A novemberi havi jelentés előtt pár héttel Charles Hoskinson, az IOHK vezérigazgatója a YouTube-on beszélt arról, hogy a Cardano mit ért el a hónap során.

Hoskinson elmondta, hogy a megszokott havi jelentés továbbra is november végén várható, de december 10-én egy sokkal nagyobb hírre is számíthat a közösség.

A novemberi hír

A Shelley-frissítés júliusi kiadása óta az IOHK csapata havi jelentéseket készít a projekt fejleményeiről, melyben mindig elmondják, hogy az elmúlt hetek során miket értek el a különböző projektekkel.

A cég következő update-je november végén vagy december elején várható, és elég terjedelmesnek ígérkezik.

A december 10-én érkező hír egy sokkal jelentősebb, éves áttekintés lehet. Amellett, hogy elmondják az idei év eredményeit „nagy bejelentésekre” készülnek, amely meglepetésként érheti a közösséget.

Tovább dolgoznak a Cardanón

Hoskinson elmondta, hogy novemberben a cég még több mérnököt vett fel. Emellett még szorosabb lett a viszony a Mutual Knowledge Networks és Runtime Verification üzlettársakkal, akiknek munkája az IELE-n a novemberi frissítésben várható.

Az IOHK Etiópiában zajló munkája a polgárháború ellenére továbbra is jól halad. Hoskinson elmondta, hogy a fejlődő országgal kapcsolatos hírek is az év végén várhatók.

Érdekel a tőzsde? Szeretnél beletanulni a Bitcoin és kriptovaluta kereskedésbe? Akkor látogass el a Cryptofalka oldalára!

Azonban novemberben a legnagyobb haladás a hardvertárcákkal történt

Hoskinson elmondta, hogy a hónap végére a hardvertárcák teljes mértékben támogatni fogják a Cardanót. A Trezor tárcák december elején kapják meg a frissítést, míg a Ledger tárcáknak december közepéig vagy január elejéig kell várniuk a támogatásra.

A részleges delegáció a jövő év első negyedévében várható, hamarosan pedig még több részletet osztanak meg a delegálásról és a hidegtárcák kamatoztatásáról.

December első hetén egy láncelágazás is várható, ennek pontos dátumáról még az IOHK üzlettársaival is egyeztetnek. Nem ez lesz az első ilyen láncelágazás, csupán az első olyan, amely a Goguen-frissítéshez köthető. Az ezt követő fork aztán elhozza a natív eszközöket, a harmadik pedig a Plutust.

Hoskinson azt is elmondta, hogy decembertől lesz elérhető a tokenek tárolása a Cardano fő hálózatán.

Ezt azt jelenti, hogy a Daedalusra épülő Fund3 szavazási központ lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a zárolt tokenjeiket regisztrálják és bizonylatokat kapjanak szavazásokért.

Olvastad már? Rekordmagasan áll a bitcoin összpiaci értéke, a JPMorgan 352 milliárdját is lehagyta

Forrás: cryptoslate.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