FOMO-láz: Bitcoin (BTC) vezeti az áremelkedést, Ripple (XRP), Cardano (ADA) követi őt. Túl késő befektetni?

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek piacán jelenleg jelentős eltérés tapasztalható a főbb szereplők teljesítménye között.

A Bitcoin (BTC) szárnyal, árfolyama 2022 májusa óta először lépte át a 35.000 dolláros határt.

Ez az emelkedés nagyrészt annak tulajdonítható, hogy a piaci spekulánsok egy spot Bitcoin ETF közelgő amerikai jóváhagyását várják, amihez párosul, hogy az elmúlt három napban több mint 250 millió dollárnyi Bitcoin (BTC) short pozíciót likvidáltak.

A Bitcoin (BTC) e bikás trendje azonban éles ellentétben áll a kriptopiac többi részével, amely még mindig lemaradásban van.

A Ripple (XRP) jogi viták közepette szembesült a maga kihívásaival és győzelmeivel, míg a Cardano (ADA) a csökkenő nyereségességgel és az átszervezésre vonatkozó felhívásokkal küzd.

A Bitcoin Dominance Index, amely a Bitcoin (BTC) részesedését méri a teljes kriptopiacon, 2021 áprilisa óta a legmagasabb szintet érte el, 54,26%-ot.

Ez azt jelzi, hogy miközben a Bitcoin (BTC) dominanciája a kriptopiacon növekszik, a többi kriptovaluta nem áll ilyen jól, a kriptoeszközök tőzsdéről való törlése a történelem leggyorsabb ütemében történik.

Vajon a Bitcoin (BTC), a Ripple (XRP) és a Cardano (ADA) képes lesz-e fenntartani gyors növekedését, és mit tartogat számukra a jövő?

Ezekre a kérdésekre az Odyssey Telegram közösségében kapunk választ.

Könnyedén és folyamatosan elmagyarázza, hogy mit tartogat a jövő ezeknek és sok más érmének, miközben kriptoösszeesküvéseket is leleplez, és számos felbecsülhetetlen értékű meglátást oszt meg.

Telegram-csatornája páratlan információforrás, és abszolút kihagyhatatlan mindenkinek, aki komolyan foglalkozik a digitális eszközökkel.

A tapasztalt piacvezetőnek rengeteg mondanivalója és megosztani valója van, és történelmileg az előrejelzései mindig telitalálatnak bizonyultak.

A szerző maga is dinamikus előrejelzéseket kínál, amelyek a kriptokereskedés terén szerzett többéves tapasztalatán alapulnak. Ez olyasmi, amit senki más nem tud elérni.

Most pedig beszéljük meg a Bitcoin (BTC), a Ripple (XRP) és a Cardano (ADA) jövőbeli pályáját, hogy kiderítsük, tartósan sikeresek lesznek-e, vagy inkább elsüllyednek.

Összefoglalás:

Bitcoin (BTC): Az érdeklődés újraéledését tapasztalva a Bitcoin (BTC) értéke az egekbe szökött, amit a hagyományos tőzsdéken kereskedő alapjainak és a potenciális ETF-ek bevezetésének várakozása hajtott. A szabályozási aggályok azonban továbbra is fennállnak.
Ripple (XRP): A jogi viták közepette a Ripple (XRP) jelentős jogi győzelmet aratott azzal, hogy a SEC elutasította a vezetői elleni vádakat, ami az árfolyamának emelkedéséhez vezetett. A jövő azonban továbbra is bizonytalan, mivel lehetséges fellebbezések vannak kilátásban.
Cardano (ADA): Robusztus felhasználási esete ellenére a Cardano (ADA) kihívásokkal néz szembe a befektetési vonzerő tekintetében, mivel a tárcacímek jelentős százaléka veszteséges. A tokenomikájának átszervezésére irányuló felhívások egyre nagyobb teret nyernek.

Bitcoin (BTC): Megújult érdeklődés

bitcoin

A Bitcoin (BTC) figyelemre méltó emelkedési pályára állt, nemrég 2022 májusa óta először lépte át a 35.000 dolláros szintet, ami mindössze öt nap alatt 20%-os emelkedést jelent. Idén a kriptopénz értéke több mint kétszeresére nőtt.

