Ezek az altcoinok milliomossá tehetnek 2024-ben, csak 1.000 dollár befektetéssel már ma

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek piaca arról ismert, hogy a szerény befektetések jelentős vagyonná alakíthatók.

A 2024-es bikafutás kibontakozásával bizonyos kevésbé ismert kriptovaluták úgy pozicionálják magukat, hogy potenciálisan kiemelkedő hozamokat érhetnek el.

Egy olyan helyzetben, ahol egy kis tét exponenciálisan növekedhet, az 1000 dollárból milliós vagyonná válás csábítása kézzelfoghatóbb, mint valaha.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ebben a cikkben ezekből az ígéretes kriptovalutákból válogatunk, amelyek az elemzők szerint 2024-re az egekbe szökhetnek az értékükben.

A BlastUP előértékesítés: A kiszámíthatóság jelzőfénye az ingatag kriptotérben

Az előértékesített tokenek immunisak a piac vad kilengéseire, mivel áruk egy bizonyos szinthez van rögzítve.

A kiszámíthatóság az egyik legfontosabb előnye az olyan előértékesítési projekteknek, mint a BlastUP.

altcoin

A BlastUP az első launchpad a Blast-on, az egyetlen Layer 2 megoldás, amely natív hozammal rendelkezik az ETH és a stablecoins számára.

Az előértékesítése óta eltelt néhány hét alatt ez a platform több mint 6 millió dollárt gyűjtött össze, ami sokat elmond arról, hogy széles körben elismert a hozzáértő befektetők körében.

A BlastUP tokenek előértékesítése folyamatban van, ami tisztességes esélyt kínál arra, hogy alacsony áron fektessünk be egy ígéretes eszközbe.

> Ne maradj le! Vásárolj BlastUP tokeneket a legjobb áron! <<

Akik ebben a szakaszban BlastUP tokeneket vásárolnak, exkluzív hozzáférést kapnak egy Airdrophoz, amely ingyenes tokenek egy részét osztja szét. Ezenkívül extra jutalmakhoz juthatnak a staking révén.

A BlastUP elkötelezetten támogatja a Blast ökoszisztémával egy erős közösséget, ahol mindenki profitál a kölcsönös növekedésből.

Az AI és a Web3 eszközök kombinálására irányuló ambiciózus tervekkel a BlastUP célja, hogy egy igazán kifizetődő és biztonságos környezetet hozzon létre a DApps zökkenőmentes bevezetéséhez.

A BlastUP emelkedőben van, és a kripto startupokat táplálja a közösséget előnyben részesítő hangulattal és az innovációval a középpontjában.

Gyorsan a Blast ökoszisztéma központjává válik, nagy tervekkel 2026-ig.

> Gyorsan cselekedj! A BlastUP tokenek kínálata korlátozott – biztosítsa a helyét MOST! <<

A Solana erős altcoin piaci hangulat közepette lendületet kap

A Solana iránt a piaci hangulat láthatóan pozitív, mivel az elmúlt hónapokban lenyűgöző növekedést mutatott.

A legutóbbi trendek erős érdeklődést jeleznek, a valuta gyorsan lepattan az alsó árszintekről és kihívást jelent a felső ellenállási zónák ellen.

A gyors és költséghatékony tranzakcióiról jól megalapozott hírnévvel rendelkező Solana növekvő vonzereje mind a fejlesztők, mind a felhasználók számára ebben az optimista légkörben valószínűleg hozzájárulhat az árfolyamának további kedvező mozgásához a közeljövőben.

A Cardano pozitív indikátorok közepette lendületet kap

A Cardano piaci hangulata kifejezetten optimistának tűnik, mivel a kriptopénz egyre nagyobb figyelmet kap.

A legújabb mozgásokkal a kereskedők és a befektetők nagyobb érdeklődést mutatnak, ami egy lehetséges felfelé ívelő tendencia felé történő felépülést jelez.

A Cardano megbízható technológiája, amely egyedülálló réteges architektúrája révén a skálázhatóságot és a biztonságot hangsúlyozza, továbbra is vonzza az elkötelezett közösséget.

Ez a technikai képesség, párosulva a növekvő piaci bizalommal, fényes kilátásokat sugall az ADA rövid távú pályájára, mivel kihasználja a bővülő felhasználási és elfogadási potenciálját.

A Starknet figyelemre méltó féléves növekedése a közelmúltbeli visszaesés közepette

A Starknet az elmúlt hat hónapban jelentős értéknövekedést ért el, ami a potenciáljával kapcsolatos erős befektetői lelkesedésre utal.

Ennek ellenére rövid távon az árak enyhe csökkenést mutattak, ami a piac közelmúltbeli bizonytalanságát jelzi.

A befektetőknek talán van egy kis ideje, hogy értékeljék a Starknet helyzetét, figyelembe véve mind a közelmúltbeli növekedést, mind a tipikus piaci hullámzást.

A kriptopénz olyan alapvető tulajdonságai, mint az egyedi technológia és az általa támogatott platformok, valószínűleg továbbra is kulcsfontosságú tényezők lesznek az értékének befolyásolásában a jövőben is.

A Celestia egyenletes pályája a kriptótengeren

A Celestia körüli piaci hangulat kiegyensúlyozottnak tűnik, óvatos növekedési optimizmussal, mivel a jelenlegi tendenciák egy szerény csökkenési időszak után stabil pozíciót mutatnak a megszokott területen belül.

A legfontosabb teljesítményterületeken mutatkozó stabilitás tartásra utal, míg a múltbeli növekedés a mögöttes rugalmasságra utal.

A Celestia fundamentumai – például a lehetséges technológiai fejlesztések vagy a közösségi támogatás – miatt az általános piaci hangulatban vagy a befektetői érdeklődésben bekövetkező bármilyen változás átbillentheti a mérleg nyelvét, ami a Celestiát a belátható jövőben pozitívabb pályára terelheti.

Következtetés

Ha ma 1000 dollárt fektetünk be bizonyos altcoinokba, 2024-re jelentősen növelhetjük a vagyonunkat. A SOL, az ADA és az STRK növekedést láthat, de rövid távú potenciáljuk szerény.

A TIA is emelkedhet, de hasonlóak a kilátásai. Közülük a BlastUP emelkedik ki a legnagyobb potenciállal a jelentős hozamra.

A projekt elképzelése és a Blast ökoszisztémán belüli helyzete erősíti a sikerre való kilátásait.

A 2024-re milliós hozamot megcélzó befektetőknek a BlastUP-ra mint legjobb lehetőségre kell tekinteniük.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 3 Ethereum token, amivel 2024-ben kriptomilliomossá válhatsz

Az Ethereum tokenek hatalmasat emelkedtek a kriptopiacon az Ethereum ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatos közelmúltbeli bejelentés miatt. A kriptoelemzők arra számítanak, hogy az Ethereum hálózat és az összes...

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!