Felejtsük el az XRP-t: 2024-ben a nagyobb piaci tőke potenciáljával rendelkező top altcoinok

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac jelenleg a Ripple (XRP) jogi vitájára és az XRP tokenek eladásának jogára összpontosít.

Ez a vita, amelyet a Ripple (XRP) szószólója, Bill Morgan és „Darkhorse” elemző közötti levélváltás váltott ki, arra összpontosít, hogy a Ripple XRP eladásait befektetési szerződéseknek kell-e tekinteni az amerikai értékpapír törvények szerint.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Morgan amellett érvel, hogy a Ripple jogilag szabadon értékesíthet, míg mások ezen értékesítések értékpapírügyletként való esetleges átsorolására mutatnak rá.

A vita közepette a Ripple (XRP) 80 millió XRP tokent adott át, mintegy 46,18 millió dollár értékben, ami spekulációkat váltott ki a Ripple (XRP) közösségen belül.

Ez a Ripple (XRP) piaci ingadozásához vezetett, a közelmúltban 6%-os árfolyamcsökkenés következett be.

Ezzel szemben több olyan altcoin is van, amely erős jogi státusszal és hasonlóan szilárd potenciális növekedési pályával rendelkezik.

Összeállítottunk egy listát a legígéretesebb projektekről, amelyek a közeljövőben potenciálisan jelentős változást idézhetnek elő a piacon.

Top altcoinok a nagyobb piaci tőkeérték potenciáljával 2024-ben

  • ScapesMania: Feltörekvő előértékesítési projekt jelentős early bird lehetőségekkel.
  • Cosmos (ATOM): Inflációcsökkentési javaslat végrehajtása az érdekelt felek értékének növelése érdekében.
  • Near Protocol (NEAR): Figyelemre méltó árfolyam-emelkedést tapasztal, ami bikás piaci tendenciát jelez.
  • Optimism (OP): Hálózatfejlesztés alatt áll a hatékonyság javítása és több felhasználó bevonzása érdekében.
  • Aptos (APT): A szélesebb piaci volatilitás ellenére a közelmúltbeli áremelkedéssel piaci rugalmasságot mutat.

ScapesMania: Feltörekvő projekt növekvő értékkel

Mivel a ScapesMania előértékesítése a végéhez közeledik, az adománygyűjtés várhatóan februárig lezárul.

Ezt követően a projekt debütál a tőzsdei platformokon, ami potenciálisan katalizálhatja a jelentős növekedés felé vezető útját.

A tőzsdei bevezetés után a ScapesMania a bevezetés utáni szakértői marketingkezdeményezésekkel folytatja lendületét.

Továbbá a projekt olyan meggyőző funkciókat vezet be, mint a visszavásárlási, égetési és staking lehetőségek a token tulajdonosok számára. A korai befektetők akár +107%-os bónuszokat is kaphatnak.

Fontos, hogy a ScapesMania azzal különbözteti meg magát, hogy hosszú távú életképességre tervezett hasznossági tokent kínál, ami megkülönbözteti a kizárólag hype által vezérelt, múló mém-központú tokenektől.

Cselekedjen gyorsan, hogy kedvezményes áron biztosítsa a tokenjeit, mielőtt az előértékesítés lezárul. Az óra ketyeg, ne hagyja ki a lehetőséget, hogy részt vegyen!

A projekt főbb jellemzői

A ScapesMania egy olyan játék-ökoszisztéma, amely az alkalmi játékosokat és a Web3-hoz értő közönséget egyaránt kiszolgálja.

Magával ragadó élményt nyújt a játékosok számára, miközben lehetővé teszi a kripto rajongók részére, hogy befolyásolják a projekt jövőjét, és élvezzék a projekt sikerének gyümölcseit.

A kriptoközösségben sokan már most a ScapesMania-t a 2024-es és az azt követő évek egyik kiemelkedő projektjének tartják.

A projekt csak a közönség/ kiskereskedelmi szektorból már sikeresen összegyűjtött több mint 4 400 000 dollárt, a napi hozzájárulások pedig több mint 50 000 dollárral növekednek.

A 376 milliárd dolláros virágzó szerencsejáték-iparágon belül működve, amely az előrejelzések szerint 2027-re eléri az 521,60 milliárd dollárt, a ScapesMania tőkét kovácsolhat a növekedésből.

