Éves csúcson a Cardano iránti érdeklődés

-

A Google Trends adatai alapján éves csúcson áll a Cardano (ADA) iránti keresések száma. A növekvő érdeklődés a blokklánc növekő erejének és az IOHK-tól származó frissítéseknek köszönhető, amelyek azt mutatják, hogy a Cardano bika piac felé tarthat.

Egyre többen beszélnek a Cardanóról

A platform az elmúlt öt év során nem változtatott ígéretein, de úgy tűnik, kezd népszerűvé válni.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A Shelley fejlesztés végre elhozta a kamatozás lehetőségét, és így a kriptopiac élére kerülhet a projekt.
A hét elején indult meg a Shelley tesztnetje, így sokan felfigyeltek a platformra.
A LunarCrush elemzési cég szerint több mint 6000 bejegyzés említette a Cardanót valamilyen közösségi oldalon az elmúlt 24 óra során.
A cég adatai alapján több mint 10,7 millió bejegyzés, komment, újratweetelés és lájk született a platformról a közösségi oldalakon.

Egyre több a keresés a Cardano iránt

Nem csak a közösségi médián népszerűbb a Cardano.  A Google Trends adatai szerint már két éve nem volt ennyi keresés a projekt iránt.
Ez az érdeklődés pont akkor indult meg, amikor a hálózat ereje is növekedésnek indult.

Az IntoTheBlock blokkláncelemző cég június 6-ai cikke szerint több Cardano-cím birtokol adát, mint valaha, ez a szám a múlt héten átlépte a 385.080-at. Mindez szinte folyamatos növekedést jelent a 2018-as buborék óta.
Ezek alapján az ada koncentrációja az idő múlásával egyre csökkent, így a koinok már nem elsősorban a bálnák, hanem hagyományos befektetők kezében van.
Emellett az intézményi pénzek sem mennek el a Cardano mellett. A CryptoSlate szerint az ada legutóbbi áremelkedése mögött nagy befektetők állhatnak.
Az IntoTheBlock adatai alapján 7 milliárd dollárnyi adát utaltak május 31-én a nagyobb tulajdonosok, amely csaknem 300%-kal nagyobb, mint a kriptopénz teljes piaci értéke.
Továbbá a cég hét alapmutatója közül három – a hálózat növekedése, az okos ár és a vásárlási/eladási forgalom közötti különbség – mind „bika” jelt mutat a Cardano esetében.
A Cardano körüli szemlélet nagyjából 80%-ban bika a LunarCrush adatai alapján, amely tovább bizonyítja, hogy érdekes hónapok várnak az adára.

Olvastad már? A bitcoin az új, 1 dolláros összehasonlításban is legyűri az aranyat

Forrás: cryptoslate.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

A Pepe és Meme AI bálnák beváltják a pénzt: A Raboo az újabb, aki 100-szoros profit előtt áll?

Vendégbejegyzés A kriptovilág zsong, ahogy a bálnák készpénzre váltják a Pepe és a Meme AI érméket, de a reflektorfény a Raboo-ra terelődik. A Raboo jelenleg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!