FOMO riasztás – A jövő héten az altcoinok a mém érmék emelkedésére készülnek

-


Vendégbejegyzés


A jelenlegi kriptopiac jelentős változást tapasztal, miután a Bitcoin nemrég új történelmi csúcsra, 69.900 dollárra emelkedett.

E mérföldkő azonban piaci korrekciót váltott ki, ami különösen a mém érméket érintette, amelyek jelentős veszteségeket szenvedtek el.

A mém érmék visszaesése ellenére egyre inkább úgy tűnik, hogy a likviditás kezd a minőségi, erős fundamentumokkal rendelkező altcoinok felé fordulni.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a váltás nyilvánvaló, mivel az olyan kriptovaluták, mint az Ethereum (ETH) és a Solana (SOL) kezdik az ébredés jeleit mutatni, és kiemelkednek még akkor is, amikor a legtöbb altcoin jelenleg a mínuszban van.

Különösen figyelemre méltó az Ethereum közelgő, március 13-ra tervezett Dencun frissítése, amely a layer-2 tranzakciós díjak csökkentését célzó fejlesztéseket vezet be, ami jelentősen növelheti a vonzerejét.

Ez a kialakuló forgatókönyv azt sugallja, hogy a piac egy altcoin-rally küszöbén állhat, ahogy a kereskedők kezdik elfordítani a figyelmüket a mémérmékről a fundamentálisan megalapozottabb projektek felé.

Olvasd tovább, hogy megtudd, mely új, rendkívül ígéretes projekteknek van nagyobb esélyük a sikerre.

ScapesMania: A nagy debütálás

A ScapesMania az elképesztő előértékesítési siker után végre megjelent a tőzsdei forgalomban. Hatalmas, 6,125 millió dolláros finanszírozással és 18.400 tulajdonossal, itt az ideje, hogy a $MANIA továbblépjen.

Jelenleg a Binance Smart Chain vezető DEX-jén, a PancakeSwap-on szerepel, amely több mint 1 millió havi felhasználót vonz.

A kereskedés MANIA/WBNB és MANIA/USDT párokkal indult, elsődleges likviditási forrásként USDT-t használva, a közösség preferenciája alapján.

Siker az 1. nap kezdete óta

A ScapesMania első kereskedési napja figyelemre méltó volt, ami a token erejét és ígéretes jövőjét jelzi.

A $MANIA azzal tűnik ki a rövid életű ICO-projektek közül, hogy a tulajdonosok közösségével együtt elkötelezettséget mutat a hosszú távú növekedés iránt.

A tulajdonosok száma a tőzsdei bevezetést követő első 24 órában lenyűgöző 18,48K-nál stabilizálódott, mivel egyre többen ismerik fel a projekt értékét és potenciálját.

A szinte azonnal rögzített több mint 2535 vétellel és 1651 eladással a kereskedési aktivitás elképesztő 2,25 millió dollárra emelkedett. Emlékeztek a közhelyre? „A projektünk hatalmas hullámokat csap”?

A ScapesMania nem csak hullámokat vet, hanem valóságos szökőárat okoz a kereskedési aktivitásban!

Ezen felül az érme az első néhány órában gyorsan a DEXTools Hot Pairs listájának élére emelkedett.

A ScapesMania vonzásának feloldása

A ScapesMania kiemelkedik a kriptovilágból azzal, hogy nem támaszkodik a piramisjátékokra, és kapcsolatban marad a közönségével, ami igazi játékváltóvá teszi az iparágban.

A játékosok itt kriptobonyolítás nélkül élvezhetik a játékmenetet, miközben a tulajdonosok befolyásolhatják a fejlesztést és alakíthatják az ökoszisztéma jövőjét. A ScapesMania áthidalja a Web2 és a Web3 világát, és ez egy win-win helyzet minden érintett számára!

A Statista szerint 2027-re 19,12 milliárd dollárra fog ugrani a hatalmas alkalmi játékiparban, és a ScapesMania készen áll arra, hogy kihasználja ezt a növekedést.

A Bitcoin felfutása által táplált jelenlegi bikafutás azt sugallja, hogy az új altcoin-szezon már a sarkon van, és a szerencsejáték-tokenek vezetik az utat.

A ScapesMania tőzsdére lépésének időzítése tökéletes, és nincs is jobb pillanat arra, hogy felugorj a fedélzetre, és megragadd a $MANIA tokeneket.