Az érdeklődés megugrása nagyrészt annak tulajdonítható, hogy a befektetők a hagyományos tőzsdéken kereskedő Bitcoin (BTC) alapokat várják, távolodva a kevésbé szabályozott kriptoplatformoktól.

Jelenleg a Bitcoin (BTC) árfolyama 25.428 és 27.999 dollár között mozog.

A 10 napos mozgóátlag 31.125 dolláron, míg a 100 napos mozgóátlag 27.875 dolláron áll. A Bitcoin (BTC) a 21.318 és 23.888 dollárnál állapított meg támaszszinteket, az ellenállás szintjei pedig a 29.029 és 31.600 dollárnál figyelhetők meg.

Bár a BlackRock Bitcoin (BTC) ETF lehetséges elindítása új legitimitást adhat a kriptopénznek, a szabályozási kihívások továbbra is jelentős aggodalomra adnak okot. Egyes elemzők úgy vélik, hogy a gyors árfolyam-emelkedések túlzóak lehetnek.

Emellett a Bitcoin (BTC) „digitális menedékhelyként” betöltött szerepe egyre hangsúlyosabbá válik. A bizonytalanság idején a befektetők diverzifikálják portfólióikat, és sokan a Bitcoinhoz fordulnak, mint egyfajta digitális menedékhez.

Vajon ez a befektetés olyan biztonságosnak bizonyul, mint ahogyan azt egyesek állítják? Az Odyssey elárul néhány bennfentes tudást, ha úgy gondolod, hogy megtudd a megoldást.

Ripple (XRP): Ellentmondások és diadalok

ripple

Meglepő fordulatot hozott, hogy az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) önként elutasította a Ripple (XRP) vezetői, Brad Garlinghouse és Chris Larsen ellen felhozott vádakat.

Ez a döntés a Ripple (XRP) közösségen belül örömteli érzelmek kitöréséhez vezetett, és a Ripple (XRP) jelentős jogi győzelmét a Ripple (XRP) árfolyamának több mint 8%-os emelkedése tükrözte.

Brad Garlinghouse, a Ripple vezérigazgatója a Twitteren fejezte ki megkönnyebbülését, hangsúlyozva, hogy a SEC intézkedései miatt neki és Chris Larsennek személyes kihívásokkal kellett szembenéznie.

Miközben a Ripple (XRP) és vezetői a mostani győzelmükben sütkéreznek, jogi szakértők szerint a SEC döntése stratégiai lépés lehet a fellebbezési eljárás felgyorsítása érdekében.

A Ripple (XRP) jelenlegi kereskedési sávja 0.466 és 0.556 dollár között mozog. A 10 napos mozgóátlag 0.527 dolláron áll, a 100 napos mozgóátlag pedig 0.560 dolláron.

A Ripple (XRP) támogatási szintjei a 0.327 és 0.417 dollárnál, míg az ellenállási szintek a 0.597 és 0.688 dollárnál figyelhetők meg.

A közelmúltbeli jogi fejlemények minden bizonnyal lendületet adtak a Ripple (XRP) számára, mind a hírnevét, mind az árfolyamát tekintve. Az előttünk álló út azonban továbbra is bizonytalan.

Ez a potenciális vonzerő, párosulva a folyamatosan változó kriptoregulációs tájképpel, azt jelenti, hogy a Ripple (XRP) jövőjét, bár ígéretes, még mindig a kiszámíthatatlanság szintjei takarják.

Ha azt szeretné, hogy képes legyen megjósolni a kiszámíthatatlant, akkor mindenképpen látogasson el az Odyssey Telegram-csatornájára. A pályafutása szinte természetfeletti.

Cardano (ADA): Szerkezetátalakítás közeleg?

A proof-of-stake (PoS) protokollként elismert Cardano (ADA) jelenleg kihívásokkal néz szembe a befektetési eszközként való vonzerejét illetően. Ez elsősorban a csökkenő jövedelmezőségének köszönhető.

Az IntoTheBlock (ITB) kriptoanalitikai platform friss adataiból kiderül, hogy a Cardano (ADA) blokkláncon lévő tárcacímek elképesztő 94,13%-a veszteséges, ezzel a második legrosszabbul teljesítő coin a top 15-ben, csak a Polygon előzi meg.

