Folyamatos az elvándorlás a BitMEX-ről, „teljesen felborultak” a határidős szerződések

-

Az Amerikai Határidős Árutőzsde Felügyelet (CFTC) nemrég hadjáratot indított a BitMEX három társalapítója ellen: ez az egész kriptopiacra kihathat.

Sok befektető attól tart, hogy ismét fellángolnak a szabályozási viták az amerikai törvényhozók között, amely problémákat okozhat a piac számára.

Annak ellenére, hogy a hír megjelenése után nem esett sokat a bitcoin, a BitMEX tőzsde halálos csapást kaphatott.
Amellett, hogy a határidős szerződések száma csökken, a már meglévő szerződések teljesen felborultak, amely azt jelzi, hogy a befektetők tartanak attól, hogy a platform már nem biztonságos és a hatóságok bármikor lefoglalhatják az oldalt, vagy letartóztathatják a három alapítót, akiknek a kulcsaik kellenek a kiutalásokhoz.

Hatalmas mértékű a tőkekiáramlás a BitMEX tőzsdéről

A múlt héten jelent meg a hír, hogy a CFTC eljárást indít a BitMEX tőzsde három alapítója ellen, amiért többször is megszegték a szabályozásokat.
Az egyik alapítót, aki az USA-ban lakott, letartóztatták, a két másik társalapító pedig külföldön tartózkodott.
Annak ellenére, hogy a tőzsde továbbra is üzemel és lehetséges kiutalni, a felhasználók aggódnak amiatt, hogy ez a közeljövőben megváltozhat.
A Glassnode elemzőoldal szerint a hír megjelenése után soha nem látott mértékű kiutalások zajlottak a tőzsdéről.

„Adataink szerint egy óra alatt több mint 23.200 bitcoint utaltak ki (nagyjából a tőzsde vagyonának 13%-át). Ez a legnagyobb egy óra alatt történt kiutalás, amelyet valaha láttunk.

 

A felhasználók távozásával teljesen felborultak a határidős szerződések

A BitMEX határidős piaca teljesen felborult, amely szintén azt mutatja, hogy a felhasználók nem bíznak az oldalban annyira, hogy hosszabb távon is bennhagyják pénzüket.
A SplitCapital a Twitteren azt írta, hogy számításaik szerint a nyitott szerződések száma és a tőzsde bitcoinvagyona az elkövetkezendő napok és hetek során tovább zuhanhat.

„Teljesen felborultak a BitMEX határidős piacai. Arra számítok, hogy még több ember hagyja el pozícióját és így tovább zuhan a nyitott szerződések száma, és tovább folytatódnak a kiutalások.”

A kiutalásokkal együtt a BitMEX piaci részesedése is tovább folytathatja a zuhanást.

Olvastad már? Defitokeneket tesz elérhetővé a magyar CoinCash kriptováltó születésnapja alkalmából

Forrás: cryptoslate.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!