Mit kapnak a tulajdonosok?

Miközben a ScapesMania egyre nagyobb lendületet vesz, íme, mit tartogat a $MANIA-jelvények befogadói számára:

  • Kiegyensúlyozott tokenomika Cliffel és Vestinggel: Ezek a mechanizmusok a kereslet-kínálat egyensúlyának fenntartásával segítik a stabilitás biztosítását.
  • DAO kormányzás: A tulajdonosok befolyásolhatják az ökoszisztéma fejlődését a döntő fontosságú döntésekről való szavazással.
  • Staking Program: A tagok további jutalmakért tétet tehetnek le tokeneket.
  • Token Utility Expansion: A hype-ra támaszkodó mémérmékkel ellentétben a $MANIA kiemelkedik a kivételes hasznossággal, amely az ökoszisztémához hozzáadott új projektekkel bővül. A token a kísérleti játékprojektben játékbeli valutaként fog működni, szavazati joggal ruházza fel a tulajdonosokat a fejlődő DAO-ban, és lehetővé teszi számukra, hogy tétet és közösségi jutalmakat szerezzenek.
  • Igazolt biztonság: A ScapesMania intelligens szerződését a BlockSafu auditálta és zöld utat adott neki, így biztosítva annak megbízhatóságát és biztonságát.

Minél hamarabb leszel $MANIA tulajdonos, annál jobbak lehetnek a feltételeid.

Jövőkép és kilátások

Az alapgenerálási célok sikeres teljesítésével a ScapesMania ígéretes jövő elé néz. Íme egy kis betekintés az előttünk álló dolgokba:

A csapat most a termékfejlesztésre összpontosít, együttműködik tapasztalt játékfejlesztőkkel és ápolja a házon belüli tehetségkutatót.

A projekt minden egyes teljesített mérföldkővel halad előre. Ha most nem csatlakozol, azt megbánhatod, hiszen a saját szemeddel láthatod a projekt növekedését.

A csapat a látnok vezérigazgatójuk vezetésével folyamatosan teszteli és finomítja az ötleteket, hogy azok tökéletesen megfeleljenek a célközönségnek.

A ScapesMania a bevezetést követő szilárd marketingstratégiával bővíti elérési erőfeszítéseit és finomhangolja taktikáit, minden egyes lépéssel új magasságokba jutva.

A több mint 6 000 000 dolláros előértékesítés, a több mint 18.400 tulajdonos, a 60.000 tagot meghaladó és egyre növekvő közösség, valamint a havi 75.000 feletti átlagos látogatottság sokat elmond a csapat marketingtevékenységéről.

Forrás: A hivatalos ScapesMania Telegram közösség

A közösség izgalmai

A kripto-közösség a ScapesMania-ról szóló beszélgetésektől hangos a népszerű platformokon. Az embereket buzgón várják, mert rezonálnak a vízióval és aktív szerepet akarnak játszani. A bálnák is odafigyelnek, a befizetések már meghaladják a 20.000 dollárt.

Nyilvánvaló, hogy mindez a siker nem lenne elérhető egy ilyen odaadó közösség nélkül. A ScapesMania csapat őszinte háláját fejezi ki támogatóinak ezért a kezdeti lendületért. És ne feledjétek, ez csak a kezdet – még sok minden vár ránk!

Mivel a ScapesMania elismert gondolkodó vezetőktől kap jóváhagyást, minden pozitív értékelés fájdalmas emlékeztetőül szolgál a kívülállók számára: lemaradnak a lehetőségről.

Nézd meg, mit mondanak a ScapesMania támogatói.

Merülj el a ScapesMania-ban

A ScapesMania a lenyűgöző PancakeSwap debütálásával és innovatív játékkoncepciójával reflektorfénybe került. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy részese légy az izgalmaknak.

A tőzsdei bevezetést követően az érme stabilan tartotta árfolyamát, és szilárd kezdeti támogatást kapott. Az új tulajdonosok hulláma azt jelzi, hogy erősen hisznek a hosszú távú potenciáljában.

Az árfolyam alakulása valószínűleg a közösség erejétől, a fejlesztés előrehaladásától és a hatékony marketingstratégiáktól függ majd. A projekt ezeken a területeken mindegyiken kiemelkedik, és izgalmas kilátásokat kínál a jövőre nézve.

