Filecoin (FIL) technikai elemzés 07.04.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Filecoin (FIL)

A Filecoin (FIL) április közepe óta csökkenő tendenciát mutat a napi időkeretben. Az elmúlt 24 óra azonban érdekes volt bizonyos altcoin bikák számára.

A FIL is köztük volt, mivel július 3-án a korai órákban 18%-ot emelkedett.

Az alsó idősáv struktúrája és trendje bikás volt, de az 5 dolláros szint egy olyan ellenállási zónát jelentett, amelyet a bikáknak elsőre nehéz lehet áttörni.

Az óvatos bikák itt könyvelhetik el a nyereségüket, és azt is, hogy honnan indulhat a következő rally.

Általában a hétvégén visszafogott árfolyam-akciókat láthatunk, bár egyes hétvégéken rendkívüli volatilitás is előfordulhat.

Az elmúlt hétvége a FIL számára csendes volt. Az árfolyam június 30-án, pénteken bikássá változtatta a piaci szerkezetet.

Órákkal később egy gonosz lefelé irányuló gyertyaoszlop következett, amely megérintette a 3,56 dollárt, mielőtt visszapattant volna, hogy július 1-jén elérje a 4,25 dollárt.

Az On-Balance Volume (OBV) egy ütést kapott e lefelé irányuló mozgás során, de az azóta eltelt események azt mutatják, hogy a vételi volumen jóval nagyobb volt, mint az eladási nyomás.

A Relatív Erősség Index (RSI) a túlvásárolt területre lépett, bár ez önmagában nem jelzi, hogy a fordulat küszöbön állna.

A június 30-án és július 1-jén látott volatilitás alapján Fibonacci-retracement szintek sorát rajzoltuk fel.

Ez azt mutatta, hogy az 50%-os retracement szint 3,91 dollárnál van, és július 2-án majdnem tesztelték.

A FIL egészen 3,935 dollárig süllyedt, de aztán elkezdett feljebb emelkedni.

A bikák megvárhatják a lefelé irányuló mozgást, mielőtt vételi lehetőségeket keresnének.

A 4,26 dolláros szint alá történő csökkenés a medvék dominanciájának jele lenne, de a 4,38-4,52 dolláros szint újratesztelése és a megugrás vételi lehetőséget kínálhat az alacsonyabb időkereteken.

Eközben a már long pozícióban lévő kereskedők már a 4,7 dolláros szintnél elkönyvelhetik a nyereséget, míg az ambiciózusabb bikák várhatnak a 4,95 és 5 dollár közötti tartományba való betörésre.

filecoin

 

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!