Ráadásul a projekt kiemelkedik innovatív alapötletével, előértékesítési sikerével és tartós közösségi média hype-jával.

Végső elővásárlási lehetőségek

A ScapesMania előértékesítése jelentős, 25%-os kedvezményt kínál a vásárlóknak, ami korai előnyt jelent. A korai vásárlók potenciálisan jövedelmező hozamot élvezhetnek, amint az adománygyűjtés lezárul.

Nevezetesen, a 20 000 dollár feletti befizetésekkel rendelkező kriptobálnák nemrég érdeklődést mutattak, jelentős mennyiségű ScapesMania megvásárlásával.

>>> Utolsó lehetőség: Előértékesítési zárás a kedvezményes tokenekért <<<

 

Előértékesítési visszaszámlálás

A tőzsdei bevezetés dátumának közeledtével ne hagyja ki a lehetőséget, hogy részese legyen a ScapesMania bevezetésének, és potenciálisan részesüljön a sikeréből.

Cselekedjen most, hogy kedvezményesen hozzájusson a tokenjeihez.

Biztosítson nagyobb nyereséget a ScapesMania jelentős, 10%-os bónuszának megragadásával!

xrp

Használja az LLR456 kódot a pénztárnál egy speciális szövegdobozban, hogy még jobb üzletet kössön egy olyan kriptopénzre, amellyel az egész kriptoközösség irigyei közé kerülhess.

Cselekedj gyorsan – az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

Cosmos (ATOM): Az infláció csökkentésére vonatkozó javaslat és a piaci dinamika

A Cosmos (ATOM) közösség jelenleg egy jelentős javaslatról szavaz, amely a minimális inflációs rátát 0%-ra kívánja beállítani.

Ez egy korábbi döntést követ, amely a maximális inflációs szint 10%-ban történő maximalizálására irányult.

A javaslat, amennyiben elfogadják, az infláció csökkentésével a Cosmos (ATOM) részvényesek és tulajdonosok javát kívánja szolgálni.

Ez a lépés várhatóan megoldja a Cosmos (ATOM) kibocsátás problémáját, mivel a hálózat évente 7%-kal több tokent termel még akkor is, ha a teljes készletet letétbe helyezik.

Az infláció csökkentésére irányuló javaslat jelentős hatással lehet a Cosmos (ATOM) árára.

Az alacsonyabb inflációs ráta jellemzően vonzóbbá tesz egy kriptopénzt a befektetők számára, mivel ez egy stabilabb és idővel potenciálisan szűkösebb kínálatot sugall.

A Cosmos (ATOM) árfolyama azonban ingadozásokat tapasztalt, ami a kriptopénzpiac eredendő volatilitását tükrözi.

A Cosmos (ATOM) árfolyamának jövője az inflációs javaslat kimenetelétől és a szélesebb piaci dinamikától függ.

Ha a javaslatot elfogadják, az a Cosmos (ATOM) iránti kereslet növekedéséhez vezethet, ami potenciálisan felfelé mozdíthatja az árfolyamát.

A kriptopénzpiac azonban kiszámíthatatlan, és külső tényezők, például a szabályozási változások és a piaci hangulat is befolyásolhatják a Cosmos (ATOM) árfolyamának pályáját.

Near Protocol (NEAR): Új magasságokba emelkedik

A Near Protocol (NEAR) a közelmúltban jelentős árfolyam-emelkedésen ment keresztül, elérve a 3,44 dolláros 440 napos csúcsot.

Ez az emelkedés egy több mint egy éve fennálló csökkenő ellenállási trendvonalból való kitörésnek tulajdonítható.

Az ármozgást bikás technikai mutatók, köztük az emelkedő Relative Strength Index (RSI) is támogatta.

A Near Protocol (NEAR) közelmúltbeli ármozgása erős bullish trendre utal, amely folytathatja felfelé ívelő pályáját.

A hosszú távú ellenállásból való kitörés és a pozitív RSI-értékek a Near Protocol (NEAR) iránti kedvező piaci hangulatot jelzik.

A kriptopénzpiac volatilitása azonban azt jelenti, hogy ezek a trendek gyorsan változhatnak.