Ne várj tovább – szerezd meg a $MANIA tokeneket a PancakeSwap-on még ma. Csatlakozz most a ScapesManiához, és lovagold meg az alkalmi játékok növekedési hullámát!

>>> Csatlakozz az akcióhoz a PancakeSwap-on – MANIA/WBNB, MANIA/USDT <<<

Magic Square (SQR): A Web3-alkalmazások megerősítése

A Magic Square (SQR) bejelentette, hogy 66 millió dolláros támogatási programot indít a Web3 alkalmazásboltjában található projektek támogatására, és erre a célra a teljes Magic Square (SQR) token-készlet 12%-át különíti el.

A kezdeményezést célja, hogy fedezze az alkalmazások és játékok kezdeti marketingköltségeit, növelve azok láthatóságát és a felhasználók elkötelezettségét a platformon.

A támogatási program indítása pozitívan befolyásolhatja a Magic Square (SQR) értékét azáltal, hogy növeli a keresletet a token iránt, és növeli annak hasznosságát a Magic Square (SQR) ökoszisztémán belül.

A Magic Square (SQR) tokenek 0,55 dolláros árával és az 550 millió dollár körüli piaci értékkel a program aláhúzza a Magic Square (SQR) elkötelezettségét egy élénk Web3 alkalmazás ökoszisztéma előmozdítása mellett.

A Magic Square (SQR) pályázati program stratégiailag a Web3 arénában kulcsfontosságú szereplőként pozícionálja magát, ami valószínűleg katalizálja mind a platform, mind a Magic Square (SQR) token felerősített használatát.

Ennek ellenére a kezdeményezés győzelme két kritikus tényezőtől függ: a támogatott projektek kaliberétől és vonzerejétől, valamint attól, hogy a platformjuk mennyire ügyesen tudja azokat széles közönség számára értékesíteni.

A Web3 terület változó természete folyamatos alkalmazkodást és innovációt tesz szükségessé a Magic Square (SQR) részéről, ami kulcsfontosságú elem a hosszú távú siker feltérképezéséhez és a Magic Square (SQR) jelképes tokenjük értékpályájának befolyásolásához.

Starknet (STRK): A debütálás utáni kihívások kezelése

A 2024. február 20-i piaci debütálása óta a Starknet (STRK) token jelentős, 60%-os árzuhanásnak volt tanúja, elsősorban a Nethermind nevű Ethereum-infrastruktúrával foglalkozó cég értékesítései és az airdrop-vadászok miatt.

Az előrejelzések ennek ellenére potenciális fellendülésre utalnak, az elkövetkező évekre vonatkozó optimista előrejelzésekkel.

A Starknet (STRK) debütálását övező kezdeti izgalmat jelentős áresés mérsékelte, és 1,80 dollár körül stabilizálódott.

Ez a piacnak a kezdeti légihullásra és az azt követő eladásra adott reakcióját tükrözi, de egyúttal a mögöttes technológián és annak alkalmazásain alapuló, a fellendüléssel kapcsolatos óvatos optimizmusra is utal.

A Starknet (STRK) számára kihívást jelent a befektetők bizalmának visszaszerzése és technológiájának hosszú távú értékének bizonyítása.

A Starknet (STRK) potenciálja, hogy döntő szerepet játsszon a blokklánc ökoszisztémában, továbbra is nagy, ami attól függ, hogy képes lesz-e átvészelni a jelenlegi piaci volatilitást és tőkét kovácsolni a technológiai fejlődéséből.

Arbitrum (ARB): A skálázhatóság és a hatékonyság a cél

Az Ethereum layer 2 skálázási megoldását jelentő Arbitrum (ARB) natív tokenje, az Arbitrum (ARB) elindítása óta ingadozásokkal szembesült. A 2023 szeptemberében elérte a történelmi mélypontot.

Azonban amikor a The Graph megerősítette az Arbitrumra (ARB) való átállását, ez lökést adott. Ez nem csak azt tükrözte, hogy a platform milyen potenciális hatással lehet az Ethereum skálázhatóságára és hatékonyságára, hanem aláhúzta a hatékonyságát is.

A körülbelül 2 dolláron kereskedett ARB olyan előrejelzéseket mutat, amelyek az érték potenciális emelkedése felé mutatnak.

