Craig Wright hamis dokumentumokkal próbálta bizonyítani ártatlanságát a Kleiman-ügyben.

A magát a Bitcoin megalkotójának valló Craig Wright a legfrissebb hírek szerint hamisított bírósági dokumentumokkal próbálta bizonyítani bizalmi meghatalmazását a felperesekkel szemben – állítja Stephen Palley, az ügyben illetékes ügyvéd.

Palley szerint a magát Satoshi Nakamotónak valló Craig meghamisított dokumentumokkal próbálta bizonyítani állításait – több kronológiai ellentmondást találtak a dokumentumokban.

A dél-floridai kerületi bíróság számára beadott dokumentumok között van egy Wright által beadott irat, mely bizonyítaná a Wright és az elhunyt David Kleiman közötti együttműködést.

Kleiman ügyvédjei 2018 februárjában indítottak eljárást Wright ellen. Azzal vádolják Wrightot, hogy Kleiman halála után több százezer bitcont lopott el a sértettől, amely a cikk írásakor több mint 5 milliárd dollárt ér.

A bíróság számára beadott dokumentumokon 2012. október 23-ai dátum szerepel, de a fájlok metaadatai szerint csak Kleiman halála után készültek.

A beadott dokumentum egy 2015-ös szerzői jogi megjegyzést tartalmaz a Microsoft Word Calibri betűtípusáról, mely azt jelenti, hogy legkorábban 2015-ben készülhetett el.

Miután Palley Wrightot a bírósági dokumentumok meghamisításával vádolta, a következőt írta:

 „Valahol logikus, hogy a bitcoin feltalálója képes az időutazásra.”

Június végén Wright azt állította, hogy nem tud megfelelni a bíróság azon kérésének, hogy sorolja fel korai bitcoincímeit. Wright azt mondja, hogy a tárcákkal és címekkel kapcsolatok adatok egy részét Kleimannak adta a halála előtt.

Olvastad már?  3 ok amiért 2019-ben szárnyalhat a bitcoin

Forrás: cointelegraph.com

Kiemelt kép: TheCryptoReport Team


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép estétek! 🙂

Kezdőlap Fórumok Hamis Satoshi Nakamoto, hamis dokumentumokkal

Ennek a témakörnek tartalma 0 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  Mészáros András 3 hónapja, 1 hét telt el.

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.