Hamarosan jöhet az első kriptoellenes konferencia

-

A rendezvényen lehetőséget kapnának az iparág kritikusai, a szkeptikusok, és az egyszerű lesajnálók is, hogy szemtől-szembe megoszthassák a kriptoiparral kapcsolatos rendkívül jelentős aggodalmaikat a kormányzati hivatalnokokkal.
A rendezvény nem is jöhetne jobbkor, mint az aktuális medvepiac közepén.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A legtöbb kriptós konferencia vagy rendezvény elsősorban a legújabb fejlesztésekkel foglalkozik, de a hamarosan megrendezésre kerülő Crypto Policy Symposium az ismert kriptokritikus Amy Castor szerint lehetőséget ad majd, hogy bárki kipanaszkodhassa magát.


Az ötletgazda Stephen Diehl elmondta, hogy az első nagy kriptoellenes konferencián remélhetőleg közvetlenül a törvényhozóknak lehet majd elmondani, hogy a minden bizonnyal hozzáértő átlagemberek szerint hogyan is kellene bánni a kriptoiparral és annak résztvevőivel.

„Az elsődleges cél, hogy a törvényhozók számára bemutassák a szükséges információkat, hogy aztán ők szakértői döntést hozhassanak a kriptoszabályozás terén.”

Castor és a hozzá hasonlók között az az elterjedt általános nézet, hogy a hivatalnokok nem tudják, hogyan működik az iparág, nem értenek a kriptóhoz sem.
Azért van ez, mert egyszerűen nem elég jól informáltak. A technológia támogatói főleg az iparági fejlesztéseket, és magát a technológiát hangoztatják, de akik inkább panaszkodni akarnak, azok az olyan eseményeket emlegetik, mint a jelenlegi defi-bedőlések sorozata.


Castor szerint az is baj, hogy a törvényhozók sokszor csak azokat hallják, akik tőkeerős vállalkozásként, befektetői pénzzel megtámogatva tudnak lobbizni a szabályhozóknál.
Annak ellenére viszont, hogy Castor hogy gondolja, az Államokban számos helyen ütközik nehézségekbe a kriptoipar fejlődése. Ide tartozik New York is, ahol vélhetően egy bányászati tiltás is meg fog születni, amely újabb vállalkozói kivándorlást okozhat az egykor virágzó városból.
Kínában a bányászat tiltott, és a kriptós tranzakciók is feketelistásak. Ausztráliában a kriptós szolgáltatásokat a szabályozók akadályozzák, befagyasztják.
Ezekben az országokban a fejlődés lassú, vagy éppen nem is létezik, és ez nem korlátozódik csak a kriptoiparra.
A kormányzati szabályozókat Európából és Amerikából is meghívták, de egyelőre nem lehet tudni, hogy akár csak egyetlen hivatalnok is visszaigazolta volna a részvételt.
Az előadók között egyelőre csak újságírókat, fejlesztőket, professzorokat találni. A rendezvény Londonban lesz, szeptember 5-én és 6-án, az érdeklődők live stream segítségével követhetik.

Olvastad már? Júliusban jöhet – sikeresen zárult a Cardano Vasil hard forkja a testneten

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Ismét emelkedni kezdett a bitcoin ATM-ek száma

Végre megtört a közel egy éve tartó eső trend, és ismét növekedett az újonnan üzembe helyezett ATM-ek száma, nagyjából 1400-zal. Az idei év első négy hónapjában...

Bitcoin technikai elemzése 06.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin hamis kitörést mutatott egy rövid távú tartományon túlra a múlt hétvégi pozitív fejleményeket követően az amerikai adósságplafonról szóló tárgyalásokkal kapcsolatban. A múlt heti...

Miért nem fogja mostanában a Bitcoin újra tesztelni a 20.000 dolláros szintet?

A BitMEX társalapítója, Arthur Hayes egy Substack hírlevelet tett közzé, amelyben elmagyarázza, hogy a Bitcoin miért nem fog a 20.000 dollár felé hajlani a következő...

A Bitcoin egy rendkívül ritka aranykeresztet mutat

Általában az „aranykereszteket" és a „halálkereszteket" a középtávú bitcoin piaci hangulat megbízható indikátoraként interpretálják. Egy tapasztalt piaci elemző egy szuper ritkát szúrt ki, és biztos...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!