Fordulóponthoz ért a Matic

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

A Polygon Matic tovább erősíti  a kriptoszektorban töltött fontos szerepét, amit az árfolyamban, és emelkedés struktúrájában észlelhetünk.

A  Matic június közepén váltott impulzív emelkedésbe,  amit  a fokozatosan emelkedő, masszív volume szint  is igazol, azonban az impulzív emelkedést egy természetes korrekció követte, amit a 0.7416 dolláros árszint fogott meg.

Az idő múlásával láthatjuk, hogy ez a szint egy nagyon erős, és fontos támaszként funkcionál , többször itt visszapattant erről a szintről az árfolyam.

Egy „hosszabb” oldal mozgás következtében indult tovább az emelkedő hullám az 50 EMA (fehér)  megtörésével, majd visszatesztelésével  validált, majd innen robbant fel az árfolyam , egészen 1.31 dolláros szintig.

Amint elérte a Matic az 1.31 dolláros lokális csúcs szintjén, azonnali jelzést kaptunk a chartról, hogy egy erős korrekció közeleg, amire egy engulfing gyertyaformáció  adott tiszta jelzést.

Kialakult  egy másik jelentős támasz , ami a 0.8472 dolláros szint, ahonnan többször pattant vissza az ár.

Jelenleg is e szint tartja a Maticot, ami bíztató jelet ad számunka.

Az 50 EMA (fehér) és  200 (EMA) közelsége egy bullish képet ad számunkra, amint újra erőre kap a Polygon, létrejöhet egy Golden Cross.

matic

Kiemelt kép. Satheesh Sankaran


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.


Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!