Fordulóponthoz ért a Matic

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

A Polygon Matic tovább erősíti  a kriptoszektorban töltött fontos szerepét, amit az árfolyamban, és emelkedés struktúrájában észlelhetünk.

A  Matic június közepén váltott impulzív emelkedésbe,  amit  a fokozatosan emelkedő, masszív volume szint  is igazol, azonban az impulzív emelkedést egy természetes korrekció követte, amit a 0.7416 dolláros árszint fogott meg.

Az idő múlásával láthatjuk, hogy ez a szint egy nagyon erős, és fontos támaszként funkcionál , többször itt visszapattant erről a szintről az árfolyam.

Egy „hosszabb” oldal mozgás következtében indult tovább az emelkedő hullám az 50 EMA (fehér)  megtörésével, majd visszatesztelésével  validált, majd innen robbant fel az árfolyam , egészen 1.31 dolláros szintig.

Amint elérte a Matic az 1.31 dolláros lokális csúcs szintjén, azonnali jelzést kaptunk a chartról, hogy egy erős korrekció közeleg, amire egy engulfing gyertyaformáció  adott tiszta jelzést.

Kialakult  egy másik jelentős támasz , ami a 0.8472 dolláros szint, ahonnan többször pattant vissza az ár.

Jelenleg is e szint tartja a Maticot, ami bíztató jelet ad számunka.

Az 50 EMA (fehér) és  200 (EMA) közelsége egy bullish képet ad számunkra, amint újra erőre kap a Polygon, létrejöhet egy Golden Cross.

matic

Kiemelt kép. Satheesh Sankaran


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.


Legfrissebb bejegyzéseink

Hamisan „tört” ki a Bitcoin

Prémium Az utóbbi időben, szinte mozdulatlanul oldalazott a Bitcoin a legutóbbi árfolyam szakadása óta. Ezt a szakadást a 15971.9 dolláron lévő támasz szint állította meg, majd többször...

A Bitcoin legrosszabb novemberi zárását produkálta az elmúlt 2 évben

A Bitcoin árfolyama erősödött a novemberi havi gyertyazárás felé, de a kereskedők már most figyelmeztetnek a túlságosan „pimasz” Bitcoinra. A Bitcoin december 1-jén megpróbált 17.000 dolláros...

Uniswap (UNI) chartján bullish jelzést kaptunk

A többi altcoinhoz hasonlóan az Uniswap is emelkedett, miután a BTC november 22-én visszavette a 16 000 dolláros szintet. A cikk írása idején 5,82...

Elon Musk súlyos recesszióra figyelmeztet

A Tesla vezérigazgatója és Twitter főnöke, Elon Musk súlyos recesszióra figyelmeztetett az Egyesült Államokban. A milliárdos hangsúlyozta, hogy a Federal Reserve-nek „azonnal” csökkentenie kell a kamatokat,...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!