Extrém erőt mutat a MATIC

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

A Polygon Matic az elmúlt hetek egyik legerősebb és legdominánsabb teljesítését mutatta be nekünk.

Egészen pontosan 53%-os növekedésnek lehettünk szemtanúi, 0.8483 dolláros támasz szintről lőtt ki az elem, majd az 1.3134 dolláros szintről kezdődött meg a korrekciója.

Június közepén váltott struktúrát a Matic és gyönyörűen elkezdte építeni a Higer Highokat.

Elérte a 1,0492 dolláros erős ellenállást, majd innen korrigált a 0.7416 támasz szintig, viszont erről a szintről újult erőt kapva először a 0.8472 dolláros szintet megtörve exponenciális robbanást hajtott végre az említett 1.3141 dollárig, amit a szürke színnel jelölt csatorna állított meg.

Egy ilyen masszív kilövés után, számíthatunk egy visszatesztre, ami be is következett.

Sőt egy nem várt kriptopiaci esemény következtében sajnálatos módon nem csak egy visszatesztet kaptunk, hanem beszakadt az ár 0.7631 dollárig.

Kövezkető nap egy csodálatos 45%-os engulfing gyertyával erősített meg a Matic, hogy igen is van mögötte volumen.

Figyelmet kell szentelnünk az 50-es és a 200-as exponenciális mozgóátlaagokra (EMA), mivel nagyon közel járunk, hogy megtörténjen a Golden cross.

Gyakori eset, hogy a Golden cross történtével visszatesztel az ár az EMA-kra, ezzel hitelesíti, validálja a bullish diagrammintát, majd útnak indul újabb csúcsok eléréséért.

matic

Kiemelt kép: Satheesh Sankaran

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.


Legfrissebb bejegyzéseink

A szakértők szerint a legjobb altcoinok készen állnak a rövid távú nyereségre

Vendégbejegyzés A kriptopiac a fellendülés erős jeleit mutatja, felkeltve a tapasztalt befektetők és az újonnan érkezők figyelmét egyaránt. A bikás tendenciával a láthatáron a reflektorfény a kiválasztott...

A Cardano 1,7 milliárd dollárral növeli a piaci tőkeértéket

A Cardano, az egyik legmenőbb kriptovaluta, ma figyelemre méltó feltámadást tapasztalt, több mint 1,7 milliárd dollárral növelve piaci kapitalizációját. Ez a fellendülés a kriptopénzek piacán tapasztalható...

Három év börtönt kapott a biztonsági szakértő, aki két tőzsdét is meghekkelt

Ez az első eset, hogy az USA-ban börtönbüntetést kapott valaki azért, mert kihasználta egy okosszerződés kódhibáját, a bíróság ráadásul az ellopott 12 millió dollár visszafizetésére...

Az elemző masszív árrallyt jósol az altcoinok számára, amelyet a BTC feleződése vált ki, a SOL, DOT, TON, OP és BLP-re utalva

Vendégbejegyzés A kriptopiac egy izgalmas szakaszba lép, ahogy a Bitcoin következő feleződése közeledik. Az elemzők a kiválasztott altcoinok felé fordítják figyelmüket, jelentős értéknövekedést várva. Közülük a SOL, a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!