Fetch.ai (FET) technikai elemzés 02.05.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Fetch.ai (FET)

A Fetch.ai (FET) árfolyama bizonytalan helyzetben van, mivel döntenie kell a következő lépésről.

A FET nemrég áttört egy kulcsfontosságú támaszstruktúrát, ami a medvés kilátásoknak kedvez, de a dolgok drasztikusan megváltozhatnak a FET és más mesterséges intelligencia (AI) kriptotokenek esetében a közelgő NVIDIA Corp. február 21-i eredményei miatt.

A Fetch.ai árfolyama december 10. és 2023. december 10. között 61%-kal emelkedett, és egy 0,465 és 0,750 dollár közötti tartományt hozott létre.

Noha több kísérlet is történt a tartományi csúcs átlépésére, mindegyik sikertelen kísérlet volt.

A vételi nyomás hiánya és a profitfelvétel 32%-os zuhanást váltott ki a FET piaci értékében január 10. és 22. között, ami a fent említett tartomány középpontját 0,608 dollárnál megfordította.

Azóta a Fetch.ai ára e szint körül mozog.

A befektetők arra számíthatnak, hogy a Fetch.ai árfolyama újra meglátogatja a 0,608 dolláros középpontot, ahol a bikák és a medvék nehéz döntés előtt állnak.

A középpont elutasítása vagy a lefelé irányuló trend folytatása a jelenlegi 0,546 dolláros pozícióból a FET-nek a 0,465 dolláros tartományi mélyponton való söprésére kell számítani.

Ez a mozgás sikeresen elsöpörné az eladási oldali likviditást a 2023. novemberi és decemberi swing-alacsonyok alá.

Ezzel szemben, ha a Fetch.ai árfolyam megfordítja a tartományi csúcsot 0,608 dollárnál, az bikás visszatérést jelezne.

Ilyen esetben a FET 23%-os elmozdulást indíthatna el, hogy újra tesztelje vagy lesöpörje a 0,750 dolláros tartományi csúcsot.

 FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!