalmas emelkedést indított el a SAND token számára.
Az biztos, hogy a SAND árfolyama percekkel azután, hogy a Cointelegraph Markets Pro közönsége értesült a hírről, szinte függőlegesen megugrott, és mindössze 18 óra alatt 2,85 dollárról 3,28 dollárra (15%-os emelkedés) ugrott.

Olvastad már? Így árthat a kriptoiparnak az új szankciós törvényjavaslat

Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: Coin Grammar

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A megkérdezett intézményi kereskedők 72%-a nem tervezi a kriptokereskedést

A JPMorgan Chase új felmérése szerint az intézményi kereskedők 72%-a „nem tervezi a kriptokereskedést”, míg 14%-uk öt éven belül tervez kriptovalutákkal kereskedni. Az intézményi kereskedők...

A bitcoin az emberek pénze

Robert Kiyosaki, a Gazdag papa könyvel szerzője bevallotta, hogy túl sokat nem tud a bitcoinról, de annak örül, hogy rendelkezik valamennyivel. A pénzügyi író a saját...

A Cosmos egyre népszerűbb a befektetők körében

Az Osmosis, a Cosmos Hub protokollon lévő DEX az elmúlt napokban javulást figyelt meg. A napi aktivitás tekintetében megelőzte a többi szereplőt, például az Avalanche-ot és...

Egyre több NFT-t mintelnek – de a tranzakciós díjak is növekednek

A Bitcoin-felhasználók az Ethereum NFT-ihez hasonlóan a láncon helyezik el az eszközöket, de a megnövekedett aktivitásnak ára van. Az Ordinals, egy ellentmondásos új projekt, amely lehetővé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!