A Celsius Network eladta a 15 millió dolláros részvények kétharmadát

-

A Celsius Networknek nevezett népszerű DeFi-alkalmazás nyilvánosan ajánlott fel 15 millió dolláros részesedést, amelynek kétharmadát kevesebb, mint hat órán belül el is adta.
A Celsius Network egy úttörő DeFi-alkalmazás, amely a Bnktothefuture segítségével ajánlotta fel részesedését.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A cikk írásakor a kampány 10,7 millió dollárt gyűjtött össze a 15 millió dolláros maximumból, ezáltal meghaladva a minimum befektetési célját, amely 10,5 millió dollár lett volna.
Eddig összesen harminckilenc befektető csatlakozott, az időszak végéig azonban még hátravan 44 nap.
A Celsius tőkegyűjtési időszakában a minimális befektetés 1000 dollár. Az ajánlat amerikai és nemzetközi befektetők számára is elérhető.

A Celsius nyilvános ajánlatot tesz

Az ajánlat által a Celsius Network saját tőkéjének összesen 10%-át fogja szétosztani elsőbbségi, A részvények formájában.
A cég a vezető befektetőjük számára immár 5 millió dollár értékben osztott ki elsőbbségi A részvényeket, illetve további 5 millió dollár értékben elsőbbségi A1 részvényeket.
Alex Mashinsky, a Celsius alapító-vezérigazgatója a cég ezen tevékenységét a következőképpen magyarázta:

 „A márkák fejlesztését azok használatával segítettétek, de ha saját tőkét akarnátok szerezni belőlük, nem lenne lehetséges – azt ugyanis csupán néhány olyan mega kockázati tőke számára tartják fenn, akik az @Uber-be, a @Facebook-ba, vagy a @LinkedIn-be fektetnek be. Csak az első nyilvános tőzsdén való kibocsátás (IPO) következtében lehet teljes áron hozzájuk jutni. A @CelsiusNetwork azonban legelőször is hozzátok fordult.”

Egy cégbe történő befektetés azonban ebben a szakaszban rendkívül kockázatos, és csak a korai szakaszban beszálló befektetők kiválasztott csoportja számára elérhető.
A Bnktothefuture szerint a legtöbb projekt ebben a szakaszban kudarcot vall, és a befektetők addig nem tudnak részvényeket eladni, amíg a társaság nem válik nyilvánosan jegyzetté.
A Celsiust kriptográfiai kamat- és kölcsönző platformként mutatják be, 6,2 milliárd dollárnyi hitellel, 630 millió dollárnyi vagyonnal és több mint 106 000 aktív tárcával.
Az alkalmazás felhasználóinak körülbelül 81%-a helyezett már letétbe, illetve egy jellemző ügyfél átlagosan 8,21 letétbe helyezést visz véghez. A Celsius arról is beszámol, hogy a működési napjainak 91%-a nettó pozitív volt, tehát több letétbe helyezést, mint kivonatot dolgoztak fel.

A DeFi több mint 1 milliárd dollárnyi kezelt vagyonnal rendelkezik

A DeFiPulse szerint az elmúlt héten a DeFi jegyzőkönyveiben kezelt vagyon teljes összege elérte az 1 millió dollárt, amely a március közepén történt „Fekete Csütörtök” óta először esett meg.
Bár a DeFi vagyona június 7-től június 9-ig meghaladta az 1 milliárd dollárt, a bitcoin 10 000 dolláros elutasítása és a kriptopiacokon bekövetkezett hasonló visszaesés következtében a DeFi kezelt vagyonának értéke körülbelül 965 millió dollárra csökkent.
A DeFiPulse adatai azonban nem tartalmazzák a Celsiust, mivel sokan úgy vélik, hogy az egy centralizált projekt, amely csak a DeFi alkalmazásával érintkezik.
Ha azonban a Celsius is része lenne, akkor a DeFi vagyonának teljes értéke valószínűleg az 1,6 milliárd dollárt közelítené meg.

Olvastad már? CZ szerint a kriptotőzsdéknek „globális gondolkodásmódra” van szükségük

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Mi az a Howey-teszt, és miért fontos a kriptopénzek esetén?

Ha követed az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete, a SEC intézkedéseit, valószínűleg hallottál már a Howey-tesztről, amelyekkel meg lehet határozni, hogy egy befektetési termék, egy...

Bitcoint használt pénzmosásra, hat év börtönt kapott érte

A Bloomberg jelentése szerint Jian Wen, egy korábbi gyorséttermi dolgozó, hat év és nyolc hónap börtönbüntetést kapott, miután bűnösnek találták, hogy jelentős mennyiségű bitcoint próbált...

A kripto gaming cégek nagyot fejlődtek, a következő nagy esélyes a 5thScape projektje

A 5thScape készülő kriptojátékainak köszönhetően napról napra népszerűbb a metaverzum GameFi terében. A GameFi szektor minden kétséget kizáróan feltámadt, és a kriptók újraéledését követve tiszteletét teszi...

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!