Év végére jelentős bejelentés várható a Cardanótól

-

A novemberi havi jelentés előtt pár héttel Charles Hoskinson, az IOHK vezérigazgatója a YouTube-on beszélt arról, hogy a Cardano mit ért el a hónap során.
Hoskinson elmondta, hogy a megszokott havi jelentés továbbra is november végén várható, de december 10-én egy sokkal nagyobb hírre is számíthat a közösség.

A novemberi hír

A Shelley-frissítés júliusi kiadása óta az IOHK csapata havi jelentéseket készít a projekt fejleményeiről, melyben mindig elmondják, hogy az elmúlt hetek során miket értek el a különböző projektekkel.
A cég következő update-je november végén vagy december elején várható, és elég terjedelmesnek ígérkezik.
A december 10-én érkező hír egy sokkal jelentősebb, éves áttekintés lehet. Amellett, hogy elmondják az idei év eredményeit „nagy bejelentésekre” készülnek, amely meglepetésként érheti a közösséget.

Tovább dolgoznak a Cardanón

Hoskinson elmondta, hogy novemberben a cég még több mérnököt vett fel. Emellett még szorosabb lett a viszony a Mutual Knowledge Networks és Runtime Verification üzlettársakkal, akiknek munkája az IELE-n a novemberi frissítésben várható.
Az IOHK Etiópiában zajló munkája a polgárháború ellenére továbbra is jól halad. Hoskinson elmondta, hogy a fejlődő országgal kapcsolatos hírek is az év végén várhatók.

Azonban novemberben a legnagyobb haladás a hardvertárcákkal történt

Hoskinson elmondta, hogy a hónap végére a hardvertárcák teljes mértékben támogatni fogják a Cardanót. A Trezor tárcák december elején kapják meg a frissítést, míg a Ledger tárcáknak december közepéig vagy január elejéig kell várniuk a támogatásra.
A részleges delegáció a jövő év első negyedévében várható, hamarosan pedig még több részletet osztanak meg a delegálásról és a hidegtárcák kamatoztatásáról.
December első hetén egy láncelágazás is várható, ennek pontos dátumáról még az IOHK üzlettársaival is egyeztetnek. Nem ez lesz az első ilyen láncelágazás, csupán az első olyan, amely a Goguen-frissítéshez köthető. Az ezt követő fork aztán elhozza a natív eszközöket, a harmadik pedig a Plutust.
Hoskinson azt is elmondta, hogy decembertől lesz elérhető a tokenek tárolása a Cardano fő hálózatán.
Ezt azt jelenti, hogy a Daedalusra épülő Fund3 szavazási központ lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a zárolt tokenjeiket regisztrálják és bizonylatokat kapjanak szavazásokért.

Olvastad már? Rekordmagasan áll a bitcoin összpiaci értéke, a JPMorgan 352 milliárdját is lehagyta

Forrás: cryptoslate.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!