Ethereum (ETH) technikai elemzés 06.28.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum (ETH)

A piac legnagyobb altcoinjaként az Ethereum (ETH) olyan eszköz, amely néha rávilágíthat arra, hogy az altcoin-piac többi része mire készül.

Ezért az altcoin kereskedők érdekes információkat találhatnak az ETH árfolyamgrafikonjából.

Az elmúlt néhány napban az Ethereum rövidtávú előfeszítései medvés irányba fordultak, miután nem sikerült áttörni a helyi ellenállást a 1930 dollár közelében.

Ez a fejlemény azt sugallta, hogy az ETH ára további rövid távú veszteségekre lehet berendezkedve.

A 4 órás árdiagram erősen bikás piaci struktúrát mutatott a június 20-i 1770 dollár feletti erős mozgás után.

Az Ethereum bikái ezt a kitörést követően közel 9%-os nyereséget könyvelhettek el az ezt követő 36 órában.

Azonban ezeknek a bikáknak az ereje az 1927 dolláros szintnél találta meg a párját.

Ez a szint egy kulcsfontosságú alsó csúcsot jelentett a napi és a 4 órás időkeretben. E szint átlépése azt jelezte volna, hogy az napos időkeretben is uralkodó volt a bikás hangulat.

Ez azonban nem történt meg. Ehelyett az ETH az ellenállásnál elutasítással szembesült.

Ráadásul a 4 órás struktúrája ismét medvésbe fordult, amikor június 26-án a 1861 dolláros szint alá süllyedt.

Az RSI ezen a napon a semleges 50 alá csúszott, ami azt mutatja, hogy a lendület elkezdett medvés irányba tolódni.

A CMF a cikk írásakor -0,07-es értéken állt, ami azt mutatja, hogy az elmúlt órákban jelentős tőkeáramlás történt a piacról.

Lejjebb a korábbi ellenállás az 1750 és 1780 dollár közötti tartományban támaszként szolgálhat.

Egy nagy egyensúlytalanság (piros) szintén felé vonzhatja az Ethereum árfolyamát.

ethereum

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!