Filecoin technikai elemzés 04.18.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Filecoin

A Filecoin árelemzése a medvés aktivitás jeleit mutatja, mivel a medvék visszatértek az árfolyamgrafikonokra a mai nap korábbi bikás trendje után.

A Filecoin megrekedt egy ereszkedő trendben, és úgy tűnik, hogy alacsonyabb szintek felé tart.

A medvék ki tudták használni a közelmúltban tapasztalt vételi nyomás hiányát, és lejjebb nyomják az árfolyamot.

A csökkenés során a medvék a FIL árfolyamát a csúcsról hatékonyan lenyomták a 6,05 dolláros napközbeni mélypontra, ahol némi támaszt talált.

A cikk írásakor még mindig a FIL-piacot irányították, így az árfolyam 6,22 dollárra esett, ami 0,07%-os csökkenést jelent az előző napi záráshoz képest.

A napos chartra nézve a Filecoin láthatjuk, hogy a medvék erősen uralják a FIL piacát.

Egy kis napközbeni fellendüléstől eltekintve a FIL árfolyama a nap nagy részében csökkenő trendben kereskedett, és úgy tűnik, hogy alacsonyabb szintek felé tart.

Ráadásul a vételi nyomás hiánya miatt valószínű, hogy a Filecoin a közeljövőben tovább fog esni. Érdemes megjegyezni, hogy a 24 órás kereskedési volumen és a piaci tőke is jelentősen csökkent, ami tovább jelzi a Filecoin csökkenő tendenciáját.

A napi grafikon Bollinger-sávjai szintén azt mutatják, hogy az árfolyam lefelé irányuló trendben van, az alsó sáv lefelé és távolodik az ártól.

Ez a Filecoinra gyakorolt eladási nyomást jelzi, ami a közeljövőben még lejjebb nyomhatja az árat.

Továbbá a mozgóátlag (MA) is csökkenő tendenciát mutat, mivel az 50 napos MA és a 200 napos MA is lefelé mutat.

Az RSI jelenleg 55,82-nél áll, ami arra utal, hogy a piac semleges állapotban található.

Mivel nincs jelentős vételi nyomás vagy támaszszint, valószínű, hogy az árfolyam a közeljövőben tovább esnik.

Meglátjuk, hogy a bikák vissza tudnak-e térni és átvenni az irányítást a piac felett, de jelenleg ez valószínűtlennek tűnik.

filecoin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!