Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.01.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum (ETH)

Az Ethereum (ETH) árfolyama készen áll az emelkedésre, legalábbis a kitörési kereskedők szemszögéből.

Ez azonban nem mindig van így, mivel az árjegyzők vagy az okos pénzek hajlamosak először az ellenkező irányba gyűjteni a likviditást. Tehát a lelkes ETH-bikáknak türelemre van szükségük.

Az Ethereum árfolyama egy tartományt alakított ki, amely a március 11. és 20. közötti 25%-os süllyedés során 3.054 és 4.095 dollár között húzódott. Jelenleg az ETH gyors emelkedést indított el a fent említett tartomány középpontja fölött, 3.574 dollárnál.

Miközben ez a volatilis mozgás csábító lehet a kereskedésre, a befektetőknek óvatosnak kell lenniük.

A kriptóban a kezdeti kitörést gyakran gyors korrekciók teszik semmissé. Egy ilyen mozgás célja a likviditás összegyűjtése a kulcsfontosságú szintek alatt.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Jelen esetben az ETH a március 20-i tartományi mélypont kialakítása óta magasabb csúcsokat produkált.

Ezért a 3.574 és 3.658 dollár feletti kitörés valószínűleg rövid életű lesz, azaz hamarosan korrekció következhet.

A 3.461 dolláros árfolyam átfésülése jó hely lehet a longok bevitelére, feltéve, hogy a Bitcoin (BTC) is végzett a rövid távú likviditásgyűjtéssel. Ilyen esetben az ETH nagy valószínűséggel feljebb rallyzhat, leküzdheti a 3.658 dolláros akadályt, és szemmel tarthatja a 4.000 dolláros pszichológiai szint újratesztelését.

E szint fölött 95 dollárral pihen a 4.095 dolláros tartományi csúcs, amely szintén megjelölhető, ha az eladási nyomás nagy.

Ezzel szemben, ha a Bitcoin árfolyama a rövid távú likviditási rohamot követően nem tud talpra állni, akkor valószínűleg az altcoinokat is magával rántja.

Ilyen esetben az Ethereum árfolyama elsöpörheti a tartományi mélypontot 3,054 dollárnál.

Ha az említett szint ellenállási szintre fordulna, az érvénytelenítené az ETH bikás tézisét, és megerősítené a csökkenő trend folytatását.

Ez a fejlődés az Ethereum árfolyamának közel 2%-os zuhanásához vezethet, és a 3000 dolláros pszichológiai szintet jelölheti meg.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

PlanB: „A Bitcoin feleződése nem lesz másmilyen, mind korábban”

PlanB ragaszkodik ahhoz, hogy a Bitcoin feleződés után idén 100.000 dollárra fog szökni, és 2025-ben 300.000 dollár fölé emelkedik. A kriptoközösségben keringő általános hiedelemmel ellentétben a...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 04.18.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) néhány hete még jelentős növekedést tapasztalt, de mostanra már veszít a lendületéből. A nyereségben való ellátottsága az elmúlt hetekben csökkent, és több...

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!