Hamisan „tört” ki a Bitcoin

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Az utóbbi időben, szinte mozdulatlanul oldalazott a Bitcoin a legutóbbi árfolyam szakadása óta.

Ezt a szakadást a 15971.9 dolláron lévő támasz szint állította meg, majd többször megpattant róla a BTC.

Kijelenthető, hogy ez a szint tartja „életben” a BTC-t.

Az utóbbi két napos zöld gyertyák, némi bizalmat adhattak számunkra, amit egy minimálisan nagyobb volume szint is alátámasztott.

Jelen helyzetben a 20 EMA-n (zöld) táncol az árfolyam, az RSI nagyszerűen emelkedésnek indult, 46-os szinten tartózkodik, a MACD szépen keresztezett.

Amennyiben tovább szeretne építkezni a Bitcoin, a 20 EMA fölött kell zárni, és már előtte is áll a következő akadály, a piros zónának az alsó szintje 17589 dollár, majd fölötte az 50 EMA-n ( fehér) kellene túl lépnie.

Ameddig, ilyen erőtlen, iránytalan piaci mozgást látunk a Bitcoin chartján, elsődlegesen érdemes figyelemmel kísérni a meghatározó szintek alakulását és ezen szintekre reagálni.

bitcoin

Forrás: tradingview.com


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.


Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin technikai elemzés 02.03.

Prémium Bitcoin A Bitcoin ma kicsit vissza húzódott,mivel a piaci volatilitás nőtt a legutóbbi amerikai nem mezőgazdasági bérszámfejtési jelentés (NFP) miatt. A csütörtöki 24 091 dolláros csúcsot...

A Bitzlato visszaállítja működését és Oroszországba költözik

A nyugati bűnüldöző szervek által lefoglalt, Oroszországhoz kötődő Bitzlato kriptopénzváltó azt tervezi, hogy újraindítja működését és engedélyezi a részleges pénzkivételt, jelentette be egyik társalapítója. A...

A FLUX dominancia az elmúlt hetekben

Prémium FLUX A cikk írásakor a FLUX 0.929 dollár és 1,06%-ot csökkent az elmúlt 24 órában- A FLUX egy markáns 170%-os emelkedésnek örvend a lokális támasz szint...

Szédületes veszteségeket szenvedett 2021 óta a Tesla a bitcoin miatt

Az elektromos autógyár a Tesla 2021 óta megduplázta bitcoinveszteségét. A Tesla több mint 140 millió dollárt veszített tavaly azzal, hogy a bitcoinra fogadott – derül ki...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!