Ethereum (ETH) technikai elemzés 08.13.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum (ETH)

Az Ethereum (ETH) az elmúlt két hétben egy tartományon belül kereskedett.

A láncon belüli mérőszámok azt mutatták, hogy a befektetők HODL-oznak és ETH-t stake-elnek, ami bikás jel volt a hosszú távú vásárlók számára.

Rövid távon azonban a volatilitás és a kereskedési volumen mégis visszaesett.

Ez a megállapítás arra utalt, hogy a kereskedők számára nem voltak ideálisak a feltételek, bár még mindig profitálhatnak az ármozgásokból.

A rövid távú tartomány kereskedési lehetőséget kínálhat mind a bikák, mind a medvék számára.

Augusztus 8-án az ETH áttörte a korábban medvés piaci struktúrát, de nem tudott átmászni az 1870 dolláros ellenállási zónán.

Az augusztus 1-jei 1875 dolláros ellenállási szint egy helyi csúcs volt, amelyet a bikák nem tudtak megdönteni a legutóbbi rally során.

Ez a medvék erejét jelezte. Ugyanakkor azt is mutatta, hogy sok short pozíció a stop-loss megbízást a 1880 dolláros régióban állíthatta volna be.

A konzervatívabb megbízásokat az 1890 dolláros tartományi csúcsok fölé is be lehetett volna állítani.

Ezért az ETH mozgása ezekre a területekre a likviditás keresése érdekében nagy valószínűséggel bekövetkezhet.

Egy ilyen lépés arról is meggyőzné az embereket, hogy a hangulat határozottan bikás, ami még több likviditást gyűjtene a vevők részéről.

Az ezt követő visszafordulás hirtelen bekövetkezhet, és a pánikba esett eladók felgyorsítanák az árfolyamok esését.

Ez az egyik lehetséges forgatókönyv. Az OBV kiemelte a vételi nyomás hiányát az elmúlt héten.

Az RSI semleges lendületet jegyzett, mivel az árfolyam a középső érték körül megtorpant.

ethereum

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC bepereli az FTX tőzsdét auditáló céget

A SEC célkeresztjébe került a bedőlt FTX tőzsdét auditáló Prager Metis, mivel a vádak alapján számos ponton megsértették a felülvizsgálati pártatlanság elveit. A PM elsősorban...

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!