Jelenleg a Cardano (ADA) árfolyama 0.240 és 0.263 dollár között mozog. A 10 napos mozgóátlag 0.264 dolláron, a 100 napos mozgóátlag pedig 0.269 dolláron áll.

A Cardano (ADA) támaszszintjei 0.205 és 0.227 dollárnál, míg az ellenállás szintjei 0.272 és 0.294 dollárnál vannak.

A Cardano (ADA) felhasználási területe tagadhatatlanul erős, ami lehetővé teszi, hogy megállja a helyét társaival szemben.

A token vonzereje azonban az év eleje óta csökkent, elsősorban a csökkenő kereslet miatt. Ez a tokenomikájának esetleges átszervezésére irányuló felhívásokhoz vezetett, hogy a Cardano (ADA) egy deflációs coinná alakuljon át.

Jelenleg a Cardano (ADA) forgalomban lévő készlete tekintélyes 35,218 milliárd ADA, ami szöges ellentétben áll a Bitcoin 21 milliójával. Tekintettel a csökkenő keresletre, logikus érv lehet a kínálat egy részének elégetése mellett.

A maga módján Odyssey messze, messze előre megmondta a tutit. Ha ő már akkor tudta, hogy a Cardano (ADA) hová tart, akkor most mit tud mondani róla? Kövesse a csatornáját, hogy megtudja.

Következtetés

Ahhoz, hogy valóban megtudd, mi fog történni a kriptók világában, be kell lépned az „Odyssey” Telegram-csatorna rendkívüli világába! Ez több mint egy kriptoközösség; ez egy izgalmas kaland, amelyet az Odyssey, a kriptoszcéna elismert vezetője irányít.

Az Odyssey-t gyakran az új Satoshi Nakamotónak nevezik, és célja, hogy bebizonyítsa Satoshi státuszát azzal, hogy a Bitcoin értékét lefelé nyomja, egészen 15.000 dollárig.

Az „Odyssey” nyilvános csoportban minden nap izgalmas lehetőségeket tartogat, rejtélyek bontakoznak ki, és jutalmak hívogatnak a további felfedezésre.

Ma a közösség több ezer feliratkozóval és több száz aktív nagykövettel büszkélkedhet, és a követők száma hetente lenyűgöző, 12%-os növekedést mutat.

Ez a példátlan bővülés a csatorna karizmatikus alapítójának, Odyssey-nek köszönhető.

Ő nem egy hétköznapi szakértő, akit a hírekben találsz; ehelyett egy tapasztalt piackutató, aki éles érzékkel látja az iparág irányát.

Ami az „Odyssey” nyilvános csoportot megkülönbözteti, az a véleménynyilvánítás szabadsága.

A követők imádják Odyssey szarkazmustól és poszt-iróniától hemzsegő, egyedi előadásmódját, mivel soha nem fogja vissza magát a kifejezésekben, amikor megosztja piaci meglátásait.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana: Az FTX legutóbbi lépése hatással lesz a rövid távú árprognózisra?

A Solana (SOL) azóta van a figyelem középpontjában, amióta az FTX bejelentette, hogy tervezi eszközeinek felszámolását. Nemrégiben egy FTX-hez kapcsolódó pénztárca olyan lépést tett, amelyet...

PEPE (PEPE) technikai elemzés 12.06.

Prémium PEPE A PEPE, az egyik legnépszerűbb mém coin, egy hete emelkedő tendenciát mutat. A Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) kistestvére kitört a hosszú távú ellenállási...

Még el sem indult a BlackRock Bitcoin ETF, de valaki már bevásárolt belőle

Valaki 100 ezer dollárért vásárolt Bitcoin ETF-et a BlackRock-tól, pedig még nem került nyilvánosságra, hogy a Tőzsdefelügyelet engedélyezte volna a befektetési óriás számára az alap...

Az ING elemzői úgy vélik, fordulat jöhet a Fed kamatpolitikájában

A pénzintézet elemzői szerint a Federal Reserve változtathat a jelenlegi kamatpolitikáján, hiszen az amerikai gazdasági mutatók optimista képet vetítenek előre, tehát nagy enyhülés közeledhet, jelentős...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!