Filmtrilógiát készít a Coinbase a Bored Ape Yacht Club NFT karaktereivel

-

A Coinbase digitálisvaluta-kereskedési platform háromrészes filmsorozatot készít a népszerű non-fungible token (NFT) projekt, a Bored Ape Yacht Club (BAYC) szereplőivel.
A filmeket a Coinbase Entertainment készíti, és a BAYC NFT karakterei közül válogatott „színészek” fognak bennük szerepelni.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Coinbase Entertainment egy háromrészes filmsorozaton dolgozik, amelyben Crowdsourced Bored Apes figurák fognak szerepelni.
Április 11-én a Coinbase bejelentette, hogy tervei között szerepel egy filmtrilógia kiadása, amelyet a Bored Ape Yacht Club NFT gyűjteményének szentelnek.
A one37pm.com-ból származó jelentés szerint a kriptotőzsde a filmtrilógián keresztül „ünnepli és erősíti a BAYC közösséget”.

A Coinbase a Twitteren erősítette meg a bejelentést, miután közzétett egy teaser tweetet, amely szerint valami készül. Néhány órával később a Coinbase ismét tweetelt, és azt mondta:

„Határozottan valami. Interaktív háromrészes filmet készítünk, amelyben a [Bored Ape Yacht Club] & Apecoin közösségek szerepelnek. Gyere és építs velünk [a] degentrilogy.com oldalon.”

A Charlie Kolbrener által írt one37pm.com bejelentés elmagyarázza, hogy a Bored Ape tulajdonosok beküldhetik Bored Ape NFT-jüket a degentrilogy.com webportálra, és ha kiválasztják őket, akkor a Bored Apes szerepelni fog a háromrészes filmes kalandban, amelyben az Apecoin projekt is helyet kapott.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA


„A Coinbase-nél elkötelezettek vagyunk az olyan tartalmi projektek létrehozása és támogatása iránt, amelyek közvetlenül a közösségünkhöz szólnak, és fenntartják a Web3 innováció kultúráját” – mondta William Swann, a Coinbase szórakoztató és kulturális marketingigazgatója egy nyilatkozatban.
Swann hozzátette:

„Mivel a célunk, hogy a következő egymilliárd embert bevonjuk a kriptogazdaságba, szilárdan hiszünk abban, hogy ez az interaktív filmsorozat katalizátorként fogja szolgálni ezt a küldetést, és segít a közönségnek megérteni a Web3 együttműködő jellegét.  A Bored Ape Yacht Club közössége inspirált minket, és [örömmel] hívtuk meg őket, hogy velünk együtt hozzák létre ezt a filmet.”

A Yuga Labs vezérigazgatója szerint a filmtrilógia az NFT-k számára „áttörést jelentő projekt”

A Twitteren a Coinbase azt mondta, hogy az emberek segíthetnek a film elkészítésében, ha csatlakoztatják a pénztárcájukat, beküldenek egy Bored Ape-et, és „elrejtenek egy húsvéti tojást”.

A BAYC-vel való lépés azelőtt történik, hogy a vállalat a közelgő Coinbase NFT Market elindítására készül. Január közepén a tőzsde partnerségre lépett a Mastercarddal, hogy megerősítse az NFT-piacteret.
Az üzlet révén a Mastercard hitel- és betéti kártyás felhasználók a Coinbase NFT piactéren keresztül fizethetnek majd non-fungible token eszközökért.

Nicole Muniz, a Bored Ape Yacht Club NFT projektet létrehozó Yuga Labs vezérigazgatója szerint a Coinbase-zel közös filmtrilógia úttörő lépés az NFT-k és a szórakoztatás számára.

„Látjuk, hogyan fejlődnek az NFT-k a hálózatokhoz, játékokhoz, árucikkekhez és most már az interaktív szórakoztatáshoz való hozzáférés és részvétel eszközeivé” – magyarázta Muniz a hétfői bejelentés során. Ez egy áttörést jelentő projekt, és izgatottan várjuk, hogyan alakítja a Web3 jövőjét minden közösség számára” – tette hozzá a Yuga Labs vezérigazgatója.

Olvastad már? Gyermekrajzokból NFT – interjú a Baby Vizsla Inu üzleti vezetőjével

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin az áprilisi feleződés előtt minden idők legmagasabb szintjére emelkedik?

A kriptopénzpiac egyre inkább felforrósodik. Számos grafikon függőlegesen emelkedik, mivel a Bitcoin árfolyama évek óta először átlépte az 57 ezer dollárt. A Bitcoin egy ideje már...

A Bitcoin árfolyama 10%-kal emelkedik – 60 000 dolláros árfolyam van a láthatáron?

A Bitcoin (BTC) meglepte a befektetőket, mivel az éjszaka folyamán bikás teljesítményt mutatott, ami lehetővé tette, hogy átlépje az 57.000 dolláros szintet. A CoinMarketCap szerint a...

A legjobb kriptók, amiket az altcoin szezon előtt meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A digitális eszközökre összpontosító befektetési cég, a Pantera Capital virágzó kriptobika piacot jósol a következő 18-24 hónapban. Ez a bikás előrejelzés megteremti a feltételeket azon befektetők...

A Solana, és a Cardano állapotának értékelése, a Meme Moguls a figyelem központjában

Vendégbejegyzés Anatoly Yakovenko, a Solana (SOL) alapítója nemrég egy játékos tweet-tel keltett érdeklődést a kriptoközösségben, amelyben Satoshi Nakamoto-ot, a Bitcoin rejtélyes alkotóját említette. Ugyanakkor nyilvánosságra hoztak 120...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!