Ez eszkalálódó bizalmat jelent az Arbitrum (ARB) számára mind az Ethereum skálázhatósági kihívásaival való szembenézés képessége, mind a szélesebb blokklánc ökoszisztémán belüli pozíciója tekintetében.

Az Arbitrum (ARB) jövőbeni sikere két kulcsfontosságú tényezőn múlik: a mainnet elindításán és a technológia folyamatos elfogadásán.

Ez a platform, amely potenciálisan képes jelentősen növelni az Ethereum teljesítményét, azonban szembe kell néznie a más skálázási megoldások konkurenciájával. Ezenkívül megküzd a bonyolult szabályozási környezetben való navigálás ijesztő feladatával.

Az Arbitrum (ARB) számára ebben a dinamikus környezetben a hosszú távú siker érdekében elengedhetetlen a széles körű elfogadás elérése, ugyanakkor a robusztus biztonság biztosítása.

Sei (SEI): A decentralizált kereskedés forradalmasítása

Az USDC-vel való integrációjával, valamint a sebességre és az alacsony tranzakciós költségekre való összpontosítással a Sei (SEI) gyorsan teret nyer a kriptopiacon. A Sei (SEI) közelgő V2-es frissítése és karbonsemleges kezdeményezései tovább gerjesztik a várakozást, így még nagyobb érdeklődést váltanak ki.

A Sei (SEI) ára ígéretes előrejelzések szerint 2024-re 1,66 dollárra emelkedhet, és 2025-re tovább nőhet 2,32 dollárra.

Az optimista előrejelzések tükrözik a piac bizalmát a Sei (SEI) innovatív, decentralizált kereskedelmet elősegítő megoldásai iránt.

A Sei (SEI) elismerésre méltó, innovatív megközelítésével és gyors növekedésével nyűgöz le.

Azonban most azzal a kritikus feladattal kell szembenéznie, hogy leküzdje a piaci elfogadással kapcsolatos kihívásokat és a versenyt.

A felület hosszú távú sikere azon múlik, hogy képes-e hatékonyan teljesíteni az ígéreteket, miközben kiemelkedik a zsúfolt DEX-térben.

Következtetés

A jelenlegi kriptopiac jelentős átalakuláson megy keresztül, amelyet a mém tokenektől a szilárd alapokkal és innovatív megoldásokkal rendelkező altcoinok felé való elmozdulás jellemez.

E változást katalizálta a Bitcoin közelmúltbeli új magasságokba emelkedése, amely paradox módon a mémérméket érintő piaci korrekciót indított el.

Ugyanakkor ez megnyitotta az utat a minőségi altcoinok előtt, amelyek kezdenek teret nyerni.

A piac úgy tűnik, hogy egy altcoin rally küszöbén áll, a kereskedők egyre inkább olyan projektekre irányítják a figyelmüket, amelyek több mint spekulatív értéket kínálnak.

Az altcoinok, mint például a ScapesMania, kiaknázhatják ezt a változást, mivel egyedi hasznosságokat és innovációkat hoznak létre, ami megkülönbözteti őket a mém tokenek múló természetétől.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítő csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A kriptobálna, aki most vásárolt több millió GME token most ezeket az altcoinokat figyeli a maximális nyereségért

Vendégbejegyzés Egy kriptobálna, aki a címlapokra került egy hatalmas GME token vásárlással, most az ígéretes altcoinok felé fordítja figyelmét. A 2024-es bikafutás teljes lendületben van, ennek...

Litecoin (LTC) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Litecoin (LTC) Az LTC márciusi árfolyammozgása erőteljes emelkedést mutatott, ami megkönnyebbülést jelentett a befektetőknek. Áprilisban azonban a bikák elvesztették a lendületüket, aminek következtében az árfolyam elvesztette az...

Toncoin (TON) árfolyam elemkedés 06.14.

Prémium Toncoin (TON) A Bitcoin árfolyamának csökkenése mellett, ami az altcoinok szektorának visszaeséséhez vezetett, bizonyos nagy teljesítményt nyújtók emelkednek az árral szemben. Ilyen teljesítményt nyújt a Toncoin (TON),...

A MicroStrategy bejelentette a 650 millió dolláros értékpapír visszaváltását

A MicroStrategy Incorporated a mai napon sajtóközleményben jelentette be, hogy teljes mértékben vissza kívánja váltani a 2025-ben esedékes, 650 millió dollár értékű, 0,750%-os, átváltható, elsőbbségi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!