A Near Protocol (NEAR) jövőbeli árfolyama ígéretesnek tűnik, a technikai elemzés további emelkedési potenciálra utal.

Ha a Near Protocol (NEAR) fenntartja lendületét és a kulcsfontosságú ellenállási szintek felett marad, akkor jelentős nyereséget könyvelhet el.

A piac kiszámíthatatlansága és a befektetői hangulat esetleges változása azonban kihívást jelent ezen optimista kilátások számára.

Optimism (OP): A Bedrock Upgrade felkarolása

Az Optimism (OP), az Ethereum 2. rétegű skálázási megoldása, jelentős hálózati frissítésen és hard forkon megy keresztül, amely a „Bedrock” frissítés néven ismert.

A BNB, az egyik legnagyobb kriptopénz tőzsde bejelentette, hogy támogatja ezt a frissítést, kiemelve a Layer 2 megoldások fontosságát a blokklánciparban.

A hálózati frissítés és a hard fork várhatóan növeli a tranzakciós sebességet és csökkenti a költségeket az Optimism hálózaton, ami potenciálisan növeli a felhasználók és befektetők számára a vonzerejét.

Bár az Optimism (OP) tokenek kereskedését nem érinti a frissítés, a piac különböző módon reagálhat ezekre a fejleményekre.

A „Bedrock” frissítés sikere pozitívan befolyásolhatja az Optimism (OP) árfolyamát, mivel az Optimism (OP) elkötelezettségét mutatja a hálózat hatékonyságának és skálázhatóságának javítása iránt.

Az Optimism (OP) jövőbeli árfolyamának meghatározásában azonban az általánosabb piaci feltételek és a Layer 2 megoldások iránti befektetői hangulat döntő szerepet fog játszani.

Aptos (APT): Rugalmasság egy változékony piacon

Az Aptos (APT), egy Layer 1 Proof-of-Stake blokklánc, ellenállónak bizonyult a közelmúltbeli Bitcoin-áringadozásokkal szemben: néhány óra alatt több mint 10%-kal megugrott az ára.

Az Aptos (APT) egyedi jellemzői és a közelmúltbeli fejlesztések hozzájárultak az erős piaci teljesítményéhez.

A cikk írásakor az Aptos (APT) élő árfolyama 9,76 USD, jelentős 24 órás kereskedési volumen mellett.

A kisebb esések ellenére az Aptos (APT) megtartja jelentős piaci kapitalizációját, és a kriptopénzpiac egyik kulcsszereplőjeként pozícionálja magát.

Az Aptos (APT) piaci ingadozásokkal szembeni ellenálló képessége és szilárd alapja pozitív kilátásokat sugall a jövőbeli árfolyamára nézve.

Ugyanakkor a kriptopénzpiac eredendő volatilitása és külső tényezők, például a szabályozási változások és a piaci trendek befolyásolni fogják az Aptos (APT) árfolyamának alakulását.

Következtetés

A kriptopiacot 2024-ben jelentős hangsúlyeltolódás jellemzi a már bevált érmékről, mint például a Ripple (XRP), az ígéretes potenciállal rendelkező feltörekvő altcoinok felé.

A Ripple-t és az XRP értékesítését övező jogi vita piaci bizonytalansághoz vezetett, ami hozzájárult a Ripple (XRP) árfolyamának csökkenéséhez.

Ezzel szemben az olyan altcoinok, mint a ScapesMania egyre nagyobb lendületet vesznek.

Ennek a konkrét projektnek az előértékesítési sikere az egyik legnagyobb és legimpozánsabb potenciális nyertesnek pozícionálja a mai piacon.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Távozik a SEC-től a kriptocégek réme

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottsága (SEC) végrehajtási osztályának kriptoeszközökkel és kibernetikai eszközökkel foglalkozó részlege vezetője kilenc évnyi szolgálat után távozott az ügynökségtől. Az ő...

A kereskedők a DTX Exchange-re igyekeznek, miközben az Avalanche és a Tron összeomlik

Vendégbejegyzés A piac újabb dömpinget hajtott végre a lejtmenet folytatásában. A piaccal együtt az Avalanche (AVAX) és a TRON (TRX) is jelentős csökkenést szenvedett, míg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!